2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bn erkek bebek sağda kız bebek solda olur diye duymustm bnmki sağda o taraf daha şiş ve sert cinsiyetimiz erkek sizde durumlar nee

günaydın güzel annişler gece yatarken hangi pozisyonda yatıyorsunuz ben hep sırtüstü yatmaya alışmısım ama bana yan yat diyolar ne yapmam lazım şaşırdım
Günaydın güzel anne artık sırt üstü pozisyonu ve yüzüstü pozisyonu unut bence çünkü o şekilde yattığında bebeğin içerdeki alanıd aralıyo ve nefes almada sıkıntı yaşıyo o yüzden devamlı yan yatman gerekiyo bende sırtüstü yatmaya çok alışıktım ama mecbur yan yatıyorum sırtüstü yatınca içerden tırmalıyo gibi oluyo kızcağızım sanki

Bende kendi doktoruma gitmemiştim baska doktora gitmiştim o demişti eşi önde olabilir diye şimdide dörtlü tarama testi sonucum geldi negatif cıkmıs

Aa ne kadar güzel :) en son ne zaman gittin dr.a ? bi de detaylıya ne zaman gidiceksin

En son cumartesi gttim doktora, cinsiyet konusu yilan hikayesine dönmüştü bizim birde tibbi bir ismi var bisey halkasi olusmustu bende kanama sonrasi onun kontrolu vardi.

bidahaki randewum 2 hafta sora 18. Haftada organ taramasi ozmn yapilacak nasipse

Kızlar bebegin hareketlerini ne zaman hissedicez ben bi kez hissettim ondan sonra tık yok
canım ben de fazla hissetmiyorum hatta hissediyor muyum bilmiyorum çok normalmiş zaten 20 haftaya kadar muammaymış kemik yapısı 20 den sonra sertleşirmiş o zaman hissedermişiz bugün hemşireyle konuştum o söyledi rahim genişlemesi gaz bağırsak hareketini bebek sananlar var 20 haftadan sonra hissedersin dedi bakalım 20 olcaz belli olur inşallah

Gözünaydın canım

Selam kuzuum, ben artık pazartesi gelsin istiyorum kontrol olacak aynı zamanda o güne yetişirse dna testi sonucunu alacağız. Pek stresli. Epey oldu bebeği görmeyeli. Zaman geçmedi bana.
Sen nasılsııın?
evet canım gerçekten yerimde sayıklıyorum sanki ben de.. zaman geçmiyor .. inşaallah iyi sonuçlar alırsın tatlım:) iyiyim çok şükür doktor teyzeye gitmeye gün sayıyoruz :)

Cok sukur canim.seni sormali gorunmuyosun eskisi kadar hersy yolundami
evet canım çok şükür yolunda giremiyorum telefonumu değiştirdim yeni tlefon aldım nedense bu siteye girmiyor pc açmakta zor geliyo açıkcası arada girip okuyorum ne var ne yok çıkıyorum hallettirirsem telefonu giricem inşaallah daha sık :)

Ama yapan doktordan da kaynaklı sanırım görümcemi sezeryanli agrilariyla gördüğümde o gün bugündür korkarım ben canım iyi araştırıp iyi bi doktor bulmak şart ilk başta Rabbimin izniyle tabi
Evet canim dr cok onemli benimde teyzem iki sezeryan yapti birinde cok iyiydi birinde agrisi oldu ama dedigin gibi tamamen dr la alakaliydi onunki.benim dr um cok iyiydi allaha sukur.umarim herkese hayirli iyi drlar nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…