- Konu Sahibi endless love
-
- #55.721
canim sanki bizi anlatmissin ayni durumu yasiyorum en fazla 10 dk duruyo aglamadan esim isten gelince yapiyorum butun islerimi uyudugundada sadece yarim saat cogu zaman. süpürge sesiyle sakinlesiyo sadece biz biogaia damla ve metsil damla kullaniyoruz papatya kaynatip suyunu iciriyorum arada kimyon kaynatip iciriyorum.Merhaba anneler..bizim bebis gibi kolik olan var mi. Uykusu haricinde surekli agliyor ve mizmiz. Gaz icin damla kullaniyorum ama sadece gaz sancisi da degil surekli bir aglama icerisinde. En cok 10 dk sessiz kalabiliyo o da cok nadir. Bunu yasayan var mi aranizda. Onerileriniz nelerdir.
Sleepy bende aldım ama daha kullanmadım . Şuan prima ilk premium care kullanmıştım . Hepsi güzeldi pişik sızıntı olmadı hiç.Bende premıum care kullandım yenıdogan 1 ve 2 yalnız 2 numara acayıp pişik yaptı bende sleepy aldım çok memnunum bence denemelisin.pişik kremide hametan kullanıyorum arkadaş tavsıyesıyle aldım anında gecırdı pişiğini fiyatıda çok uygun 7 lira pahalı kremlere gerek yokmuş
canim bizdede var gaz sancisi biogaia damlayi bende kullanip faydasi yok diye birakmistim aksine en etkilisi o damlaymis 1 hafta 10 gun kullaninca gosteriyomus etkisini. insallah gecer bi an once bebegim 38 gunluk 1 aydir sancilarla ugrasiyoruz süpürge sesi olmadan sakinlesmiyo ne yapacagimizi sasirdik bizdeSab simplex diye bir gaz ilaci varmis arkadasim bana tavsiye etti. Onu doktoruma soracam pembe bir ilac cilek kokuyor. Biogaia kullaniyoruz ama sanki daha kötüye gidiyor sancilarimiz. Faydasi olursa sizinle paylasirim
Yarın bende 2 ye geçicem 1 noların hepsi güzeldiSence huggies mi daha iyi Popoya yapışmıyor dimi? İlk doğduğunda hastane Canbebe kullanıyor diye onu almıştık oda kötü çıkmıştı prima 1 numara iyiydi 2 de iyidir sandık ama kötü cikti
Sütü en çok artıran sey kesinlikle emzirmek. Pes etmeden bol bol emzir. Sosyal medyada emzirme ile ilgili gruplar var, oralardan da destek alabilirsin istersen bi arkadaş paylaşmıştı burada.Kızlar benim sutum yetmiyor. Sut var ama karni doymuyor. Mama takviyesi veriyorum. Ne yapmaliyim? Dereotu sut hosaf sut yapici çay tahin pekmez hepsini denedim. Artik yemek yemekten midem bulaniyor ama sutum 1 aylik kızıma yetmiyor
Popoya zeytinyağı tam olarak nasıl yapıyorsuncanim sanki bizi anlatmissin ayni durumu yasiyorum en fazla 10 dk duruyo aglamadan esim isten gelince yapiyorum butun islerimi uyudugundada sadece yarim saat cogu zaman. süpürge sesiyle sakinlesiyo sadece biz biogaia damla ve metsil damla kullaniyoruz papatya kaynatip suyunu iciriyorum arada kimyon kaynatip iciriyorum.
kendim kimyon yiyorum yemeklerden sonra .birde stil tea rezene kimyon cayi iciyorum bebegimede veriyorum birde zeytin yagi iciriyorum bunlari gunde 1 defa 2 tatli kasigi veriyorum poposunada zeytinyagi suruyorum her altini degistirdigimde zorlanmamasi icin dr.muzun tavsiyesi bunlar canim biz mama kullaniyoruz beni cok az emiyo ondanmi kaynaklaniyo bilmiyorum
Allah yardimcimiz olsun
Vallah bizde son careyi sallamakla bulduk battaniyenin icinde salliyoruz baska türlü sakinlesmiyorcanim bizdede var gaz sancisi biogaia damlayi bende kullanip faydasi yok diye birakmistim aksine en etkilisi o damlaymis 1 hafta 10 gun kullaninca gosteriyomus etkisini. insallah gecer bi an once bebegim 38 gunluk 1 aydir sancilarla ugrasiyoruz süpürge sesi olmadan sakinlesmiyo ne yapacagimizi sasirdik bizde
Canım belki denemişsindir ama tavuk suyu çorba ve tavuk yemeği bende süt yapıyor organik tavuk ama bir dene istersenKızlar benim sutum yetmiyor. Sut var ama karni doymuyor. Mama takviyesi veriyorum. Ne yapmaliyim? Dereotu sut hosaf sut yapici çay tahin pekmez hepsini denedim. Artik yemek yemekten midem bulaniyor ama sutum 1 aylik kızıma yetmiyor
Beni anlatmissim sanki sutum var ama doymuyo annem yagli degil galiba sutun doyurmuyor diyor bende mama takviyesi yapiyorum mamamiz bitti bikac gun denicem bakalim idare edebilicekmiyiz.bende dereotu incir yemekten midem bulandiKızlar benim sutum yetmiyor. Sut var ama karni doymuyor. Mama takviyesi veriyorum. Ne yapmaliyim? Dereotu sut hosaf sut yapici çay tahin pekmez hepsini denedim. Artik yemek yemekten midem bulaniyor ama sutum 1 aylik kızıma yetmiyor
Canım eşim satıcı kıza sormuş kız bu aralar primalarda sıkıntı var demişYarın bende 2 ye geçicem 1 noların hepsi güzeldi
Canım bide süt mısır yemeyi dene. Hani şu dısarda haslanmış olarak satılan. Acaip süt yapıyo. Bende hosaf helva bulgur vs. cok yedim ama hiç gögüslerimi dolu hissetmemiştim. Ta ki mısır yiyene kadarKızlar benim sutum yetmiyor. Sut var ama karni doymuyor. Mama takviyesi veriyorum. Ne yapmaliyim? Dereotu sut hosaf sut yapici çay tahin pekmez hepsini denedim. Artik yemek yemekten midem bulaniyor ama sutum 1 aylik kızıma yetmiyor
Huggies aldık canım prima nin pişiklerini bile geçirdi hemde 1 günde dediğin gibi hiç yapismadiCanım Slepy de yapışıyor elimde var gündüz kısa süreli kullanıyorum akşam ve gece huggies kullanıyorum çok emici ve yapışmıyor
Tamam onu da deneyeyim. Hamileyken dogumdan sonra kilo vermenin hayalini kuruyordum ama gercrk hayatta iki kilo aldim. Annesi degil kızı kilo alsa ne guzl olurCanım belki denemişsindir ama tavuk suyu çorba ve tavuk yemeği bende süt yapıyor organik tavuk ama bir dene istersen
Aslında yediklerimize dikkat edebilsek emzirme dönemi çok güzel kilo verdiriyor benim ilk ay pek iştahım yoktu Doğum kilolarını verdim ama şimdi hem süt olsun diye hem de emzirince halsiz kaldığım için fazla yiyorum kilo almaya başladım. Napalım bebişlerin göbüşleri doysun veririz inşallah sonraTamam onu da deneyeyim. Hamileyken dogumdan sonra kilo vermenin hayalini kuruyordum ama gercrk hayatta iki kilo aldim. Annesi degil kızı kilo alsa ne guzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?