• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Geçmiş olsun Can'ım ucuz atlattık valla.senin leke şeklindeydi sanırım benden bildiğin 2kilo kan aktı hareket dahi edemedim..

Kızlar selamlar. Benim mide bulantısı var yok gibi ama her şeyden tiksindim hiç bişey yiyemiyorum. Bu da vicdan yaptırıyor bana yeterli besin gonderemiyorum diye. Balık yiyemiyorum diye Dr m omega 3 verdi onu da icemiyorum kokusundan:KK43: napmak gerek ki...
Pregnant35 Pregnant35 nasılsın canım. Yeni gördüm çok geçmiş olsun her şey yolunda gitsin inşallah
Saol Can'ım inşallah öyle olur..

Canım benimde tüp bebek bende pazartesi gidicem sen transferi ne zaman yaptırdın inşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarını
Benimde tüp bebek kızlar.. kanamam olunca dün gittik doktor dinletmedi ama ekranda kalp atışını gördük inanılmaz birşey.. rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.. o heyecanı yaşadığınızda anlıycaksınız.tarif edilemez bi duygu..

Geçmiş olsun Can'ım ucuz atlattık valla.senin leke şeklindeydi sanırım benden bildiğin 2kilo kan aktı hareket dahi edemedim..
Allah korusun canim ya. Senin morelinin nasil bozuldugunu tahmin edebiliyorum. Sende kesildimi tamamen kan.

Yalniz hamileligini yatak da gecirene Allah gercekten yardim etsin. Sirt kemiklerim 1 gunde agridi yatmaktan.

Kizlar benim tek sikintim mide bulantisi. O da her seye yetiyor. Uyandigim andan yattigim ana kadar artarak devam ediyor. Cok fenayim.

Biliyorum canım da fazla araştırma sonucu iyice yazdıklarım karıştı malesef :eğlence:
Doktorum bna artik internetten arastrma yapmamami yasakladi. Bnde surekli makale okuyup kndime yoruyodum. Kizdi bi suru ozaman bna gelmene gerek yok bidaha internetten arastrma yok psikolojini bozuyosun hamileligin keyfini cikar dedi:) deniyorum bnde:KK48:

Kizlar gunaydin:) bu pihtilasma kanda PLT ile mi alakali? Kacinci hafta bakiliyo? Cok onemli cunku. Doktorum kalp atisini gordugunde tum kan tahlili istedi. Kuzenimde dun ayni sebepten bebegini kaybetti endiseleniyorum bnde :(

Gunaydin kızlar... herkes kiz bebek istiyor ya ne hikmetse :) e benimde bi oglum var bi de kiz olsa fena olmaz hani :)

Canim cok gecmis olsun son olsun insallah atlamisim sanirim ben k.bakma .Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsn.sıkıntısı olan arkadaslar bol bol ayetel kursi okuyalim Allaha emanet edelim.

Aaaa aynı canım:anneadayı:
Kizlar gunaydin:) bu pihtilasma kanda PLT ile mi alakali? Kacinci hafta bakiliyo? Cok onemli cunku. Doktorum kalp atisini gordugunde tum kan tahlili istedi. Kuzenimde dun ayni sebepten bebegini kaybetti endiseleniyorum bnde :KK43:
hanileyken yapmıyorlar doktorunuza rıca edin yaptırın.tam kan tahlili başla bişey.ilk gebeliğim bu yüzden sonlandı yerinizde olsam yaptırırdım

Günaydın kızlar aranızda yeni katıldım geçen yazmıştım dun kalp atışlarını dinlemeye gittiğim bebegimin birde ne olsun tek kesede iki kalp :) ikizlerim geliyor
Aaaa :) :skandal:gozun aydin canim oda ayri guzel bi duygudur sanirim:21:.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kuzucuklarini :KK68:

Günaydın kızlar aranızda yeni katıldım geçen yazmıştım dun kalp atışlarını dinlemeye gittiğim bebegimin birde ne olsun tek kesede iki kalp :) ikizlerim geliyor
Masalllah masalllah :nazar::nazar: ikizciklerimizde varmis :nazar:
Biz de sai ya da carsamba kalp atislarini duyabilmek icin gidecegiz. İnsalllah tez zamanda minigimin kalp atislarini duyariiizzz:KK68:

Back
X