2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya ben ilk öğrendigim de 767 di bana bir daha kan testi istemedi doktor sordum gerek yok dedi devlet hastanesine gittim bilmiyorum kesem büyümüş bu sefer karnımdan baktı gs 10mm dedigini hatırlıyorum ultrason kagıdını da vermedi zaten
Benimde kesem 10 mm :) ve alttan baktı çok korktum bir daha devlete gitmem

Foto attım canım koyulastirdigim halde çok belli olmuyor gidip hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz adet gününü
Canım bence yaşamazsın çizgin belli gayet değerim biraz düşüktür o yüzden öyle çıkmıştır. Ama beklemek istiyorsan bekleyebilirsin :)

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim şu cumanın hürmetine hamilelere sağlıcakla hayırla yavrularına kavuşmak olmayanlara da en kısa en hayırlı zamanda da hamile kalmak nasip etsin. RABBİM bu gruptan kimseyi üzmesin herkesin gebeliği yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almasiyla sonlansin milyon kere amin..

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim şu cumanın hürmetine hamilelere sağlıcakla hayırla yavrularına kavuşmak olmayanlara da en kısa en hayırlı zamanda da hamile kalmak nasip etsin. RABBİM bu gruptan kimseyi üzmesin herkesin gebeliği yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almasiyla sonlansin milyon kere amin..
Sana da hayirli cumalar canimm aminnn...
Rabbim senide gebelik takvimiyle burda gormeyi nasip etsin insallah:anneadayı::KK200::anneadayı:

Evet canim cizgi belli oluyor bat ne zamandi bide ne kadar saat tutmustun idrarini
Insallah vardir adet gununu beklemek istiyorsan bekle sen nasıl rahat edeceksen onu yap bence
Canım sabah ilk idrarımla yaptım adete 3 gün var 5 eylül ama tahminime göre geç yumurtladim. İnsaAllah canım insaAllah vardır . Sen ne yaptın durumlar nasil

Canım sabah ilk idrarımla yaptım adete 3 gün var 5 eylül ama tahminime göre geç yumurtladim. İnsaAllah canım insaAllah vardır . Sen ne yaptın durumlar nasil
Ben iyiyim cok şükür benim normalde bat dündu ve cok kasık agrim oldu bugun hic birseyim yok cok şükür. Yarin kan testindeki artisa gore belli olacak saglikli mi degil mi inşallah ikiye katlamistir

Ben iyiyim cok şükür benim normalde bat dündu ve cok kasık agrim oldu bugun hic birseyim yok cok şükür. Yarin kan testindeki artisa gore belli olacak saglikli mi degil mi inşallah ikiye katlamistir
Rabbim kat be kat arttirsin insaAllah değerlerini canım. Başka bir belirti varmı canım tek tarafli kaşık ağrısı belirti mi acaba? ??

Back
X