- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.841
Ben 2 gündür peynir tattiriyorum. Bir kere ağzına götürüp bırakıyor. Bundan sonra kefir ve yumurta var ama bakalım onlarda ne olacak.İnan birazcık bile yediremiyorum çokta zaten gözüm yok zaten öncelik anne sütü. Bide yumurta lor yiyenleri okudukça hayirlisiyla tattirabilsem diyorum.
ben 2 gün pirasa versim asiri gaz sancisi yapti. Bir süre vermiycemTadimlardayiz hala pırasa versem mi bilemedim int bi yerde pırasa var bi yerde yok kafam karıştı. Pırasa havuc falan çorba tapicaktim bide bulgur pirinç veriyor musunuz çorbalarin icinde
Tüh bilseydim kimyon koyardim azcık tahminde ettim yapar mı diyeben 2 gün pirasa versim asiri gaz sancisi yapti. Bir süre vermiycem
Ben 2 gündür peynir tattiriyorum. Bir kere ağzına götürüp bırakıyor. Bundan sonra kefir ve yumurta var ama bakalım onlarda ne olacak.
Kimyon alerji yapabilir. Bana cok dokunuyor mesela dogumdan sonra tuketmistim kasintidan duramadimTüh bilseydim kimyon koyardim azcık tahminde ettim yapar mı diye
Pırasa verebilirsin 6. Aydan itibaren.İnt bi liste var ona göre ilerlemeye çalışıyorum ara ara bakiyorum ama orda pırasa görmedim. Ek gida olayı beni benden etti resmen
Ben de sebzeyle vereyim o zaman, çok teşekkürler :)Yumurta sarisini sade pisirince cok kuru oluyor damagina yapisiyor. Sebzeli omlet tavsiye ederim. Mesela ben bu sabah havuclu omlet yaptim. Havuclari tereyaginda az cevirdim sonra uzerine peynir alti suyu koydum havuclar yumusayinca yumurta sarisini doktum yumusacik oldu şerit kesip verdim tadi da cok guzeldi
Yo ben veriyorum azcık çok şükür bişey olmadı Dr da ver demişti. Gazlı zamanlarda.Yumurta sarisini sade pisirince cok kuru oluyor damagina yapisiyor. Sebzeli omlet tavsiye ederim. Mesela ben bu sabah havuclu omlet yaptim. Havuclari tereyaginda az cevirdim sonra uzerine peynir alti suyu koydum havuclar yumusayinca yumurta sarisini doktum yumusacik oldu şerit kesip verdim tadi da cok guzeldi
Kimyon alerji yapabilir. Bana cok dokunuyor mesela dogumdan sonra tuketmistim kasintidan duramadim
Verdim ama tadını sevmedi yinede 2 kaşık kadar yedi yemedi alıştım artık tam dolu bi kaşık yemediPırasa verebilirsin 6. Aydan itibaren.
Hımmm olabilir bazı şeylerin tadını beğenmiyorlar benimkiler de ıspanak sevmedi. Balkabağına bayılıyorlar.Verdim ama tadını sevmedi yinede 2 kaşık kadar yedi yemedi alıştım artık tam dolu bi kaşık yemedi
Balkabagi ni nasıl yapıyorsun içine ne koydun?Hımmm olabilir bazı şeylerin tadını beğenmiyorlar benimkiler de ıspanak sevmedi. Balkabağına bayılıyorlar.
Balkabağı ve patatesi haşlıyorum sonra eziyorum güzel oluyor hem doyurucu hem lezzetli.Balkabagi ni nasıl yapıyorsun içine ne koydun?
Ben suyunu sıkıyorum havuc ve balkabagi beraber icine de zeytinyagi ve keciboynuzu ozu ilave ediyorum. Gozu donuyor resmen :) tabi sularini vermek dogru degil ama uymadigim tek kural da o olsun yani artikHımmm olabilir bazı şeylerin tadını beğenmiyorlar benimkiler de ıspanak sevmedi. Balkabağına bayılıyorlar.
Pırasa dan sonra sıra onda :)Balkabağı ve patatesi haşlıyorum sonra eziyorum güzel oluyor hem doyurucu hem lezzetli.
Bulgur pirinç vermedim ama pırasa yediriyorum.Tadimlardayiz hala pırasa versem mi bilemedim int bi yerde pırasa var bi yerde yok kafam karıştı. Pırasa havuc falan çorba tapicaktim bide bulgur pirinç veriyor musunuz çorbalarin icinde
Bulgur pirinç vermedim ama pırasa yediriyorum.Tadimlardayiz hala pırasa versem mi bilemedim int bi yerde pırasa var bi yerde yok kafam karıştı. Pırasa havuc falan çorba tapicaktim bide bulgur pirinç veriyor musunuz çorbalarin icinde
Benimki de balkabağına bayılıyor. :)Hımmm olabilir bazı şeylerin tadını beğenmiyorlar benimkiler de ıspanak sevmedi. Balkabağına bayılıyorlar.
Ben de deneyim soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi de almıştım zaten.Ben suyunu sıkıyorum havuc ve balkabagi beraber icine de zeytinyagi ve keciboynuzu ozu ilave ediyorum. Gozu donuyor resmen :) tabi sularini vermek dogru degil ama uymadigim tek kural da o olsun yani artik
Sanırım seninle daha önce biraz konuşmuştuk bu konuyu :)Araba koltuğu hakkında fikir ve önerilerinizi paylaşırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?