• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlarrrrbugün bendende gittim kalp atışını duyduk minnoşumun. Bugün yine nazlandı. Üstten alamadık kalp atışını alttan dinledik. Sesi duyduğum anda gözlerimden yaşlar süzülüverdi. Allahım sana şükürler olsun dedim. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin :anneadayı::KK200::nazar:
Maşallah cnm,darısı bizlere olsun inşallah :nazar:

Nasilsinz kizlarr uzun istirahat suresinden sonra esimle bi gezmeye gidelim dedik demez olaydum daha yola ciktik hemen dedim hastane birden ter bosaldi elim ayagim titremeye basladi gozlerim karardi hemen doktorum icerdeki hastasini cikarip beni aldi bebek cok sukur iyi 3 saat yatirdilar serum baglandi derken hastaneden ciktik eve geldim yine ayni bas donmesi vs bana evden cikis hepten yasak artik :KK43:
Canım gecmiş olsun bu arada baş Dönmesi bendede çok oluyor ya.dr sonuç olarak ne dedi

Kızlarrrrbugün bendende gittim kalp atışını duyduk minnoşumun. Bugün yine nazlandı. Üstten alamadık kalp atışını alttan dinledik. Sesi duyduğum anda gözlerimden yaşlar süzülüverdi. Allahım sana şükürler olsun dedim. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin :anneadayı::KK200::nazar:
Maşşallah cnmmm inşallah haftaya cumartesiye banada nasip olur sizlerle paylaşırım tüp bebek benimki kan sonucu aldıgımdan beri 20gündür saat dakika sayıyorum o anı yaşamak içinAllahın izniyle:dua:banada nasıp olurr kalp ayıslarını duymak

Maşşallah cnmmm inşallah haftaya cumartesiye banada nasip olur sizlerle paylaşırım tüp bebek benimki kan sonucu aldıgımdan beri 20gündür saat dakika sayıyorum o anı yaşamak içinAllahın izniyle:dua:banada nasıp olurr kalp ayıslarını duymak
Canım benimde tüp bebek bende pazartesi gidicem sen transferi ne zaman yaptırdın inşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarını

kızlar iki gündür annemdeyim ohh yan gelip yatıyorum valla. ne kabzlık kaldı ne şişlik.
ama sol kasığım sürekli kasılıyor.adet agrısı gibi değilde hafif agrılarım oluyor sizlerdede oluyormu bu.

Nasilsinz kizlarr uzun istirahat suresinden sonra esimle bi gezmeye gidelim dedik demez olaydum daha yola ciktik hemen dedim hastane birden ter bosaldi elim ayagim titremeye basladi gozlerim karardi hemen doktorum icerdeki hastasini cikarip beni aldi bebek cok sukur iyi 3 saat yatirdilar serum baglandi derken hastaneden ciktik eve geldim yine ayni bas donmesi vs bana evden cikis hepten yasak artik :KK43:
Hay Allah :110:hep boylemi olucak acaba bi sebebi tedavi sekli yokmu canim.
Yine gozlerim doldu bu mesajlar beni benden aliyo..gozunuz aydin canim:KK200:

İnstagramda gezerken biri birsey paylasmis canim cok istedi esim gidip alayim dedi ama tasitla gitmesi gerekiyordu ogluma da bugun ben yattigim icin esim bakiyordu. Gitme bosver dedim. Uyudum uyandim gogsum sismis. Cikti gitti simdi evden bulmaya.

Kızlar bide bu internet kullanımı işte tablet olsun telefon olsun sık kullanmak bebege zararlı diyolar ne kadar dogru

Sürekli ağzım sulu geziyorum tükürük salgilarimiz mi çoğaldı anlamadım ki kızlar birde her meni geldikçe tuvalete kosuyorum acaba ne geldi diye sizde mi öylesiniz pufff

Kızlar bide bu internet kullanımı işte tablet olsun telefon olsun sık kullanmak bebege zararlı diyolar ne kadar dogru
Ben bilisim sektorunde calisiyorum. Alt katimizda datacenter var. Benim oturdugum masasinin karsisinda 6 tane dev ekran var. Bir suru bilgisayar var odada pencere bile yok. Radyasyonun gobegindeyiz. Boyle bir ortamda calisinca telefon cok masum geliyor.

Back
X