2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bi bel agrısı girdi yarımsaattir hayırlısı allahtan ayaklarım üşüyordu biraz üşüdüm sonra biağrı girdi yattım yerde belim ağrıo sağ bacagıma vuruo inşallah gecer
Canım sabah uyandığımdan beri aynı sorun var bende de sağ bacağım çok ağrıyor ve belim ağrıyor Dr aradım ne yaptın çok mu yoruldun dedi temizlik yapmıştım bir önceki gün o Zaman bol bol dinlen bu gün eğer yarın geçmez ve artarsa mutlaka gel dedi bende uzanıyorum geçsin diye dua ediyorum belki Sende bir önceki gün yorulmuşsundur

Kızlar bi bel agrısı girdi yarımsaattir hayırlısı allahtan ayaklarım üşüyordu biraz üşüdüm sonra biağrı girdi yattım yerde belim ağrıo sağ bacagıma vuruo inşallah gecer
Canım o haftada bendede çok oldu bel ağrısı 7. Haftada devam etti azaldı sonra şuan yok çok şükür neden olu bilmiyorum ama ayakta duramıyordum sırtımı illa bi yere koyucaktım yoksa rahat edemiyodum geçti çok şükür

Temizlik falan bisey yaptin mi yada cok ayakta durdun mu? Yoruldunda belki canim bol bol dinlen
Oğlum var 3yaşında onla ilgileniyorum ara ara etraf topla oturdum bıraz sonra kalktım birikmiş bulaşıgı yıkadım geldim başladı agrı sağ bacagım uyuşuk gibi belimde kalçamdan vuran ağrı farketmeden üşüttüm belkide devam ederse giderim dr,a yarında temizlik var evde bn yatarım artık napim

Ay anlamadım ara ara oluoduda koltuga uzandımmı 10dk gecıodu bu bırzcıkdha soddetlı geldı bıde bacagıma vurunca korktum inşallah gecer bı an evvel

Belkide cnm kızlara yazdım bide keseyi dahi görmedik henüz iyce sıkınti yapıyorum bole agrı oluncada içimde nolup bıttıgınden haberım yok bi göreydim bnde rahatlıcam duyunca kalbını haftaya cumartsi ta randevumuz 8ekımde nasıl dayancam bılmıyorım rabbim korusun hepimizi bebişlerimizi

Kiyamam yaa ben yiyorum yinede zorluyorum ama cok tiksiniyorumda ucuncu ayin gelmesini 4 gözle bekliyorum gecer umuduyla. Allah razi olsun komsundan isvicredeyim malesef ölsem komsunun haberi bile olmaz sen yemegi birak :)

Canım sanrım 6.haftanın içindesin henüz cok erken bos gebelik demek için bnm hep en basından beri vajinal ultrasonla bakıldı üstten hiç görünmedi bnm kanamam fln olmayınca 8.haftaaya kadar bekledik cünkü 9.haftaya kadar kalp atısı duyulmayabiliomus en son 8.haftada kahverengi kanama gelince gittm vucut kabul etmiyo artık dedi doktor ve kürtaj oldm korkulacak bi işlem değil ama yinede cok üzücü sana tavsiyem bekle kanama fln olursa zaten o zmn belli olur

Mrb alyanaz bazen duymak istemedigimiz laflar gercekten insana ağir gelir ve etrafina saldirir galiba sende de durum boyle olmuş tavrin biraz sert ,hoş değil..tup bebek konusuna gelince normal yollardan cocuğu olmayan insanlar icin mucizevi bir sey bunu inkar eden yok ama doktorumun dediklerine objektif olarak bakacak olursam ben de katiliyorum. Bu muhabbet de nerden cikti dersen benim de tekrarlayan düşüklerim oldu. Ben de kendisine genetik tanili tüp bebek mi yaptirsak dedim. Kendisi ,doganin kendiliginden sectiklerini laboratuar ortaminda daha mi saglik seçeklerini saniyorsun dedi .Bir de tup bebek ile doğan bebeklerde saglik sorunlari cok oluyor dedi . bir an cevreme baktim ve benim etrafimda cok vardi tabi sagliklı doganlar da çok var elbet ..(bunu söyleyen doktor Türkiyenin en tecrübeli prof.doktorlarindan )bunu bizler kabullenmek istemezsek de tabiki normal yollarla hamile kalan insanlar daha rahat bir hamilelik geçiriyor, sıkıntılari daha az oluyor ,bebeklerde saglik sorunlari tüp bebege gore daha az oluyor bunu hangi doktora sorsan hepsinin ortak fikri..Sen yanliş anlamak istedin bunu çünkü icindeki korkuyu ,endiseyi anliyorum ama butun bunlari senin yaşayacagin anlamina gelmiyor çünkü sıkıntısız hamilelik yasayan ve cocugu sapasağlam olanlar da çok ..ltf bu muhabbeti daha da uzatmayalim allah herkese sagsalim evlatlar nasip etsin ..

