- 7 Haziran 2007
- 26
- 53
- 288
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.841
Eşim ve ailesi yurumedigimden doğumun geciktigini düşünüyorlar. Tilt oluyorum. Mart ayında ev taşıdık ve o günden bugüne sürekli ev işi vs yapıyorum. Tabiki yürümeye zamanım olmadı. Senin takvimin bitmişti sanki dimiBizimkinin hareketinde bir değişiklik yoktu hep aynıydı doguma kadar. Doğsun diye neler yapmadım ki... Yürüyüş, pilates topunda zıplama, acı/baharatlı yemek, ahududu çayı.... Ama gelmeyince gelmiyor :)
Ya ne alakası var dogumu engellemesiyle, bence hic kulak asma :) yurumek dogumu kolaylaştırır evet de yurumemek dogumu engeller diye sey mi olur? Vakti saati gelince yurusen de yurumesen de doğar zaten :) asıl stres olman gibi hormonal seyler etkiler dogumu.Eşim ve ailesi yurumedigimden doğumun geciktigini düşünüyorlar. Tilt oluyorum. Mart ayında ev taşıdık ve o günden bugüne sürekli ev işi vs yapıyorum. Tabiki yürümeye zamanım olmadı. Senin takvimin bitmişti sanki dimi
Benim günden güne daha iyi oluyor, 8. gundeyim. Hastaneden bana steril su vermişlerdi, tuvaletten sonra onunla siliyorum. Iltihap olsa bence belli olur akıntının rengi falan değişir diye düşünüyorum.Normal doğum yspan arkadaslar dikişleriniz ne durumda bugun 11.gun hala aciyo el degmiyo ve dr bana hicbirsey vermedi sadece ilik su ile yika gunde ikikere giriyorum duşa ama böyle aciyincs iltihap falanmi oldu diye düşünüyorum
bnmde cok yaralarim oldu gecmek.uzere.dusta sicak masaj yaptum goguslerime sonra sogani 4 e bol halka hlka soganla yaralarinin uzerini ov guzelce sonra sicak suyla durula ve beyaz sabunla iyice yika.her iki goguse 2 ser kez yap ayni islemi.ben basta korktum sogan kokusu siner emmez daha diye de .koku da sinmedi emiyorda kizim.Kızlar iyi geceler. Bende salı gecesi sancılarla gittigim hastanede carsamba sabahı saat 8:45 te kavustum kızıma. Normal dogum gerceklesti. Cok sükür o da bende iyiyz . Sadece sütüm gelmiyor denecek kadar az . Yara da oldu cok acıyo emzirmeye calısırken. Bnm gbi olanlar var mı varsa ne yaptılar yazarsanız sevinirim. Allah dogum yapacak arkadaslarımızn yardımcısı olsun cok guzel bi duyguymus gercekten .
hepimiz ayniyiz cnm.stres altindasin rahatlama calis ondan da gelmez sutun .benim kayinvalidem rahmetli ama sagolsun annem kaynanalik yapiyor aradaYorumlari okudugum kadariyla dogumdan sonra tek sikinti yasayan ben degilmisim.benimde kafam sisiyor her kafadan bir sey yok soyle yap yok boyle yap.9 ay zaten hep bulantili kusmali yatarak gecirdim.dogumdan sonra sutum gelmedi ayrica meme ucuda yok.yavruma sut verememin dogumun acisi stresini yasarken basimda ikide bir cocuk sarilik olacak diye surelik konusan sevgili kayinvalidem.dayanamayip yeter artik dedim.kendi de tamam isine artik karismam dedi.simdi tiriplerde.
bana sahsen normal gece hijyenik ped yettu normal dogum yaptim.simdi normal ped kullaniyorum o bile fzla oluyor.kanamam yok denecek kadsr azŞimdi tecrübeli annelerim sezeryan da olsa normal de olsa, depent şeklinde hasta külodunu mu tavsiye ediyorsunuz, birde kaçtı paket alalım ortalama ne kadar gider?
benm de hic odemim yoktu normal sogum sonrasi bir sisti ayaklarim sorma :) ama simdi indiler 11 gun oldu dogum yapaliaynen öyle benim de. hamilelikte hiç şişmedi ayaklarım sezeryan sonrası davula döndüler
ben hesapladim cnm ortalama gunde 10 tane bez kullaniliyorHastane cantasına kac bebek bezi konulmalı?
aycanim sorma bende de ayni durum var. bana da sadece suyla yika dediler.dun aksama acile gittim dedim iltihap falan mo oldum diye .ama gitmez olaydimNormal doğum yspan arkadaslar dikişleriniz ne durumda bugun 11.gun hala aciyo el degmiyo ve dr bana hicbirsey vermedi sadece ilik su ile yika gunde ikikere giriyorum duşa ama böyle aciyincs iltihap falanmi oldu diye düşünüyorum
Geceden beri öyleBenim Dr, karnin duvar gibi sert olursa gel demişti. Şimdi nasılsin?
Geçmiş olsun bende korkudan gitmiyorum varmiymis biseyaycanim sorma bende de ayni durum var. bana da sadece suyla yika dediler.dun aksama acile gittim dedim iltihap falan mo oldum diye .ama gitmez olaydimmuayeneden sonra daha kotu oldum .muayene de ciglik attim resmen.cikarken yuruyemiyordum sen dusun gerisini.elle hem on hem arka muayene etti.birde alttan vajinal.ultrasonla dikislerime dikislerime bastirdi
bnde oldum o igneden cnm 33uncu haftada 39.uncu haftada dogum yaptimZaman daraldıkça acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyorum.Ciğer geliştirici iğneyi doktorlar 20-37. gebelik haftaları arasında erken doğum ihtimalinin düşünüldüğünde vurdurma kararı alırlarmış.Bu iğneyi bende vuruldum.Aranızda bu iğneyi vurulan var mı varsa kaçıncı haftada doğum gerçekleşti.
yokmus cnm.ama o muayene olacagima doguraydim tekrardan iyidiGeçmiş olsun bende korkudan gitmiyorum varmiymis bisey
Neyse sabr edeyim gitmiyim bende gecer inşyokmus cnm.ama o muayene olacagima doguraydim tekrardan iyidi
Akinti anlarmiyiz zaten az da olsa drvamli kanama var bana vermedi dr bisey alsammiki baticon falanNormal Doğum yapıp dikişleri olan arkadaşlar, enfeksiyon şüpheniz yoksa, her tuvaletten sonra batikonla dikişlerinizi pansuman yapıp kurutun, vaginorm merhem kullanabilirsiniz.
Enfeksiyon riski varsa akıntı vb varsa doktora muayene olun, geçmiş olsun
Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin carsambadan beri yogun bakimda. Dun gece sutum geldi. Sagiyorum sagiyorum hala goguslerim tas gibi. Makine hepsini cekmiyor mu bilmiyorum. Asiri bir sutum yok ama yine de miktar olarak oldukca iyi. Cocugun gunluk ihtiyacina yetecek kadar. Sagmaya basliyorum. 20 ml ye kadar falan normal damlalar geliyor sonrasinda elimle sıkarak sekilden sekile girerek sagmaya devam ediyorum. Goguslerim cok agirlik yapiyor olduruyor beni :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?