• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay kızlar bende şimdi baktım çin takvimine göre kız :spor: midemde hep bi garip soğuk ve ekşi yiyecekler çok iyi geliyo 3 haftadır hiç tatlı yemedim canım hiç istemiyo:işsiz:

ne miden bulanıyor ne göğsün şiş ne yapalım:KK59:
şaka bi yana en güzeli bu. sorunsuz hamilelik. ye iç gez tadını çıkar. inan mide bulantısı baş dönmesi mide ağrısı mide ekşimesi felaket bişey.kafan kalkmıyor.elinden hiçbişey gelmiyor. hamileliğinden bişey anlamıyorsun.valla ben sabah bir kalkıyordum dağılmış vaziyette oluyordum. halil sezai gibiydi saçım başım:KK53:
şükür edelim nazara gelmeyelim.:nazar::nazar::nazar:
Halil Sezai iyi benzetmeydi. Koptum..

ay kızlar bende şimdi baktım çin takvimine göre kız :spor: midemde hep bi garip soğuk ve ekşi yiyecekler çok iyi geliyo 3 haftadır hiç tatlı yemedim canım hiç istemiyo:işsiz:
Benim Çin takviminde erkek diyo ama benim dondurulmuş embriyo Mayıs'ta dondurulmuştu.ben onda da muallaktayım.ne bitmez çilem varmış :KK12::KK12:

Tansiyon düşüklüğü de olabilir ama vertigo da olasılıklar dahilinde orta kulak iltihabı falan varsa yapar baş dönmesi aklıma o geldi ilk çünkü.. ben hamile değildim ozaman ama orta kulak iltihabı geçirdim ve böyle baş dönmesi olamaz diyodum.ozamanda hamile miyim demiştim ama değilmişim vertigoymuş. Gözüm kararıyor başım berbat dönüyordu.okadar baş dönmesi olunca bulantı da başlıyordu haliyle,
Yatarken hiç bas dönmesi yok canim ayağa kalkınca basim dönüyor. Senin de öyle miydi ??

Sonunda benden başka midesi bulanmayan biri var :) normaliz bizde normal :=)
Bu gün 7 haftaya girdim hiç mide bulantım olmadı, kokulara karşıda hassasiyetim olmadı hamilelikle ilgili sadece bel ağrım ve halsizlik var o kadar. Allah hepimize inş sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Şimdi hangi gözüm daha parlak diye ayna karşısına geçtim bakıyordum bişey farkettim cildim bi pürüzsüzleşmiş normal de genelde göz altlarımda mor halkalar olur hiç yok.. bi güzel geldim kendime. Bunun için bişey diyor mu hipokrat?
Oglun olacak :KK45:erkek bebeğe hamile kadinlar daha bi guzellesirmis:KK45:

Yatarken hiç bas dönmesi yok canim ayağa kalkınca basim dönüyor. Senin de öyle miydi ??
Evet canım aynen öyleydi.. ama hamilelikten de olabilir.belki bthcg bünyene böyle etkiler yapıyordur.bi danış sen doktora. Şimdi yanlış yönlendirmiyeyim seni. Ama ben yaşadığım için yazınca aklıma geldi.baş ağrısıda yapıyordu bende.

Oglun olacak :KK45:erkek bebeğe hamile kadinlar daha bi guzellesirmis:KK45:
Ayy hadi ya.. inşallah.. gerçi farketmez de şimdi kız olursa babacı olucak kendimden biliyorum.ben bu kadar sıkıntı çekeyim o babacı olsun. Şaka bi yana rabbim sağlık versin inşallah.. ama çevremdeki herkes sen tam bir erkek annesisin kesin erkek olucak diyorlar.nerden varıyorlarsa o kanıya?

Evet canım aynen öyleydi.. ama hamilelikten de olabilir.belki bthcg bünyene böyle etkiler yapıyordur.bi danış sen doktora. Şimdi yanlış yönlendirmiyeyim seni. Ama ben yaşadığım için yazınca aklıma geldi.baş ağrısıda yapıyordu bende.
Bas agrisi yok cok sukur ama yarina kadar gecmezse ilk isim dr gitmek olacak. Cok sagol canim.

Bas agrisi yok cok sukur ama yarina kadar gecmezse ilk isim dr gitmek olacak. Cok sagol canim.
Rica ederim.. inşallah bebiş yapıyordur.. fırlama şimdiden Munzurluğa başlamış olabilir. Başını döndürüp döndürüp içerde haline gülüyor olmasın bu velet?.. :KK48::olamaz:

Ayy hadi ya.. inşallah.. gerçi farketmez de şimdi kız olursa babacı olucak kendimden biliyorum.ben bu kadar sıkıntı çekeyim o babacı olsun. Şaka bi yana rabbim sağlık versin inşallah.. ama çevremdeki herkes sen tam bir erkek annesisin kesin erkek olucak diyorlar.nerden varıyorlarsa o kanıya?
ben de bu gun aynisini soyledim. Bu kadar sıkıntı cekiyorum insallah gidip babaci olmaz. Hatta eşimi annesine geri vermeyi dusundum herkes cocugunu kimselere vermesin yanından ayirmasin diyordum:KK70::KK70:

ben de bu gun aynisini soyledim. Bu kadar sıkıntı cekiyorum insallah gidip babaci olmaz. Hatta eşimi annesine geri vermeyi dusundum herkes cocugunu kimselere vermesin yanından ayirmasin diyordum:KK70::KK70:
Aynen canım ya ben veremem ellere evladımı.. hele hele eşinin annesine anne derse yakarım hepsini..

Back
X