2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya ben persembe gitcem 6+1 olucam cagirdi doktorum duyabilirmiyimki
Canim ben 6+1 de gittim gordum kalp atislarini sende duyamazsan bile gorursun insallah oda yetiyor zaten
Gozunuz aydin canim hosgeldin insallah kucaginada alirsin

Kalbide atar hareket de eder 6+4 ken gttim doktora atiyor dedi duyarsn sende yakinda annesi
Ins canim heyecanla bekliyorum daha once 3 tane kaybim var hep zayif atti kalpleri sonradan durdu o yuzden 7ve8 .haftalar benim icin cok kritik baştan normal atarsa inş gebelik devam eder diye inaniyorum artik

Ins canim heyecanla bekliyorum daha once 3 tane kaybim var hep zayif atti kalpleri sonradan durdu o yuzden 7ve8 .haftalar benim icin cok kritik baştan normal atarsa inş gebelik devam eder diye inaniyorum artik
Insallah saglikli bi gebelik gecirirsin cnm.bekleyen tum anneler saglikla kavussunlar meleklerine insallah.

Nerde nasıl yaptıracaksın canım. Doktorunla mı karar verdiniz tarihine
Canım şu an hamilelik dolayısı ile Sivas'a annemin yanına geldim. Bekarlık doktoruma gittim Sivas Medicana hastanesinde yaptıracağım. Doktorla beraber belirledik 11. Haftam bitmiş 12 haftada olacağım o zman

Kizlar ben mide bulantsindan öluyorm. Ne guzel belirtm yoktu. Gunde tek ogune indrdm o u da ksuuyorm

Benm adetten bigun sonra 1040 ti cnm daha yuksekleri de diydum sanrm ikiz icin daha yuksek olmasi lazm

hayırlısı olsun canım çok seevindim, 5+6 da banada aynı şeyi söylediler, sonra kan birikintisi, olduğu çıktı ortaya, ama hala atılmadı da, herşeyin hayırlısı...

Kızlar bizde doktora gittik minnakımızı gördük büyümüş 2.81 cm olmuş yavrum :)
Kesemiz de fasulyeye benziyordu
Bide kalp atımı 150 civarında dedi :)
Bunlara göre cinsiyet tahmin edenler ne diyorsunuz :)
Maşallahhh canım gözün aydın benim ilk gebeliğim de kese fasulye gibiydi kızım oldu. Şimdi kese yuvarlak bakalım cinsiyeti ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…