2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım 3 tanesi düştü 3 tanesinde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım 1de dış gebelik geçirdim hayırlısıyla bunu sorunsuz geçiririm.inş
Kan pıhtılaşma testi yaptınız mı acaba???düşükleriniz için

Canım gecmiş olsun bu arada baş Dönmesi bendede çok oluyor ya.dr sonuç olarak ne dedi
Sagol canimmm
Normal oldugunu kilo kaybiminda normal oldugunu gebelik hormonlarinin en fazla arttigi donemlerde vudunun alisma suresinde olabilir durumlar oldugunu siddetli agri ve kanama olmadikca korkmamam gerektigini ve ani kafa cevirme kalkma yere bakarak yurume dedi progestanda yapiyomus bunlari ve ilaci tedavisi dinlenmek yatmak o kadar :) yani benim yatislar devam :)

Hay Allah hep boylemi olucak acaba bi sebebi tedavi sekli yokmu canim.

Yine gozlerim doldu bu mesajlar beni benden aliyo..gozunuz aydin canim

Malesef 12 ya da 14. Haftaya kadar boyle surecek bazi hamilelikte 9 ay suruyo umudum 12 ya da 14. Haftada bitmesi insallah hayirlisiyla 9 ay zor ama rabbim verirse vardir bi hayri diyip cekmeye devam napalim :)

Yapıldı canım doktorun biri var diyor biri yok diyor her ihtimale karşı iğne kullanıyorum yinede
Benim de bir kaybım var 14 haftalıkken kal durmuştu.test yaptım pıhtılaşma çıktı ben de iğne kullanıyorum o yüzden sana da sordum

Progrstan kullananlar hamislerr agizdan almak zaten vucudumuzda var olan gebelik hormonunu daha da arttirdigi icin hamilelik belirtilerini yani bas dinmesi mide bulantisi halsizlik gibi belirtileri 2 ya 3 e katladigi gibi tansiyin dusuklugude yapiyo o yuzden vajinal alinmasinin hem daha etkili hemde yan etkilerinin daha az olmasindan daha iyi oldugunu soyledi doktorum bilginize.... :)

Ay gercektenmi bende nelere takılıyorum ya işte 6 yıldan sonra ilk kez gebe olunca bi de tüp bebek olunca herşeyden bi nem kapıyorum

Selam kızlar :) 5haftalık hamıleyım.bugun sabah silme kırmızı kan geldı. Hemen doktoruma gıttım. Doktor baktı alltan muane ettı kese gorundu.yerlesme kanaması ama dusuk olurmu bılemeyız dedı.takıp lazım dedı. 3tane ıgne yazdı.proterol depot diye. 1hafta ev ıstırihati verdı.işe gıdemıcem. Beta hcg de 1003cıktı. Beta bıraz dusuk degılmi? İçime sınmedı. Az önce acıle de gıttım bıde orda hcg ıstedım. Bırazdan cıkcak sonucu. Gene korkuorum ben. sımdi hıc kanamam yok.kahveye dönuşmuştu. Sımdı o da gelmıo.igneden de olabılır bılmıorum.keseyi de gördu doktor. Ins bebegıme bişi olmaz

Malesef 12 ya da 14. Haftaya kadar boyle surecek bazi hamilelikte 9 ay suruyo umudum 12 ya da 14. Haftada bitmesi insallah hayirlisiyla 9 ay zor ama rabbim verirse vardir bi hayri diyip cekmeye devam napalim :)
Insallah en kisa zamanda biter sende rahat bir nefes alirsin canim
Allah yardimcin olsun

Mide bulantısı haricinde bende öyleyim canım. Mutfağa giremiyorum ve üzülüyorum yeterli vitamin alamadigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…