- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #56.821
Ben burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur burnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorumkızlar oğlumda burun akıntısı var dr götürdük nemlendirin temizliyin dedi yapıyoruz güç bela nefret ediyor çok ağlıyor sizin bildiğiniz kolay yolu var mı uyuyamıyor emmekte zorluk çekiyor
o fisfislar icin ayimiz kucuk sanirim.dr oyle dedi bizeBen burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur bo
urnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorumönceden kücük tüplerde deniz suyu aliyordum simdi fisfislisini aldi esim cok güzel bisey burnu cok güzel nemlendiriyo cektigim gibi tüm sümükler geliyor. Tabi cok aglamakli geciyor bizim isimiz ama rahat ediyo ondan sonra
Sprey formları bebeklerde kullanılmıyor. Damla kullanılması gerekir bebeklere. 2-3 yaşlarında spreye geçiliyor.Ben burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur burnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorumönceden kücük tüplerde deniz suyu aliyordum simdi fisfislisini aldi esim cok güzel bisey burnu cok güzel nemlendiriyo cektigim gibi tüm sümükler geliyor. Tabi cok aglamakli geciyor bizim isimiz ama rahat ediyo ondan sonra
İyiymiş teşekkürler!https://www.google.com.tr/amp/m.yen...yat/sutu-kesilen-anneler-vazgecmesin!-2415570
bir de bu makaleyi okuyun tavsiye ederim
o fisfislar icin ayimiz kucuk sanirim.dr oyle dedi bize
malesef damla kullandigimdada bir iki damladan fazla kullaniyorum cünkü oglumun burnu acilmiyor ve cok dolu yarim tüp nerdeyse skiyorum her burun deligine. Fisfis daha iyi oldu ben doktor demesiyle almadim eczaci öyle verdi yinede bi doktoruma sorcam. Uyarlariniz icin saolun arkadaslarSprey formları bebeklerde kullanılmıyor. Damla kullanılması gerekir bebeklere. 2-3 yaşlarında spreye geçiliyor.
Benimde sinirlerim bozuluyor artık 6 kilo gitti 6 kilo kaldı herkes spor yap diyo bebisle nasıl olacak enerJim ancak ona yetiyor siz ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz:)Kizlar kizim 5.ayini doldurunca dr randevu alip diyete baslamak istiyorum iyice kilo aldim hamileyken 5kilo almistim aslında dogumdan sonra bi 5daha aldim ama cok iri bi kadin oldum aynaya bsktikca canim sıkılıyor dr.gozetiminde birwz verip yaza dogru eski kiloma dusmek istiyorum siz ne ysptiniz yada yapacsksiniz
Bizim ki gün boyu yere basıyo iyi mi yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bilemedimEvet basmaya calisiyor. Hatta kucagimda ayakta dik durunca basardim diye bi neselenoyor ki
eger sutun varsa en iyisi anne sutu burnuna bir kac damla koy bir kac dakika sonra temizle en saglikli olanimalesef damla kullandigimdada bir iki damladan fazla kullaniyorum cünkü oglumun burnu acilmiyor ve cok dolu yarim tüp nerdeyse skiyorum her burun deligine. Fisfis daha iyi oldu ben doktor demesiyle almadim eczaci öyle verdi yinede bi doktoruma sorcam. Uyarlariniz icin saolun arkadaslar
Ben bebis 1 yasina gelene kadar pek verecegimi sanmiyorum bekliyorum yürümeye baslasin nasil olsa kosturmaktan verilir o zaman :)Benimde sinirlerim bozuluyor artık 6 kilo gitti 6 kilo kaldı herkes spor yap diyo bebisle nasıl olacak enerJim ancak ona yetiyor siz ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz:)
Tmm cnm öyle deniyeyimeger sutun varsa en iyisi anne sutu burnuna bir kac damla koy bir kac dakika sonra temizle en saglikli olani
Xlear kids mi Dr onu vermişti bize. Oyribebe bide onunla çekiyoruz.Ben burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur burnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorumönceden kücük tüplerde deniz suyu aliyordum simdi fisfislisini aldi esim cok güzel bisey burnu cok güzel nemlendiriyo cektigim gibi tüm sümükler geliyor. Tabi cok aglamakli geciyor bizim isimiz ama rahat ediyo ondan sonra
Eskiler olmuyo kendimi mutlu hissedemiyorumBen bebis 1 yasina gelene kadar pek verecegimi sanmiyorum bekliyorum yürümeye baslasin nasil olsa kosturmaktan verilir o zaman :)
Bebeğim 6 aylık olmadan kilo vermeyi düşünmüyorum en azından gayret etmiyorum altı ay dolunca şu göbek için biraz boğazımı tutsam çocukda hareketlenir peşinde gider diye düşünüyorum şuan 6 kilo fazlam var bana da eskiler olmuyo herkes böyle bişin yok desede senin de dediğin gibi kendimi iyi hissetmiyorum ...ama herşeyin zamanı varEskiler olmuyo kendimi mutlu hissedemiyorumherkes diyo Aa kilo almışsın bu bebek kimden çıktı diyesim geliyor bi de hamilelikten sonra Adriana lima oluyor da haberim mi yok demek istiyorummm:)
Yok Doremar aldikXlear kids mi Dr onu vermişti bize. Oyribebe bide onunla çekiyoruz.
Bebegim 5 aylik olsun ben baslamayi düsünüyorum. Kasigi görünce heycanlaniyor istiyorKizlar ek gidaya gectiniz mi princ unu aldm nasl yapim bilmiyorm sutum yetersiz gelmeye basladi memede uzun sure kalmio gunduz meraktan birakio hep
Bende ne zaman olursa veriyorum ama arkasindan hemen bi iki kasik su veriyorum yoksa cikarmaya calisiyor ögürmek istiyor hic sevmedi kan ilaciniVegaferon diye bi kan ilaçı verdi günde 4 damla istediğin zaman ver dedi farketmez siz nasıl veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?