2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Ay benimde öyle bi de inanılmaz büyüdüler ya :) hiç bu kadar büyük olmamışlardı :) en küçük numaranin bile dolgulusunu bile dolduramayan ben şimdi ....

Günaydın Kızlar çok hastayım bogaz ım çok kötü şişmiş yutkunamıyorum bile sabahı zor ettim dün gece bi kabus gibi geçti saçma rüyalar ve hasta ben ya sizce doktora gidiyimmi

Geçmiş olsun canm ya ılık bitki çayları iç inşallah toparlarsın hemen

@EdaMustafa05 & @btl5454 kızlar ben de 16.Haftaya girdim sizinle aynı durumdayim... bazen aklıma sacma sapan seyler geliyor acaba bisey mi oldu diye ama normal demekki.
2.üç aylık dönem yani 2. trimester dedikleri dönem hamilelğin en güzel dönemiymiş :) tadını çıkarma zamanı

çatlama konusu bende de sıkıntı ben bio-oil aldım ve kullanmaya başladım bile çünkü çok azda olsa göğsümde çatlama izleri görünce şaşırdım çünkü bence daha çok erken bence sizlerde şimdiden başlayın. Bio-oilden şimdilik memnunum gece yatarken sürüyorum sabah akşam sürmek gerektiği yazıyor içeriğinde. Göğüs uçlarımdaki aşırı hassasiyettende bio oil sürmeye başladıktan sonra kurtuldum diyebilirim bi ara zeytinyağıda sürmüştüm oda iyi gelmişti yumuşak tutmak canımın acısını almıştı. Şimdilik tecrübelerim bunlar :)

Günaydın Kızlar çok hastayım bogaz ım çok kötü şişmiş yutkunamıyorum bile sabahı zor ettim dün gece bi kabus gibi geçti saçma rüyalar ve hasta ben ya sizce doktora gidiyimmi
Canım geçmiş olsun bence git doktora... Rüyalar herkeste oluyor yaaa benim gördüğüm rüyalar var ya allahım öğlene kadar kendime gelemiyorum etkisinden

canım merak etme bizim 20-22. hafta diye bahsettiğimiz detaylı ultrason. senin yaptıracağın 4'lü test farklı birşey :)

Canım havalar çok pis soba da yakılıyor ister istemez boğazlar şişiyor tam kış benimde sızlama var ama ıhlamur iç limonlu iyi gelir.

Doktor bana 3 lü ve 4 lü test yapmıcam dedi 2 li iyi çıktı diye senin dediğin ayrıntılı ultrasonsa eğer 18-23 hafta arası yapılıyor seninki hemen çağırmış ben güzel :)

yaptırdım sisli florence gayet temiz çıktı için rahat olsun canım benim dr um yaptırmamı önerdi ama üçlü dörtlüye gerek yok dedi

hııı iyimi diyorsun yani cnm . tmm o zamn ben herkesi 20-23 haftalardan bahsedince şaşırdım.inşallah iyi çıkar.

hııı iyimi diyorsun yani cnm . tmm o zamn ben herkesi 20-23 haftalardan bahsedince şaşırdım.inşallah iyi çıkar.

İyice pimpirik olduk :))iyi canım ya zaten 4 lüymüş senin ki ben yanlış anlamışım o daha erken yapılıyor normal zaman da çağırmış seni inşallah iyi çıkar Allah korktuğumuzdan korusun

Kızlaarrr. 3 hafta önce kanamam olmuştu progestan kullanıyorum bılen vardır. tuvalete gittim. koyu kırmızı çok azcık leke gelmiş. normal mi yaşayan varmı yardım. çok korkuyoruuummm.

günaydın kızlar...doktorum kan testi yaptırmıştı bu hafta kansızlık başlamış ki benim kan 16 lardaydı fazla çıkıyordu...birde sizlerin tsh kaç benim 2,8 çıkmış yüksek mi ki hamilelikte kaç olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…