- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.321
Maşallah cnm,darısı bizlere olsun inşallahKızlarrrrbugün bendende gittim kalp atışını duyduk minnoşumun. Bugün yine nazlandı. Üstten alamadık kalp atışını alttan dinledik. Sesi duyduğum anda gözlerimden yaşlar süzülüverdi. Allahım sana şükürler olsun dedim. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin
Canım gecmiş olsun bu arada baş Dönmesi bendede çok oluyor ya.dr sonuç olarak ne dediNasilsinz kizlarr uzun istirahat suresinden sonra esimle bi gezmeye gidelim dedik demez olaydum daha yola ciktik hemen dedim hastane birden ter bosaldi elim ayagim titremeye basladi gozlerim karardi hemen doktorum icerdeki hastasini cikarip beni aldi bebek cok sukur iyi 3 saat yatirdilar serum baglandi derken hastaneden ciktik eve geldim yine ayni bas donmesi vs bana evden cikis hepten yasak artik
Maşşallah cnmmm inşallah haftaya cumartesiye banada nasip olur sizlerle paylaşırım tüp bebek benimki kan sonucu aldıgımdan beri 20gündür saat dakika sayıyorum o anı yaşamak içinAllahın izniyleKızlarrrrbugün bendende gittim kalp atışını duyduk minnoşumun. Bugün yine nazlandı. Üstten alamadık kalp atışını alttan dinledik. Sesi duyduğum anda gözlerimden yaşlar süzülüverdi. Allahım sana şükürler olsun dedim. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin
Canım benimde tüp bebek bende pazartesi gidicem sen transferi ne zaman yaptırdın inşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarınıMaşşallah cnmmm inşallah haftaya cumartesiye banada nasip olur sizlerle paylaşırım tüp bebek benimki kan sonucu aldıgımdan beri 20gündür saat dakika sayıyorum o anı yaşamak içinAllahın izniylebanada nasıp olurr kalp ayıslarını duymak
Bendede aynı şekilde oluyo canım normal bi süre sonra cıkıyo kötü bi durum ama herşey meleklerimiz icin ben 200 lük kullanıyorumProgestan i fitil olarak kullananlar. Bu erimis bir sekilde geri cikmis bu normal midir.
Benim transfer 27 Ağustostu ben taa geçen hafta cuma yani 8 gün önce kalp atışını karından duyduk.Canım benimde tüp bebek bende pazartesi gidicem sen transferi ne zaman yaptırdın inşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarını
Benimde 200 mg doktoruma yazdim henuz cevap vermedi agizdan alsam olmaz mi dedim. Seninde mi kanama vardi canim.Bendede aynı şekilde oluyo canım normal bi süre sonra cıkıyo kötü bi durum ama herşey meleklerimiz icin ben 200 lük kullanıyorum
Hay AllahNasilsinz kizlarr uzun istirahat suresinden sonra esimle bi gezmeye gidelim dedik demez olaydum daha yola ciktik hemen dedim hastane birden ter bosaldi elim ayagim titremeye basladi gozlerim karardi hemen doktorum icerdeki hastasini cikarip beni aldi bebek cok sukur iyi 3 saat yatirdilar serum baglandi derken hastaneden ciktik eve geldim yine ayni bas donmesi vs bana evden cikis hepten yasak artik
Yine gozlerim doldu bu mesajlar beni benden aliyo..gozunuz aydin canimKızlarrrrbugün bendende gittim kalp atışını duyduk minnoşumun. Bugün yine nazlandı. Üstten alamadık kalp atışını alttan dinledik. Sesi duyduğum anda gözlerimden yaşlar süzülüverdi. Allahım sana şükürler olsun dedim. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin
Yok canım transfer yaptırdıgım gün başladım günde 2 taneBenimde 200 mg doktoruma yazdim henuz cevap vermedi agizdan alsam olmaz mi dedim. Seninde mi kanama vardi canim.
Benim 23 agustos gec kaldık biz galiba daha duymadık benim degerlerim düşüktü sonradan yükseldi zaman kaybettik aradaBenim transfer 27 Ağustostu ben taa geçen hafta cuma yani 8 gün önce kalp atışını karından duyduk.
Meni mi???anlamadım sizde meninin ne işi var:)Sürekli ağzım sulu geziyorum tükürük salgilarimiz mi çoğaldı anlamadım ki kızlar birde her meni geldikçe tuvalete kosuyorum acaba ne geldi diye sizde mi öylesiniz pufff
Ben bilisim sektorunde calisiyorum. Alt katimizda datacenter var. Benim oturdugum masasinin karsisinda 6 tane dev ekran var. Bir suru bilgisayar var odada pencere bile yok. Radyasyonun gobegindeyiz. Boyle bir ortamda calisinca telefon cok masum geliyor.Kızlar bide bu internet kullanımı işte tablet olsun telefon olsun sık kullanmak bebege zararlı diyolar ne kadar dogru
Gebelikleriniz neden neticelenmedi acaba özel olmazsa sorabilir miyim ?29 mersin 7.gebeligim ama canlı doğum yok umarım sağ-salim kucağıma almak nasip olur
Canım 3 tanesi düştü 3 tanesinde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım 1de dış gebelik geçirdim hayırlısıyla bunu sorunsuz geçiririm.inşGebelikleriniz neden neticelenmedi acaba özel olmazsa sorabilir miyim ?
Kız dur ne menisi iyice araştırma yapmaktan kafam döndüMeni mi???anlamadım sizde meninin ne işi var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?