2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bir de toplamda iki kilo aldım. Doktor çok almışsın dedi vitamini gün aşırı iç dedi.sürekli yatmama rağmen hiç de fazla kilo almadım bence. 4 aylık oldu 2 kilo çok mu? İlk gebeliğimde de böyleydi toplam 10 kilo almıştım.

Bizim 5 aylık oldu 5 kilo aldım doktorun beni döver heralde :)

Canım 1-2 haftaya sürekli dönecek bıcır bıcır karnın kaynayacak gün içinde
Süper bir duygu ama değil mi
Benim ilk gebeliğim bide Allahım sürekli oynasın istiyorum
ay ya eveeettt cnm benm de ilk hamişliğim bende bir hava bir hava görsen evde allahım sağ salim nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı çok güzel bişi.

Aynen benimde c.tesi gittigimde 2 hafta sonra gel detayli bakalim dedi
Bakalim minikler kac cm olcak o zaman :) sen hissediyor musun hareketlerini ben hafiften hissediyorum

Ya aslinda hissetmiyordum ama bu ara kizlar bu konuyu cok konusunca kendimi cok dinler oldum.arada bir biseyler hissediyorum ama bu ne kelebek cirpintisi ne balik kaymasi gibi sanki bi dalgalanma oluyo geciyo 1-2 saniye oyuzden gazda olabilir diyorum

Ya aslinda hissetmiyordum ama bu ara kizlar bu konuyu cok konusunca kendimi cok dinler oldum.arada bir biseyler hissediyorum ama bu ne kelebek cirpintisi ne balik kaymasi gibi sanki bi dalgalanma oluyo geciyo 1-2 saniye oyuzden gazda olabilir diyorum
Kendini dinleyince farkediliyor zaten daha cok kucuk olduklari icin. ozellikle biseyler yiyince kipir kipir oluyor :)

hayirli olsn cnm,daha once dr bi tahminde bulunmus muydu cinsiyetle ilgili ? bizim gostermedi hala,2hafta sonra gidicez bakalim :)

Son düzenleme:
Yari yariya demiss cok fazla aydinlatmis hehe. Bu ara gtsen daha net seyler soyler amaa

Merhaba geçmiş olsun. Benim de dün kahverengi lekelenmem oldu. Doktor iğne ve progestan verdi sabah akşam fitil olarak kullan dedi. 20. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Siz kontrole ne sıklıkla gittiniz? Hangi ilacı kullandınız acaba?

Benim 6. Haftadan beri kanama alanı vardı kocaman hatta dr kalbinin atması düşük ihtimal demişti. Progestanı vajinal aldım bir de iğne oldum haftalık. Kontrollerim ise iki hafta da bir.Yaklaşık 10 haftadır böyleydi. Rapor verdi hep yattım. Şimdi progestana hala devam dedi. Ama işe başlayacağım artık. İçini ferah tut dinlenebildiğin kadar dinlen bişey olmaz inşAllah. Benim ilk görseydin kese etrafı çepe çevre kanama alanıydı kese içinde kese gibi görünüyordu.

Kızlar ya ben 61 le hamile kaldım. 10 gün önce doktora gittim 63 çıktım. ama geçen ablamda baktım 65.300 çıktım gittim eczaneye eczanede baktım 65 çıktım. ama hastanede 2 kılo almış göründüm. başka tartılarda 4-5 kılo arası gösteriyor. of ya hangisinie inancam. İnanmak istediğime inanayım mııı

Kızlar merhaba. Siz bu konuda bilgi sahibisinizdir diye sizlere sormak istedim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Adetime 7 gun kala beta degerin 17 cikti. 4 gun sonra 291 8 gun sonra yani bugun 5322 cikti.. Keseye baktik kese gorundu 3.3 mm dedi kese boyutu icin. Ptesi gunude kese 3mm di.. Son adet tarihim de 25 ekim. Sizce kese boyutu cok mu ufak? Biraz tedirginim acikcasi. Hersey Allahtan verende O alanda.. Ama tedirginlik ister istemez oluyo. Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim :)

Aynen oylee. Ben hic bir ki.cocuguda gormedimki babasina düşkün olmasinn. Onlarn arasndaki bag cok farkli olyuor :) ye icc ogrenmeden cikma ordan hehe
Aynen ya baba iyide kotude olsa cocuklr hep babaya duskun oluyo cunku eziyetini kahrini ceken anne kizanda anne baba bi tel seviyo ondan kiymetli :) yok yok yikarim o muayenehaneyi o gicik doktorun basina bu son gunum onda sukur doktoruda degisiyoruz isin kotu yani dosyami kendim isticem siger doktora goturmek icin :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…