2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sadece hamilelik depresyonundayız hepimiz :))

Kızlar bi bel agrısı girdi yarımsaattir hayırlısı allahtan ayaklarım üşüyordu biraz üşüdüm sonra biağrı girdi yattım yerde belim ağrıo sağ bacagıma vuruo inşallah gecer
bol su icip ayaklarina da sicak su torbasi koymani oneririm canimm

iltihap gibi görünüyor bence doktora hic geçmediğini soylemelisin cok su icmelisin 3litre gunde

Merhaba kızlar :))) şöyle bir dikkat ettim de herkes KIZ Bebek istiyor :))) hep kız olsun kız olsun ) bende dahil :) Bebek battaniyesi örüyorum onda Bile elim hep pembe renklere gidiyor
Canım ya benim de içime kız doguyor hep kız bebek resimleri elbiseleri dikkatimi cekiyor bakalım ne zaman öğrenicez hayırlısı olsun

Doppler normal ultrasondan farklı mı yani kontrole gittigimiz zaman dr bakmıs olmayacak mı onu anlayamadım kızlar

Bi kac gündür bende de sarı ile yeşil arası akıntı oldu az ama ben okulda tuvalete fazla gitmiyorum tutuyorum istemeden ondan mıdır

Bende aynı durumdayım kızlar ne evle uğraşasım var ne kendimle dün eşime diyorum bi saçımı falan duzlestireyim susleneyim saldim iyice kendimi
Bi ben değilmişim meğer :)

Kizlar dunden itibaren midem cok bulaniyor ne yapacagimi bilmiyorum. Gece midem agirdi kendimi kusturmak zorunda kaldim rahatladim sonra uyuyabildim cok sukur. Bu mide bulantisi ne fenaa ölüyorum. O kadar istahli olan bende istah falan kalmadi. Tuzlu ekmekli yogurt yiyorum.

Cnm elmada iyi geliyormuş... Az kaldı geçecek inşallah... Bebişin büyüyor annesi hep öle düşün... Tuzlu kraker ye açıkmayı hiç bekleme,çok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…