2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Hamile kalırken 2.5 civarı istiyorlar ama Benim de 2.8 gibi birşey çıkmıştı birşey demedi doktor birşey olmaz sınırlar içerisinde sonuçta

Hamile kalırken 2.5 civarı istiyorlar ama Benim de 2.8 gibi birşey çıkmıştı birşey demedi doktor birşey olmaz sınırlar içerisinde sonuçta
tamam canım geçen ay 1.66 ydi bu ay 2.8 çıkmış sanırım çok da sınır dışı değer değil doktorum şehir dışında diğer testlerim de çıktığında arıycam bakalım ne dicem

cnm benm, ışıktan uzak dur başını dinlendir su iç. çok normal merak etme geçecek hepsi bende çok çektim ama 11-12 haftada 1 hafta sürdü benimki.
Kızlar hepiniz cok saolun moral oluyorsunuz destek oluyorsunuzz bu kadar sıkıntılı zamanlarımızda yanlız degılım dıyor ınsan,yatmadan ilaç içtim yattm biraz hafifletti ama hala var agrı duş alcam şimdi uyandım belki daha rahatlarım hepinizi öpüyorum

yok gelmiş sabah heralde. küçük bir leke. peçetyle sildim afedersin peçeteye bişi gelmedi. şuanda yok bişi. aradım doktoru açmadı . birazdan aricam yine
Benimde kanamadan 1 hafta sonra gelmişti tek seferlik Bi daha olmamıştı acaba içeride kalan birşey atılıyor olmasın uzan dinlen mutlaka Bi daha gelmeSe korkma hiç

tamam canım geçen ay 1.66 ydi bu ay 2.8 çıkmış sanırım çok da sınır dışı değer değil doktorum şehir dışında diğer testlerim de çıktığında arıycam bakalım ne dicem
4 buçuğa kadar yolu var canım telaş edilecek birşey yok :) doktorun içini rahatlatır :)

Benimde kanamadan 1 hafta sonra gelmişti tek seferlik Bi daha olmamıştı acaba içeride kalan birşey atılıyor olmasın uzan dinlen mutlaka Bi daha gelmeSe korkma hiç
cnm aradım doktoru . devamı yoksa sorn degl.çok gelırse gel dedi. sanırım dediğin gibi kalan bişeydi küçük koyu kırmızı .çok korktum ama bişi yok galiba şuan bakıyorm hep yada siliyorum gelen bişi yok. of ya. allahım niye böyle oluyor.inşallah daha olmaz cnm işteyim . ama odamdayım . yayılarak oturuyorum

Kızlar günaydın..15+1 olduk.karnimda sabahları kasılma oluyo dokununca sertlik hissediyorum sizinde var mi böyle bi durum...

Çok haklisin kesinlikle faydasi oluyordur.Ama düşük tehlikem var canim hareket etmeye bile korkuyorum bi atlatayim dedigin gibi yoga ,yürüyüş fln düşünüyorum
bir haftan kaldı canım sabret 14.haftadan sonra başladım ben de ilk üç ay yogaya bile korktum ama çok iyi gelecektir. tam da soğuklara denk geldik nası yürüyücez bakalım haftaiçi iş çıkışı insan üşeniyo haftasonu daha da üşengeç :)

Aynısı olmuş bende koştura koştura doktora gitmiştim hemde ne ağlamayla :) Bi daha gelen giden olmadı progestanı bırak dedi doktor hala korkudan günde 1 de olsa alıyorum Allah bağışlasın ya anne olmak şimdiden zorluğunu yaşatıyor :) yayıl sen keyfine bak korkma inşallah bir daha birşey gelmez içini de ferah tut :)

çok sağol cnm

merhaba egıtımde catlaklar ıcın zeytınyagı kullanmamız gerektigini mi söylediler? ben de johnsons bebe yağı suruyorum her banyodan sonra

Kızlar günaydın..15+1 olduk.karnimda sabahları kasılma oluyo dokununca sertlik hissediyorum sizinde var mi böyle bi durum...
Günaydın canım bende de böyle sertlik değilde tam göbeğimizin altındaki çizgimiz var yaa orası nasıl sızlıyor sanki sezeryan olmuşum gibi acıyor yürürken bile sanki önceden doğum yaptım sezeryan oldumda nerden biliyorsam ama işte tam orası yaa annem genişliyor içten yırtılmalar oluyordur dedi ama bilemiyorum tabi

13+3 te kiza benziyor dedi ben daha sansliyim o zaman hahaha. (1 hafta sonra pipi gordu)

kuzum benide 17 haftalikken cagirdi doktor. dortlu test icin

Sızlama bendede var canim diken batıyo gibi geliyo... ara sıra..ama bu sertlik kasılma beni düşündürdü.doktor normal dedi ama içim huzursuz :/ umarım herşey yolunda olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…