- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #56.841
ac karnla ve verdikten 45 dakika sonra emziriyrumVegaferon diye bi kan ilaçı verdi günde 4 damla istediğin zaman ver dedi farketmez siz nasıl veriyorsunuz
Her 3 saatte bir uyandırıyor...analık dediklerii şey bu işteKizlar gece kalkip bebeginizi kontrol ediyormusunuz? Ben kalkmaya calisiyorum ama hic ne tlf alarmini duyuyorum ne bisey ölü gibi yatiyorum. Ama o nasil kimildaninca saat gibi ayaktayim hemen nasil bisey bu :)
Merhaba rica etsem pilli aspiratörü nereden aldığınızı ögrenebilirmiyim.Mrb kızlar bugün 4 aylık oldu prematüre kızım benim :) aşısını yaptırdık huysuzluk mızmızlık ne ararsanız var ...diş lerde şişmiş bi çıkamadılar ....kızım bu ay 400 gr almış toplamda 5500 gr oldu 60 cm de boy ...az almış kilo ama yinede anne sutune devam edelim bi ay daha duruma göre önümüzdeki ay ek gıdaya başlayabiliriz dedi...bide bugün şu içine meyve koyulan kalın emzik gibi şeyler varya ondan aldım içine armut dilimi koydum ondan su çıkarmayı pek beceremiyor ama sanırım dişini iyi kaşıyo çok sevdi.....burun temizleme işine sıra gelince sanırım mevsimsel bebeklerde burunlar tıkalı biz buruno sıkıp pilli aspiratorle çekiyoruz muzikli müziği hoşuna gidiyor ağlamıyor da tavsiye ederim
Şuan stokta yokmuş ama takip edebilirsin sadece duracell pille çalışıyor amaMerhaba rica etsem pilli aspiratörü nereden aldığınızı ögrenebilirmiyim.
Ay canim bizim bi arkadasin yegeni dogum yapmis daha bebek 40 günlük olmamis pekmezi sulandirip veriyolarmis bebege sok oldum.. bende 5 aylik olunca baslamak istiyorumda bakalim. Baslarsam sebzeyle baslamayi düsünüyom meyve tatli onlari sebzeden daha cok sever diye sonra vermel istiyom. Bakalim hayirlisi :)Merhabalar oglum 4ay 21 gunluk oldu cok sukur. 4. Ayı 8kg ile bitirdi. Ek gıdaya gecis icin 6. Ayı beklemeliyiz sizce. Bugun havuc verdim eline biraz oyalandi onunla. Ilk ne vererek baslamayi dusunuyorsunuz. Tabi 5. Ay kontrolunde doktorundan da onay alıp baslıcam ama bazı seyleri tattır yavastan diyo anneler???
Bizimki de grip oldu sanırım burnu akıyor öksürüyor yarın muhtemelen doktora gideceğiz bununda nesesi yerinde bilemedim ki ilaç veriyorlar mı bebek gribineHanimlar oglumun atesi cikti cok degil ama endiseliyim 38.3 .. daha bu sabah doktora götürdüm öksürügü gecmedigi icin. Ordada 37.4 idi hafif isinmisiz dedi doktor. Simdide atesi cikti. Badiyle biraktim simdi tek ve bir cay kasigi carpol verdim. Simdi uyuyo insallah düzelir acaba niye böyle oldu. Atesi olmasina ragmen keyfi yerinde oynuyo gülüyo
Sanirim atesi cikmadigi sürece vermezler veya enfeksyn gibi bisey degilse. Bizde bu gece nöbet tutcaz Allah herkese sifa versinBizimki de grip oldu sanırım burnu akıyor öksürüyor yarın muhtemelen doktora gideceğiz bununda nesesi yerinde bilemedim ki ilaç veriyorlar mı bebek gribine
Amin yaşlandım yyahu sıkıntıdanSanirim atesi cikmadigi sürece vermezler veya enfeksyn gibi bisey degilse. Bizde bu gece nöbet tutcaz Allah herkese sifa versin
Bebeginde kabızlık yaptımı acaba.benim kuzımda yaptıgı için vermeyi bıraktımben emzirip 30 dakika bekleyip 6 damla veriyorum sonra da 45 dk veya 1 saat bekledikten sonra emziriyorum
15 gundur kullaniyorum 3 gundur zor ypyrBebeginde kabızlık yaptımı acaba.benim kuzımda yaptıgı için vermeyi bıraktım
gecmis olsun islak havlu kasik ve anlina koy ve belini ilik suyla sil oyle yaptimAksam hastaneye gittik oglumun atesi yükseldi fitil ve suruba ragmen 39 lari gördük. Gece tekrar yükseldi düsüremedik ve ilik banyo yaptirdik öylece biraz rahatladi.
Cok agliyor islak bez degincegecmis olsun islak havlu kasik ve anlina koy ve belini ilik suyla sil oyle yaptim
Acaba dis cikarma moduna mi girdiHanimlar oglumun atesi cikti cok degil ama endiseliyim 38.3 .. daha bu sabah doktora götürdüm öksürügü gecmedigi icin. Ordada 37.4 idi hafif isinmisiz dedi doktor. Simdide atesi cikti. Badiyle biraktim simdi tek ve bir cay kasigi carpol verdim. Simdi uyuyo insallah düzelir acaba niye böyle oldu. Atesi olmasina ragmen keyfi yerinde oynuyo gülüyo
Yok canim malesef faranjitAcaba dis cikarma moduna mi girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?