- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.801
Dun sabaha karsi gelmis canim. Sayet nisansa tabi :) agri sanci yok fakat gece 2 de oyle boyle degildi hareketleri... Cikiyor sandik biz... El ayak degil bildigin kolu kafasi sirti ile karnimi gerdirdi Allah a inanmayan tas olsun dedim cok korktumNisan geleli kac gun oldu canim?benim geldi geleli sancim baslamadi daha
Evet kusarda ama böyle fazlaliklarini cikarir.. hep mi öyle cok kusuyor burnundan gelecek kadarBenimki baZen 10 dk bazen 20 dk emiyor. Cabucak yoruluyor biraz bekliyorum. Oyalanıyor sonra tekrar emiyor bi 10 dk..
20şer dk emzirin diyorlar ama sanırım fazla geliyor. Kusuyor sonrasında. Hatta bugun burnundan bile geldi süt kusarkenbebekler kusar normal diyorlar ama içim gidiyo benim.
2-3 saatte bir emzirmeye calısıyorum bende.. uyursa da uyandırıyorum.
Cok tesekuur ederm canim birazdan cikicaz bakaym onada alirim bende :)♡Dependin emici kulotlari var .ben de tavsiye üzerine aldim .denedim de gercekten guzel sizinti yapacaak gibi degil hatta icine orkid de koyulunca ilk gunlerde gecelige fln bulaşma hic olmuyormus
Şimdi tecrübeli annelerim sezeryan da olsa normal de olsa, depent şeklinde hasta külodunu mu tavsiye ediyorsunuz, birde kaçtı paket alalım ortalama ne kadar gider?
Ben depend bir paket aldim .bence yeter ilk gunler yogun olur.sonrasi icin orkidlerin yogun geceler serisi var ondan aldimŞimdi tecrübeli annelerim sezeryan da olsa normal de olsa, depent şeklinde hasta külodunu mu tavsiye ediyorsunuz, birde kaçtı paket alalım ortalama ne kadar gider?
Evet kusarda ama böyle fazlaliklarini cikarir.. hep mi öyle cok kusuyor burnundan gelecek kadar
Cok tesekkurler. Dogmadan once sanki cocugu sevmiycem istemiycem gibi geliyordu. Ama simdi hastanede birakinca canimin parcasini orda biraktim gibi. Gozyaslarim kendiliginden akiyor. Lohusalik duygusalligi cok fena basti. Cocugumun sesi kulagimda cinliyor sanki. Evlat ne tatli bir seymis dogunca daha iyi anladim.
Evet canım ben cok korkuyordum normal dogumdan doktorumdan Allah razı olsun o olmasa yapamazdım sezeryan olurdum beni cok sakinleştirdi sancılar sıklastıkca arttıkca ben cok kötü olmustum hep oyaladı beni en sonunda kendimi dogumhanede buldumSagol canım, sinyal vermesi iyi bi şey demek ki gelmek istiyor. Gelmek istemeyeni dogurmak daha zor bence :)
Kolaylıklar diliyorum dogumunda
Epidural sadece ağrıyı kesiyor (bulan cennetlik bence), kasılmalar ve ıkınma hissini hissediyorsun. Sadece sanci cekmiyorsun. Bir de mesela sürekli açıklığına bakıyorlar, onlari da sadece dokunduklarini hissediyorsun
Sen çok korkuyordun normal dogumdan ama başardın işte ne güzel :)
E bebek tenDepend emici kilodu nerden aldınız arkadaslar ?
son yapılan ölçümlerle aynıydı kiloları. diğer ölçümlere bakmadım.Doğum yapan arkadaşlar. Yavruşlarınız ultrason ölçümleriyle uyumlu mu doğdu? Son ölçüm ne zaman, ne kadardı, doğum ölçüleri neydi yazar mısınız
aynen öyle benim de. hamilelikte hiç şişmedi ayaklarım sezeryan sonrası davula döndülerArkadaşlar benim dikiş agrılarım çok sizdede böylemi.birde hamileliğim boyunca ayaklarım hiç şişmedi suan okadar şiş ki anlatamam ayaklarım bacaklarım bileklerim. Yarın doktor kontrolum var bakalım nedıyecek
Eczane ,buyuk migros ve carefourda ,joker,e bebek te varDepend emici kilodu nerden aldınız arkadaslar ?
Benden cok az bugun de geldi ama sanci fln yok cok fazla baski yapiyor ve geriliyor başka da bir şey yok boyle bekleyecegiz mi ya:)Dun sabaha karsi gelmis canim. Sayet nisansa tabi :) agri sanci yok fakat gece 2 de oyle boyle degildi hareketleri... Cikiyor sandik biz... El ayak degil bildigin kolu kafasi sirti ile karnimi gerdirdi Allah a inanmayan tas olsun dedim cok korktum
Ben depend bir paket aldim .bence yeter ilk gunler yogun olur.sonrasi icin orkidlerin yogun geceler serisi var ondan aldim
Depend emici kilodu nerden aldınız arkadaslar ?
Meslek ne ? Bende sağlık teknikeriyim
Benim 23 mayis beklenen dogum tarihi. 1 hafta da doktorum ben zaman verecegim dedi. Yani beklemenin de sonu oldugunu bilmek rahatlatiyor:) ben artik her gece ev toplamayi da biraktim. Baktim gelmio :) akisina biraktim:)Benden cok az bugun de geldi ama sanci fln yok cok fazla baski yapiyor ve geriliyor başka da bir şey yok boyle bekleyecegiz mi ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?