- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.501
ucu biraz çukur düz olması daha iyi. Bebegime kasiyim ucuyla veriyorum puresini ancak kasigin ucu çukur olduğu için o çukur olan bölgeye gidiyor mama. Daha düz üçlü bir kasik bence daha iyi. Ben aventin kullanıyorum çok memnunum.Sipariş verdim daha gelmedi maksadım blw yapacağım için yogurda daldırıp eline vermek azcık agzına atsın diye kaşık ya da normal çatalla bunu yapamaz ama bu oluklu ve direk agzında yalar diye bakalım deneyince yazarım sen neden memnun kalmadın?
Bizde 3 iğne 1 damla şeklinde oldu, toplam 4 aşı. 2 tanesi zaten 2 ve 4. aylardaki aşıların son dozu. 1 tane de hepatit b'nin son dozu. Ağızdan verilense oral polio aşısı. Bizimkinde huzursuzluk oldu baya o kadar aşıyı yiyince6. Ay aşısını yaptıranlar kaç aşı yapılıyor 6 gün sonra biz de yaptıracağız merak ettim
Ben bugün tadımını yaptırdım. Blw yaptığım için püre yapmıyorum zaten, tost makinesinde yumuşatıp eline verdim, cok sevdi :)Tatlı patates deneyen var mı??ben buldum,tadı gerçekten cok güzel. Ama icindeki lifler cok kalın ve sert bebege. Dikkat etmek lazim püre yaparken. Carfoursa dan kilosu 24 tl den 1 tane aldik ki oda 14tlye geldi simdi bu koca patatesi hergün oğluma veremeyeceğime göre bi kısmını püre yapıp kücük konserve sisesinde nasıl saklayabilirim acaba?şu hazır satılanlar gibi??Fikri olan var mıı?
Sanırım blw tüm hızıyla devam ediyorBizde 3 iğne 1 damla şeklinde oldu, toplam 4 aşı. 2 tanesi zaten 2 ve 4. aylardaki aşıların son dozu. 1 tane de hepatit b'nin son dozu. Ağızdan verilense oral polio aşısı. Bizimkinde huzursuzluk oldu baya o kadar aşıyı yiyince
Ben bugün tadımını yaptırdım. Blw yaptığım için püre yapmıyorum zaten, tost makinesinde yumuşatıp eline verdim, cok sevdi :)
Şu tatlı patatesi merak ettim nasıl pahalı :)Tatlı patates deneyen var mı??ben buldum,tadı gerçekten cok güzel. Ama icindeki lifler cok kalın ve sert bebege. Dikkat etmek lazim püre yaparken. Carfoursa dan kilosu 24 tl den 1 tane aldik ki oda 14tlye geldi simdi bu koca patatesi hergün oğluma veremeyeceğime göre bi kısmını püre yapıp kücük konserve sisesinde nasıl saklayabilirim acaba?şu hazır satılanlar gibi??Fikri olan var mıı?
Canım ben blw yapmıyorum, klasik yöntem başladık devam ediyoruz, bugün 5. günümüz, kabak 3 gün verdim, havuç deniyorum, 2. günümüz
Ben yarın havucun 3. Gününü bitirip tatlı patatese geçiyorum:)Tatlı patates deneyen var mı??ben buldum,tadı gerçekten cok güzel. Ama icindeki lifler cok kalın ve sert bebege. Dikkat etmek lazim püre yaparken. Carfoursa dan kilosu 24 tl den 1 tane aldik ki oda 14tlye geldi simdi bu koca patatesi hergün oğluma veremeyeceğime göre bi kısmını püre yapıp kücük konserve sisesinde nasıl saklayabilirim acaba?şu hazır satılanlar gibi??Fikri olan var mıı?
Pek hızlı gittiği söylenemez aslında
Yogurdu kestm ama simdide bir haftadr yedigi herseyi cikario. Ishal deil ama ne yediyse aynen cikario. Iki gundr balkabagida veriyorm. Kakasi katilasti tabi ama kabiz deil yani anne sutunde oldugu gibi sivi olmaz sonucta kati yiyo. Kabak havuc patates dograyip kaynayiyorm zeytnyagi ve pirinc unu ekleyip pure hakine getiriyormAllah Allah neden öyle oldu ki? Yoğurt yerine kefir mi verseniz acaba? Ya da inek sütüyle yaptıysanız keçi sütüyle mi deneseniz?
