2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bence gayet normal görunüyor hele de karindan bakildiysa 1 hafta sonra bebeği de görürsün inşallah. Hayirlı olsun şimdiden

cnm ilk 1 aylık gebelerde kese 3-5 mm arası oluyor.. 5. haftadan sonra 1cm ulaşır . Ben böyle biliyorum ama lütfen doktoruna sor yanlış bilgi vermek istemem. Nette de bilgi veriliyor bu konuda bak istersen cnm

http://www.dryesimyercok.com/Hafta_Hafta_Gebelik-detaylar-5.aspx
Bu linkten bak istersen ama ne kadar doğru bilmiyorum cnm.
Sorun etme çok çabuk büyüyorlar kese de öyle emin ol. Sıkıntı yapılcak bişi olduğunu sanmıyorum

cnm ilk 1 aylık gebelerde kese 3-5 mm arası oluyor.. 5. haftadan sonra 1cm ulaşır . Ben böyle biliyorum ama lütfen doktoruna sor yanlış bilgi vermek istemem. Nette de bilgi veriliyor bu konuda bak istersen cnm

Tesekkur ederim canim. Aslinda ben seye takildim gunde 1mm buyumesi gerek falan diyorlar. Ptesi 3 iken carsamba yani bugun 3.3 olmus. Ahh bi akisina birakabilsem :) hayirla saglikla kavusalim ins

Tesekkur ederim canim. Aslinda ben seye takildim gunde 1mm buyumesi gerek falan diyorlar. Ptesi 3 iken carsamba yani bugun 3.3 olmus. Ahh bi akisina birakabilsem :) hayirla saglikla kavusalim ins
ah cnm benim biz anneler çok pimpirkliyiz çok iyi anlıyorum seni. ama bazen doktorlar mm kaçırabiliyordu düşünsene miniminancık 3mm ölçmeye çalışıyorlar sıkıntı yapma hemencecik büyür o. 7 haftalıktı kalp sesini dinledim snraki gidişimde ellerini havaya kaldırdı benim kuzum hangi ara büyüdü minicik kuzum daha dün keseydi

Rahat olup akisina biraksak bebeklerde rahat edicek de iste anne yuregi :)))) ne guzel Rabbim daha da guzel gunleri ve kucagina almayi nasip etsin insallah

Ya aslinda hissetmiyordum ama bu ara kizlar bu konuyu cok konusunca kendimi cok dinler oldum.arada bir biseyler hissediyorum ama bu ne kelebek cirpintisi ne balik kaymasi gibi sanki bi dalgalanma oluyo geciyo 1-2 saniye oyuzden gazda olabilir diyorum
Canım zaten belli bir süre sonra gaz ve bu kayma gibi şeyi ayırt edebileceksin ben ayırt edebiliyorum valla çünkü gaz daha farklı ya ne bilim anlatamıyorum ama süper süper süper

Arkadaşlar birşey soracağım. ben 12+1 im ve nadiren bi kıpırtılar oluyor 2-3 gündür. hani gaz vs desem onu zaten ayırt edebiliyorum öncesinden . Bu ilk gebeliğim olduğu için hissettiğim şeyin bebekle alakalı olabilitesini siz tecrübeli adaylara sormak istedim.

Dogru diyosun sabah aksam annemle didisirdim babam derdi gel kizim ne yapti bu anan sana is bitiyordu :)))) oyle ince davraniyordu ki ters baksa oturup aglardim. Ters baktin diye simdi dedr olacak kiyamam. Cok iyi bir dede olacak ama ben gibi cocuklara asik babam :)

Doktorda belki kendin sorgulama zahme tinde bulunur. Al gitsn salla. Kizceninde haberini al gel yada oglusun bilemedm simdiii

benim de ilk gebeliğim canım ama seninkinin bebek olabileceğini düşünmüyorum. daha yeni 12 haftaya girmişsin. çok küçük daha. bizler bile yeni yeni hissetmeye başladık ki o kadar hassas ki daha.

cnm burda çoğumuz daha ayırt edemiyoruz bebekmi gazmı diye.İçerde bişiler dönüyor ama ne olduğunu hala çözemedik Ama bebek hissi kelebek uçar gibi balık kayar gibiymiş. Artık sloganımız oldu bu

Çok geçmiş olsun sana da inşallah bir daha yaşamazsın, benimki de geçer umarım çok uzamadan Benim 16. Haftada başladı, 20. Haftaya kontrole gel dedi. Belki 2 hafta sonra giderim ben de senin gibi ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…