- 9 Eylül 2016
- 119
- 101
- 18
- 32
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.241
Size niye yasakladıBizim 1,5 aydır yasak 12 hafta gidince ne dicek bilmiyorum
Sabah uyanır uyanmaz ve bulantin olduğu zamanlar beyaz leblebi ye canim denedim iyi geliyor.1 gun bile zor geldi. 7. Haftadayim 6 hafta nasil gececek bilmiyorum
Benim agrıma giden veya herhangi bir endise durumum yok ortada (cok şükür ikizlerime hamileyim ve hic kaygı duymuyorum - Ikisi de önce Allah'a emanet)...Mrb alyanaz bazen duymak istemedigimiz laflar gercekten insana ağir gelir ve etrafina saldirir galiba sende de durum boyle olmuş tavrin biraz sert ,hoş değil..tup bebek konusuna gelince normal yollardan cocuğu olmayan insanlar icin mucizevi bir sey bunu inkar eden yok ama doktorumun dediklerine objektif olarak bakacak olursam ben de katiliyorum. Bu muhabbet de nerden cikti dersen benim de tekrarlayan düşüklerim oldu. Ben de kendisine genetik tanili tüp bebek mi yaptirsak dedim. Kendisi ,doganin kendiliginden sectiklerini laboratuar ortaminda daha mi saglik seçeklerini saniyorsun dedi .Bir de tup bebek ile doğan bebeklerde saglik sorunlari cok oluyor dedi . bir an cevreme baktim ve benim etrafimda cok vardi tabi sagliklı doganlar da çok var elbet ..(bunu söyleyen doktor Türkiyenin en tecrübeli prof.doktorlarindan )bunu bizler kabullenmek istemezsek de tabiki normal yollarla hamile kalan insanlar daha rahat bir hamilelik geçiriyor, sıkıntılari daha az oluyor ,bebeklerde saglik sorunlari tüp bebege gore daha az oluyor bunu hangi doktora sorsan hepsinin ortak fikri..Sen yanliş anlamak istedin bunu çünkü icindeki korkuyu ,endiseyi anliyorum ama butun bunlari senin yaşayacagin anlamina gelmiyor çünkü sıkıntısız hamilelik yasayan ve cocugu sapasağlam olanlar da çok ..ltf bu muhabbeti daha da uzatmayalimallah herkese sagsalim evlatlar nasip etsin ..
Hosgeldin canim Allah hayirlisiyla tamamina erdirsinMerhabalar guzel anneler ve anne adayları. Bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Gerçi hala inanamıyorum. Aslında predictor testiyle yumurta takibi yapmıştık bu ay ama olmasıni beklemiyordum. Regli gecinkince ve kokulara karşı anormal bir durum gerçekleşince dur bir bakayım dedim. Meger hamileymisim. Sajirim mayıs ayının en küçüğü biziz ikinci bebeğimi bekliyorum ve antalyada yaşıyorum. İlk bebeğim kız ve şuan 2 yaşında. Bu hamileliğimde doktora gitmeyi açıkçası düşünmüyorum. Ultrasonun zararlı olmadığı soylense de kesinlik mevcut değil. Zararlı ışınlarla maruz bırakmak istemiyorum yavrumu. Her hangi bir şey olursa zaten anlayaağımıza ümit ediyorum. Cinsiyeti de doğum da öğrenecektik ama sanırım o kadar idareli olamayacağız. İlk bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirmemek rağmen bu bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum ki öyle de olacak. Herkese merhaba diyorum yeniden aranıza hoş geldim
Gozun aydin annesi guzelce yerlesmis meleginEki Görüntüle 1891635 Maşallah diyelim bu benim miniğimbu gün tüp bebek merkezine kontrole gittik şükür her şey yolunda .gebeliğimi takip edecek olan Dr yede pazartesi gitmiştik 6 hafta sonra tekrar gidecem inşaallah .sizce kese yuvarlak mı
Evet canim 18 de evlendim 20.de oglum dogduerken evlendin galiba. erken evlliliğin bu artısı var işte. genç yaşta oluyor çocuklar büyüyor.
Günaydin :) bende ayni senin gibiyim sabah erken wcye sonrada midem kaziniyorGünaydınlar...
Erkenden uyandım yine artık haftasonları da erken uyanıyorum ya wc ye kalkıyorum sonra aclık uyuyamıyorum bi daha
Günaydin Canım... Benim kan ve idrar sonuclarım temiz cikti. Bu bahsettigin sey Kızamıkcık galiba degil mi ??kızlar günaydın. umarım yoktur ama aranızda rubella ıgm'si pozitif çıkan var mı? avidite sonuçları nasıl geldi? yazarsanız çok sevinirim. avidite sonucumu bekliyorum
Hiç kaşıntı filan yok ama bilmiyorum ki 15 gün sonra gidicem o zmn söylesem sorun olmaz herlde çok değil çünkü bi kaç günde bi oluyoGecmis olsun cnm genelde yesil akintida mantar derler. Ama seninki ara ara oluyormus. Bence sen bi doktora baktir nolur nolmaz enfeksyonda olabilir isini garantiye al
Sanmıyorum canım ama idrarını tutmamaya çalış zararlı olabilir rahme baskı uyguladığı içinBi kac gündür bende de sarı ile yeşil arası akıntı oldu az ama ben okulda tuvalete fazla gitmiyorum tutuyorum istemeden ondan mıdır
evet canım kızamıkçıkGünaydin Canım... Benim kan ve idrar sonuclarım temiz cikti. Bu bahsettigin sey Kızamıkcık galiba degil mi ??
Anladım canım, dur bakalim insaallah sonucunda problem cıkmaz... Canını sıkmaevet canım kızamıkçıkortaokulda geçirmiştim doktor bağışıklık olduğundan da böyle çıkmış olabilir, yakın zamanda geçirmiş misin yoksa daha önce geçirdiğinden kaynaklı mı pozitif çıkmış ona bakalım dedi. şimdi onun sonucunu bekliyoruz
inşallahAnladım canım, dur bakalim insaallah sonucunda problem cıkmaz... Canını sıkma
Merhaba Canim, benim yaş 31 / IstanbulKızlar yaşlarınız kac ve neredensiniz ayni yerlerde oturanlar cika belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?