2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya banada artık emzirmek için özel sutyenler almayı düşünüyorum. ya hele o uçlari çok hassas oldu değince elim büyüyor sızlıyor ayy fena
Evet dün yağlanırken zor yağladım ya el değmiyor :) bende o sütyenlerden alacam normali ile olmuyor sanırım değil mi onu kullanmak daha mı iyi

Canim gecmis olsun.ben olsam giderdim iltihap cunku bu ne olur ne olmaz.normaldede bogazlar iltihaplandiysa gitmek gerekiyor doktora kaldiki hamilesin canim ihmal etme
Sagol canım geldim hastaneye kulağıma bakılacak işitme testi yapıcak doktor kulagımda sürekli bi uğultu geliyor ondan
İnşallah ya doktora geldim dayanılır gibi degil

Benim de hafif sırt ağrım başladı. Bir de sırtımı dinlendiremiyorum. Dümdüz bacakları öne iterek gerilerek yatmayın diyorlar :S Hep dizleri kıvırmak lazım.

Tesekkurler canim bioil dedgn ne acaba krem mi. Doktor krem verdi ama dogal olsn diye zeytnyagi dusunuyorum ama nasip :)

Canım kaçırmışım ben bunu ya erkek mi şimdi belli oldumu cinsiyetimiz listeye ekleyeyim prensimizi
yokkk canimmm :)) belli degil. deryaya kiz demisler pipi gormus ya. banada kiz dediler. ama ben 13. haftayi geciyordum dogru olma olasilgi biraz daha yuksek ona gore. emin konustum da biraz. 1 hafta sonra bende pipi goruyomus anlaminda yazdim onu :)) haftaya persembe randevum var bakalim. doktorun dort boyutlu ultrason cihazi var. 15+1 gorulur diye dusunuyor ben yani insallah stanki

Hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla :)

Korkma bisey olmaz insallah benim 3 kere oldu bu şekilde ben günde 3 kere progestan kullaniyorum.
canm bende sabah akşam kullanıyorum. 3.tabletım bıtmek üzere. sabah gelmiş leke. ilk kanama da şok geçirdim korktum ağladım. buda öyle olcak sandm. ama sadece bir leke gibi görünüyor peçeteye bişi gelmedi sildim bakıyorum 3-4 saattir bişi yok. kızlar bişi olmaz demi ya normal demi sende oluyor geçiyor demi L ladytu

Tesekkurler canim bioil dedgn ne acaba krem mi. Doktor krem verdi ama dogal olsn diye zeytnyagi dusunuyorum ama nasip :)

şöyle bi ürün sürdükten sonra yıkamanıza gerek yok ve yağlı bir his bırakmıyor

Eklentiler

• BİO OİL.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…