Kiyamam yaa ben yiyorum yinede zorluyorum ama cok tiksiniyorumda ucuncu ayin gelmesini 4 gözle bekliyorum gecer umuduyla. Allah razi olsun komsundan isvicredeyim malesef ölsem komsunun haberi bile olmaz sen yemegi birak :)
Bir değil bin kere Allah razı olsun komşumdan Yengem mümkün olduğu kadar çıkartmamaya dikkat et demişti yoksa 9 ay öyle geçermiş aklında olsun seninde

Bir değil bin kere Allah razı olsun komşumdan Yengem mümkün olduğu kadar çıkartmamaya dikkat et demişti yoksa 9 ay öyle geçermiş aklında olsun seninde
Canim sukur o yok simdilik insallah olmazda sadece bulantim var. Ama keske bi kere cikarsam rahatlasam diyorum ne guzel olucak boyle icim bosalicak sanki :)

Selam kızlar.
Sağlık ocağındaki tahliller ile ilgili bilgi verecektim, onu paylaşıyım.
Bu arada gün içi bulantılarım oluyor :)

Sağlık ocağında bana yapılan testler şu şekilde;

Eklentiler

• 20160930_111740.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 78
Cok sagol iyi dileklerin icin Allah razi olsun simdik dr geldim kese bozulmus bebek 6haftada kalmis buyumemis dr prt duşmese kürtaj olucam normalde 8haftalik olmasi lazimdi ama kismet. İns sen prt kalp atisini duyarsin hayirlisiyla
Hiç üzülme canım 4 5 aylık olup düşse daha çok üzülürdün böylesi hayırlıymış demekki sana ve eşine bişi olmasın daha saglıklı bi hamilelik yaşarsın Allah ın izniyle.Amin İnşallah canım strese sokmuyorum hiç kendimi etkilenmesin hayırlısıysa Allah ım nasip eder İnşallah kalbini duymayı saglıkla kucagıma almayı

İnş zaman hızla geçer görürsün bebişini allahım hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bişey sorucam ya iki üç günde bi wcde çok afedersiniz peçeteme yeşilimsi sümük gbi bi akntı geliyo çok sık olmuyo ama normalde seffaf akıntım oluyo ama 2-3 günde bi böyle gördüm doktora ilk sorduğumda artarsa gel demişti ama 10-13 gündür takip ediyorumm çok aşırıda değil durum naapmalıyım bilen var mı normal mi acaba

Yok uz
Olmaz sanırım ama bi risk falan varsa dr görür ve önlem alır galiba canım o yüzden dedim yani
Herseyin en guzelini Allah bilir sagol moral verdigin icin prt sende güzel haberler bekliyoruz inş.

Gecmis olsun cnm genelde yesil akintida mantar derler. Ama seninki ara ara oluyormus. Bence sen bi doktora baktir nolur nolmaz enfeksyonda olabilir isini garantiye al

Ya bana sanki omur boyu yemekten tat alamiycam omur boyu midem bulancakmis gbi geliyor. Gram huzurum da yok sivilceler aldi basini gidiyor. Ne bi makyaj yapasim var ne sacimi tarayasim ki cok severdim susu pusu. Simdi boyle hissettigim icin bebegine sukursuzluk yapmiyorumdur deil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…