• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet biliyorum canım Allah ne derse o. Ama tedbirleri de almamız lazım elbette. Düşük tehlikesi yanında bebeğin beyin gelişimi üzerine de kötü etkileri varmış. Allah korusun :KK43: Üstelik ben doktoruma tatile gidiyorum neleri önermiyorsunuz dedim. Bana sauna hamam vs demedi. Allah tan bi 10 dk girdim çıkınca hemen internetten baktım. Tatilimi çok kötü geçirdim bu yuzden :KK43: inşallah bi sıkıntı olmaz Allah herkese sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Amin insallah Can'ım bisi olmaz Allah'ın izniyle korkma...kısa durmuşsun hem...

kızlar aklıma ne geldi.....
bir yeriniz kaşındığında sakın kaşımayın. çatlıyorrrrrr aklınızda olsun. hemen yağ sürün. bebe yağı, kayısı yağı falan.
aslında tamamen vücut yapınıza bağlıymış bu çatlama ne kadar yağ sürerseniz sürün çatlayacağı varsa çatlıyormuş ama önleminizi alın. ben ilk hamileliğimde 16-17 kilo aldım. çatlamam yoktu takiiiiii kaşınana kadar.üst bacağım ve popom çok kaşındı. ben de çatır çatır kaşıyordum. şu an kedi tırmalamış gibi:)))) kaşımasaydım olmazmış. siz yapmayın .:)

kızlar aklıma ne geldi.....
bir yeriniz kaşındığında sakın kaşımayın. çatlıyorrrrrr aklınızda olsun. hemen yağ sürün. bebe yağı, kayısı yağı falan.
aslında tamamen vücut yapınıza bağlıymış bu çatlama ne kadar yağ sürerseniz sürün çatlayacağı varsa çatlıyormuş ama önleminizi alın. ben ilk hamileliğimde 16-17 kilo aldım. çatlamam yoktu takiiiiii kaşınana kadar.üst bacağım ve popom çok kaşındı. ben de çatır çatır kaşıyordum. şu an kedi tırmalamış gibi:)))) kaşımasaydım olmazmış. siz yapmayın .:)
Aklımızda bulunsun :)

kızlar ben de size birşey sorsam o_O ya benim ani irkilmelerim falan oluyor telefon çalınca bir ses duyunca falan bunların bir zararı olur mu gebelikte :KK43:

Can'ım inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın ama net bazen çok faydalı olsada bazen bizi çok tedirgin edebiliyor. Çok kısa durmuşsun bence de bi sıkıntı olmaz ama doktoruna sor için rahat etsin.
Doktora varsapptan sordum hemen çıkınca. Bana diyor ki sıcak banyo sauna hamam önermiyorum. E madem baştan deseydin ya diyesi geliyor insanın da demedim :) internete boğaz ağrısı yazıyosun gırtlak kanseri çıkıyo :) hamilelik büyük sabır işi. İlk gebeliğim sanırım bu tedirginliklerle zor geçer :p

kızlar ben de size birşey sorsam o_O ya benim ani irkilmelerim falan oluyor telefon çalınca bir ses duyunca falan bunların bir zararı olur mu gebelikte :KK43:
Olmaz tabi canım ne zararı olsun. Ani irkilmeler ancak elini kolunu bi yere çarparsan sana zarar verir. Çok tedirgin olma bununla ilgili hiç bir sorun olduğunu sanmıyorum :)

Doktora varsapptan sordum hemen çıkınca. Bana diyor ki sıcak banyo sauna hamam önermiyorum. E madem baştan deseydin ya diyesi geliyor insanın da demedim :) internete boğaz ağrısı yazıyosun gırtlak kanseri çıkıyo :) hamilelik büyük sabır işi. İlk gebeliğim sanırım bu tedirginliklerle zor geçer :p
Bazı şeyleri de biz sormadan söyleselerr ilk olunca hep öyle oluyor sanırım Can'ım bende öyleyim herşeyde tedirginlik duyuyorum ama sayılı gün çabuk geçer diyede avutuyorum kendimi:KK46:

Olmaz tabi canım ne zararı olsun. Ani irkilmeler ancak elini kolunu bi yere çarparsan sana zarar verir. Çok tedirgin olma bununla ilgili hiç bir sorun olduğunu sanmıyorum :)
çok teşekkür ederim canım tel çalınca falan korkuyorum irkiliyorum bi an sonra içim içimi yiyor acaba birşey olur mu diye Rabbim tüm bebişleri korusun inşallah bizlere bağışlasın

Kizlar kontrolden geldim. Kalp atisi icin gittiğim hastane sskydi 1 hafta once. Orda 7+6 gozukuyordu kese bebekte 1.35 mm. Bugun gittigim doktorum keseyi 7+5 olarak bebegi 1.36 olarak olctu :( sskya gittiğimi soylemedim aksi zaten tepki verir diye. Gelisim geriligi mi oluyor bu :( cok mutsuzum

ciddi misin? maddi durumunuz nasıl bilmem ama bu tarz testleri devlet hastanesinde yaptırın derim. çok pahalıymış yaaaa.
gitmeden randevu alırsın kadın doğumcudan. bi tahlil tamam. sonuçlara netten bakabiliyo8rsun artık. çıktısınıı alır doktoruna götürürsün.
gerçi bazı özel doktorlar çok kızıyor böyle yapınca:))
Benim özel sağlık sigortam var, ama ayaktan tedavide limitim olduğu için fiyat araştırıp öyle gidiyorum. 560 tl olanda 200 kusur felan ödeyeceğim.

Back
X