- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.301
Canim ben 6+1 de gittim gordum kalp atislarini sende duyamazsan bile gorursun insallah oda yetiyor zatenYa ben persembe gitcem 6+1 olucam cagirdi doktorum duyabilirmiyimki
Gozunuz aydin canim hosgeldin insallah kucaginada alirsinSelam kızlar bende sizler gibi mayıs annesi olucağım allahım izin verirse bende artık aranızdayım çok şukur bulantım yok ama halsizlik ve bel ağrım var allahım bunada şükrediyorum yeterki bebeğim iyi olsun çonku biz onu 2.5 yıldır bekliyoruz allahın bize nasibi bu zamanmış ama şimdi 6+3 haftalığız inşallah pazartesi günü kalp atışını duymaya gidicez .
Duyarsin canm bende perşembe gideceğim 6+2 oluyorum o gunYa ben persembe gitcem 6+1 olucam cagirdi doktorum duyabilirmiyimki
Ins canim heyecanla bekliyorum daha once 3 tane kaybim var hep zayif atti kalpleri sonradan durdu o yuzden 7ve8 .haftalar benim icin cok kritik baştan normal atarsa inş gebelik devam eder diye inaniyorum artikKalbide atar hareket de eder 6+4 ken gttim doktora atiyor dedi duyarsn sende yakinda annesi
Merhaba güzel Mayıs anneleri :))) 11 ekimde ikili tarama testimiz var çok heyecanlıyız :)
Aynı senin gibi Cumartesi 5+3 yük keseyi gördük,keşke daha önce çağırsaydı benide yaaaaa 3550 idi değerim... Bakalım be durumdayız...Onu rahatlıkla görürsün Can'ım sıkıntı yapma... ben 5+3 de gördüm..
Evet kizlar mecburi.bebegin down sendromlu olma riskini ogreniyorsunuz.risk yoksa diger testlere gerek kalmiyor.Evet bnde merak ediyorum ve bunu yaptrma mecburimi
Insallah saglikli bi gebelik gecirirsin cnm.bekleyen tum anneler saglikla kavussunlar meleklerine insallah.Ins canim heyecanla bekliyorum daha once 3 tane kaybim var hep zayif atti kalpleri sonradan durdu o yuzden 7ve8 .haftalar benim icin cok kritik baştan normal atarsa inş gebelik devam eder diye inaniyorum artik
Ay insallah ya 5 senedir bekliyorum mucizemi tam tüp bebeğe karar verdik adet olunca gidecektim çok şükür gerek kalmadan geldi susam tanem:)Tamam canim soylerim ins kese olusturmustur :)sen 10 gun sonra gittginde kalp atisini da duyarsin o zman :)cifte mutluluk olur
Canım şu an hamilelik dolayısı ile Sivas'a annemin yanına geldim. Bekarlık doktoruma gittim Sivas Medicana hastanesinde yaptıracağım. Doktorla beraber belirledik 11. Haftam bitmiş 12 haftada olacağım o zmanNerde nasıl yaptıracaksın canım. Doktorunla mı karar verdiniz tarihine
Benm adetten bigun sonra 1040 ti cnm daha yuksekleri de diydum sanrm ikiz icin daha yuksek olmasi lazmPeki kızlar bişi sorcam. Hcg değerleriniz kaçtı? Benim Sat'tan bi gün sonra gittim 1134 çıkmıştı. 2 gün sonra 2670 çıktı. Doktor gayet iyi normal bi gebelik dedi. Sizce ilkte yüksek değil mi? Yani ikiz gebelik var mıdır ki ondan soruyorum :)
Nezaman başladı canm bulantilarnKizlar ben mide bulantsindan öluyorm. Ne guzel belirtm yoktu. Gunde tek ogune indrdm o u da ksuuyorm
hayırlısı olsun canım çok seevindim, 5+6 da banada aynı şeyi söylediler, sonra kan birikintisi, olduğu çıktı ortaya, ama hala atılmadı da, herşeyin hayırlısı...Günaydın arkadaşlar,bugün doktora gittim şokk geçirdim, ikiz imiş,iki kese var, ama bebek yok daha 4 haftalık daha dedi, haftaya bi daha gel,bakalım dedi,bi de bazen keselerden biri gelişmeyebiliyor, ikiz olduğu bir kaç haftaya netleşecek dedi, yaa şok geçirdim, iki tane çocuğum olacak derken, 3 çocuklu mu olacağım
Gazel ne kadarliktin benden onceydin galiba. Ben de bisey yok ohh rahat gecicek diyodum korktum simdi.Kizlar ben mide bulantsindan öluyorm. Ne guzel belirtm yoktu. Gunde tek ogune indrdm o u da ksuuyorm
kızlar bende progestan kullanıyorum fitil olarak, ondan mı bilmem ayağa kalkınca su gibi akıntı geliyor ilaçla karışık, ilaçtanmıdır sizceAynen canm onu maalesef bende kullanıyorum .
Ve feci derecede akıntı oluyor
hayırlısıyla inşallah görürsün cnm haftaya, kendini üzmeBen geldimmoralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun
Ahh ahhh fenalardayiz. Halimize sukur. Gun sayiyorum 14. Haftada biter diye.Kizlar ben mide bulantsindan öluyorm. Ne guzel belirtm yoktu. Gunde tek ogune indrdm o u da ksuuyorm
Maşallahhh canım gözün aydın benim ilk gebeliğim de kese fasulye gibiydi kızım oldu. Şimdi kese yuvarlak bakalım cinsiyeti ne olacakKızlar bizde doktora gittik minnakımızı gördük büyümüş 2.81 cm olmuş yavrum :)
Kesemiz de fasulyeye benziyordu
Bide kalp atımı 150 civarında dedi :)
Bunlara göre cinsiyet tahmin edenler ne diyorsunuz :)
Aynen yaa. Dün akşamdan başladı benimde. Kusma yok allaha şükür. Ama bulantı en kötüsüdür heralde.Kizlar ben mide bulantsindan öluyorm. Ne guzel belirtm yoktu. Gunde tek ogune indrdm o u da ksuuyorm
Evet doğrudur. İşte daha görmedik ultrasondan ya haftaya kadar beklicez artık bakalm.Benm adetten bigun sonra 1040 ti cnm daha yuksekleri de diydum sanrm ikiz icin daha yuksek olmasi lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?