Bir de patatesi nasıl verdiniz? Bana çok verme kabızlık yapar dediler.
Kac gun surdu huzurslk biz nerdeyse 7 ay olacaz hep hasta yaptiramadk. Rota okdu sonra soguk aldi hala da burnu akioBizde 3 iğne 1 damla şeklinde oldu, toplam 4 aşı. 2 tanesi zaten 2 ve 4. aylardaki aşıların son dozu. 1 tane de hepatit b'nin son dozu. Ağızdan verilense oral polio aşısı. Bizimkinde huzursuzluk oldu baya o kadar aşıyı yiyince
Ben bugün tadımını yaptırdım. Blw yaptığım için püre yapmıyorum zaten, tost makinesinde yumuşatıp eline verdim, cok sevdi :)
Yogurdu kestm ama simdide bir haftadr yedigi herseyi cikario. Ishal deil ama ne yediyse aynen cikario. Iki gundr balkabagida veriyorm. Kakasi katilasti tabi ama kabiz deil yani anne sutunde oldugu gibi sivi olmaz sonucta kati yiyo. Kabak havuc patates dograyip kaynayiyorm zeytnyagi ve pirinc unu ekleyip pure hakine getiriyorm
Aşı yapılan günün gecesi cok huzursuzdu ama sonrasında normale döndü.Kac gun surdu huzurslk biz nerdeyse 7 ay olacaz hep hasta yaptiramadk. Rota okdu sonra soguk aldi hala da burnu akio
Bu düşünce her blw annesinde olmus kitabi okumussundur hatta eşlerde daha cok olmus sabredicez bende de olcaktır muhtemel ben birde weebaby silikon sebze emziği aldım tam tadına bakmadıgını düşündüğüm günlerde biraz o günün sebzesinden koyacagım denesin kısa zamanlı diye düşünüyorum belkide gerek duymam sebze sırasını neye göre gidiyosunPek hızlı gittiği söylenemez aslında
Her yeni sebzeye geçtiğim ilk gün "aaa değişik bir şey geldi" diye hevesle ağzına götürüyor, 2. ve 3. günler tık yok :) neyse tadını alıyor en azından diyerek umursamıyorum da böyle nasıl öğrenecek yemeyi diye düşünmüyor değilim :)
Evet aynen, kitabı okurken ve mantığımla sağlıklı düşünebilirken "süreç böyle, eninde sonunda kendi kendine yemeyi öğrenecek" diyorum ama gel de bunu annelik içgüdüsüne anlat :) Bazen her annede olduğu gibi çıldırdığım zamanlar oluyor ve "nasıl olacak bu iş yaa?" derken buluyorum kendimi :)Bu düşünce her blw annesinde olmus kitabi okumussundur hatta eşlerde daha cok olmus sabredicez bende de olcaktır muhtemel ben birde weebaby silikon sebze emziği aldım tam tadına bakmadıgını düşündüğüm günlerde biraz o günün sebzesinden koyacagım denesin kısa zamanlı diye düşünüyorum belkide gerek duymam sebze sırasını neye göre gidiyosun
Bizim de dişimiz çıktı ama hiç aklıma gelmemişti. Dr uma sorayım bunu muhakkakBebeklerinin dişi çıkan arkadaşlar
Katı gıdaya geçtikten sonra fırçalama yapıyor musunuz?sivribiber sizin çıkmıştı diye hatırlıyorum, başka hatırlayamadım :)
Benim de gelmemişti, bugün Babycenter'da gördüm fırçalayabilirsiniz yazıyordu, o yüzden bi sorayım dedim :)Bizim de dişimiz çıktı ama hiç aklıma gelmemişti. Dr uma sorayım bunu muhakkak
Bebeklerinin dişi çıkan arkadaşlar
Katı gıdaya geçtikten sonra fırçalama yapıyor musunuz?sivribiber sizin çıkmıştı diye hatırlıyorum, başka hatırlayamadım :)
Olabilir ama bilemedmki hangisiBişey midesine dokunuyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?