2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ayy bn daha yeni 4e girdim 5kilo aldim drum da hicbir sey demedi.
Ben de 5 kilo aldım doktorum da bişey demedi sinir oluyorum böyle doktorlara cok normal bence aldıgımız kilolar vücut ilk aylarda yaglanıyor ödem de gelişiyor gögüslerimiz bile büyüdü. Bazı doktorlar bu konuda cok sacmalıyolar cidden

Kilo olayına çok takmayın bence kızlar. Eğer tatlı, börek çörek, ekmek tarzı bize bir faydası olmayan şeylerden çok miktarda yemiyorsanız; et, sebze, meyve bol miktarda alıyorsanız, herkes bünyesine göre kilo alır, kimine 5kg normaldir, kimine 2kg fazladır. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Bir de sabah aç karna evinizdeki tartınızda tartılmanızı öneriyorum. Ben öyle yapıyorum. Yoksa heryerde farklı çıkar, bir anlamı olmaz. Umarım hepimiz vaktinde, sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi Şimdiden sabırsızlanıyorum ben

Slm kızlar yaklaşık 1 ay sonra bugün kontrole gittik.bebegim gayet iyiymis.bugun farklı bir Dr gittim o da büyük ihtimal kız diyor ama net söylemiyor.10 aralıkta detaylı ultrason için randevum var.o zaman kesinleşir herhalde .

Ben de okudukça hayrete düşüyorum ben hiç anlamayan biriyim diye:)tekmelerini zor duyuyorum öyle diyim yani

iyiyz Allaha şükür canm bende takip ettiğim kadarıyla herkes heyecanlı görüş gününü bekliyorlar Bizde dicekmiyiz bir gün oğlum-kızım huysuz bu aralar diye acabaaa
Canım emin ol o günler çok yakın inşaallah bebiş doğsun 10 gün sonra şikayetler başlar

Ben 120 kiloyu gormus biri olarak çok endişeleniyorum alırım tekrar o kilolara cikarim diye 64 kiloyu bile görmek beni korkutuyor

günaydın güzel annişler gece yatarken hangi pozisyonda yatıyorsunuz ben hep sırtüstü yatmaya alışmısım ama bana yan yat diyolar ne yapmam lazım şaşırdım
Ben hala ara ara yuzustu yatarken buluyorum kendimi nasıl yatacagim bende şaşırmış durumdayım uyuyunca yuzustu dönüyorum

valla cnm ben oldum olasi hamur işi tatli sevmem,bn kilomu duzenli ve dikkatli yememe bağlıyorum,oncesinde usengeclik edip ac yattigim bile olurdu ama simdi mutlaka 3ogunumu sutumu meyvemi yerim sonuc ortada

valla cnm ben oldum olasi hamur işi tatli sevmem,bn kilomu duzenli ve dikkatli yememe bağlıyorum,oncesinde usengeclik edip ac yattigim bile olurdu ama simdi mutlaka 3ogunumu sutumu meyvemi yerim sonuc ortada
5kg aldım diyorsun ya, ekmek mi çok yiyorsun ki? Ben de dikkat etmeye çalışıyorum 1kg aldım. 66ydım hamilelik öncesi, diyetisyenle 62ye düştüm, hamile kaldım. Şuan 63üm. Ama tıka basa yemiyorum. Dikkat ediyorum baya. Spor da sıfır. İlerleyen haftalarda ne olur bilemem tabi

Canim arkadaşım vardi İzmirde basmane şifaya gidiyordu hem çok uygun hem de konforlu diyordu...özel Dr çok masraflı olabilir, özel hastane düşünmez misin?
Canım benim gidecegimde ozel hastane, deniz hastanesi var tepecikte oradaki Dr. Cok ilgiliymis yarın sonuçları alıp oraya gidecegiz eşimle .fiyatlarıda uygun diğer ozel hastanelere gore, memnun kalırsam devam edecegim oraya ama icime sinmesse aklımda olsun sifa hastaneside sagol canım
Allah hepimizi iyi doktorlarla karsılastırsın insallah

Kızlar bi program indirmistim surekli boyle bildirimler geliyo cok hosuma gitti :) sizde indrin isterseniz ,gebelik takibi programın ismi

Eklentiler

• IMG_20161130_164855.webp
    14 KB · Görüntüleme: 76
cnm o günler gelsin de şikayet edelim ama etmem yaaa. edermiyim acaba bilemedim
Bilmem bende uykusuzluk sinir yapıyor oğlum kolikti 20 saat ağlıyordu .inşaallah bu sefer akıllı uslu sağlıklı bebeğim olur .ama tatlı şikayet bunlarrabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kizlar ben icimde ufak ufak kiprasmalar hissediyorum. ilk gebeligim bayagi zayifim. bulantilarla birlikte iyice zayifladim. 49-50 kiloyum. 160 boyum. sizce hissettigim bebegim midir? gobegimin altinda oynasiyor sanki. babamiz da hissetmek istiyor ama ben bile zor hissediyorum

Ben yattım hep bi de bulantj yüzünden karbonhidrat tükettim

Canım zaten belli bir süre sonra gaz ve bu kayma gibi şeyi ayırt edebileceksin ben ayırt edebiliyorum valla çünkü gaz daha farklı ya ne bilim anlatamıyorum ama süper süper süper

Ya evet çok tatlı hareketler tarif edilemiyor ama insanı heycanlandırmasından anlaşılıyor bebiş olduğu :)

Kızlarrr 26 aralıga detaylı ult. İçin randevu aldım inş sorun çıkmaz ayrıca bgn içerden bişey 3-4 kere belli aralıklarla sanki karnımın içini tıklattı

Daha çookk hissedecez minnakları inş :)
Bende şimdi tatlı yedim içerde kıpır kıpır :)

Canım biraz bünye meselesi sanırım :)
Ben ekmek hiç yemiyorum ama toplamda 5 kilo aldım :) gerçi son 1 ay da aniden oldu ne olduysa :) vitamin ve Demir hapından da kaynaklı olabilir :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…