- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.741
Doğum yardımı parasını aile ve sosyal politikalar Bakanlığı dogum yardımı başvuru dilekçesi ile aliyoruz. Eşin kamuda çalışıyorsa is yerinden onay alması lazım. Dogum raporu da istiyorlar galiba. Ben de daha başvurmadim ama isyerim oyle bilgi verdi.merhaba kızlar ben normalde haziran annesi olacaktım ama kızım bi ay erken gelerek beni mayıs annesi yaptı :) size bi kaç şey danışmak istiyorum
1. süt parası nerden nasıl alınıyor ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor
2. doğum parası nerden alınıyor
3. yarın kızımın 1 aylık aşısı var doğduğundan beri ateşi var sürekli 37-37,5 arasında korkum hepatit 2 aşısı ateşini dahada çıkarırsa ne yaparım şimdiden kafaya takmışım yaptırdnız mı aşıları ateş cıktımı sizin bebeklerinizde
Hepatit 1 doğum sonrasi hemen vuruluyor 1. Ayda da ayni aşının 2. Yapiliyor ates yapmiyor bu aşı.merhaba kızlar ben normalde haziran annesi olacaktım ama kızım bi ay erken gelerek beni mayıs annesi yaptı :) size bi kaç şey danışmak istiyorum
1. süt parası nerden nasıl alınıyor ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor
2. doğum parası nerden alınıyor
3. yarın kızımın 1 aylık aşısı var doğduğundan beri ateşi var sürekli 37-37,5 arasında korkum hepatit 2 aşısı ateşini dahada çıkarırsa ne yaparım şimdiden kafaya takmışım yaptırdnız mı aşıları ateş cıktımı sizin bebeklerinizde
Canim ben de kendi aklimdan is yapmayalım diye diyetisyene gittim. Listeye uydugum gun sutum olmadi bende korkumdan sut yapici ne varsa yiyorumAslında yediklerimize dikkat edebilsek emzirme dönemi çok güzel kilo verdiriyor benim ilk ay pek iştahım yoktu Doğum kilolarını verdim ama şimdi hem süt olsun diye hem de emzirince halsiz kaldığım için fazla yiyorum kilo almaya başladım. Napalım bebişlerin göbüşleri doysun veririz inşallah sonra
Canım Daha Çok küçükler bencede şimdi diyete hemen başlama sütün etkilenmesin ekmek tatlı vs dikkat edersin kaç kilo almıştın hamilelikte? Şimdi kaçı kaldıCanim ben de kendi aklimdan is yapmayalım diye diyetisyene gittim. Listeye uydugum gun sutum olmadi bende korkumdan sut yapici ne varsa yiyorum
Canim hamilelikte 16 kilo aldim dogumda 7 si gitti. Ama ben kilolu hamile kalmıştım sorunum orada. Ama ne olursa olsun 6 ay diyet yapmamaya karar verdim. Ek gidaya baslayinca yapacagim. Bir de kime sorduysam 3. Aya kadar yediklerinle oluyormus sonra sut kanallari acilip vucut sut uretmeye alisinca o kadar yemeye gerek yokmus. Ama su an cok kiloluyumCanım Daha Çok küçükler bencede şimdi diyete hemen başlama sütün etkilenmesin ekmek tatlı vs dikkat edersin kaç kilo almıştın hamilelikte? Şimdi kaçı kaldı
Bizde bgun ikinci ay aşımızı olduk..durmuyo sabahtan beriKızım 3500 kg olmuş 52 cm ..1 aylık aşımızı da vurulduk geldik bi huysuz bir huysuz sormayın
Sen daha iyi bilirsin ama ilacını ver ateşi çıkmasından iyidir...kızım 36 haftalık doğdu 2500 gr dı sonra 2300 e düştü şimdi 3500 olmuş boyuda 47 cm di :)Bizde bgun ikinci ay aşımızı olduk..durmuyo sabahtan beri( hep agliyo .carpol de vermek istemiyorum .masallah kızına kac kilo doğmuştu canim
Benim oğlumda 2500 dogdu ondan sordum kilosunu canim bizde 3600 olmustuk ilk ay.2 ay bugun tartıldı 4500 olmuş 57 cm...2500 46 cm doğmuştuSen daha iyi bilirsin ama ilacını ver ateşi çıkmasından iyidir...kızım 36 haftalık doğdu 2500 gr dı sonra 2300 e düştü şimdi 3500 olmuş boyuda 47 cm di :)
Ateşi çıkmadan müdahale etmek istemedimSen daha iyi bilirsin ama ilacını ver ateşi çıkmasından iyidir...kızım 36 haftalık doğdu 2500 gr dı sonra 2300 e düştü şimdi 3500 olmuş boyuda 47 cm di :)
Ikinci ay aşısı beni de korkutuyor. Ateş olmasa da ağrısını dindirir rahatlatır Calpol ama sen bilirsin tabi.Bizde bgun ikinci ay aşımızı olduk..durmuyo sabahtan beri( hep agliyo .carpol de vermek istemiyorum .masallah kızına kac kilo doğmuştu canim
Verdim kızlar bi cay kaşığı ...simdi uyudu kuzumIkinci ay aşısı beni de korkutuyor. Ateş olmasa da ağrısını dindirir rahatlatır Calpol ama sen bilirsin tabi.
Burnu falan açık mı ilk aklıma o geldi bizim kinin burnu tıkalıysa emmiyo bide bi seferde çok yedirme her arandığında az az içir ....Selam annişler ya benim oğlanın iştahı kesildi hiç emmek istemiyor uykusu zaten Yok cumartesi 2. Ay kontrolüne gittik ve beredeyse bi hafta olmasına rağmen kilo almamış dün ve bugüntarttım evde zaten bezlerinden de anlıyorum az yapıyor sütü sağıp biberon deniyorum azıcık içiyor gerisi çöp canım çok sıkkın sıcaklardan olabilir mi?bir fikri önerisi olan varmı
Nasıl oldu bebeğin canım biz bir ay aşısını rahat atlattık...inşallah ikinci de kolay geçer şimdiden ondan korkuyorumVerdim kızlar bi cay kaşığı ...simdi uyudu kuzum
Topuk kanı alırken randevu vermişti sağlık ocağı normalde 25 haziranda bir aylık oluyordu ama bayram olduğu için dun yaptırdık aşıyıKızlar birinci ay aşısını sağlık ocağında mı vurdurdunuz, birde bu aşı için ne zamanlık sürede gitmemiz lazım doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?