- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.101
Gecenlerde merakdan baska bi dr a gittim cinsiyet icinaynen canım sen nasılsın bebiş nasıl :) bu plesanta olayı ne doktormu söyledi sorsammı acaba bende gidince 20 haftada gidicem bende inşaallah
kusma yokta mide bulantim daha cokken hep peynir domates ekmek arasi yerdim yemek yapamiyodum anca biri bana yapcaktiki yiyim. Yada disarda cogu zaman yerdiksimdi yine az bise iyiyim arada yemek yapmaya basladim
Canım şöyle peynirli veya yoğurtlu makarna yogurtlu corbalar, hamburger pizza tost, sandviç peynir etimek grissini elma vişne ya da portakal suyu , kumpir pilav köfte. Cok zor bulantı ama yemezsen daha cok bulanıyo
Canim sabahları simit poğaça, peynir...gün içinde de peynirli - kaşarlı makarna, haşlanmış patates,yogurt,cacik,pilav,kofte, piliç ızgara vb...bazen de mercimek corba
Ben
Ben leblebi bi de kraker yiyebiliyordum en son onları da yiyemedim tek care serum hastaneye yattim
Simdi gunduz bulantilarim hafifledi. sabah peynir zeytin yumurta bal tereyagli kahvalti yapabiliyorum. 24 saat bulantim varken sabah muz ve yogurt yiyordum. bazen domates peynir. okula gitmeden 2 pogca aliyordum ama hazir pogcalar mide yanmasi yapiyormus. oglen mercimek corbasi aksam eve gidince muz domates peynir varsa corba hangisini yiyebilirsem. cogu zaman da hepsini kusuyordum. simdi de sabah kahvalti yapinca bulantim bayagi hafifliyor. okulda 1 kasarli tost yiyorum. ihlamur ve acik sekerli cay iciyorum. leblebi tuzlu cubuk atistiriyorum. 1 muz 1 elma yiyorum. aksam eve geldikten sonra ölumlerden olum begeniyorum. mide bulantisi ve yanmasindann öluyorum. dun aksam 4 kere kustum. ac hissettigim an muz yiyorum. yakinda maymun olcam.
aynen 8biri yapacak ki ben yiyeyim. maalesef yardımcı olacak kimse yok. eşimi bekliyorum akşama kadar.artık peynir falanda yiyemiyorum. sıvı şeyler daha kötü yapıyor. çorba falan içemiyorum. suyu zaten içince mahvoluyorum. aksine normalde günlerce su içmeyen ben şu an yanıyorum. nası susuyorum anlstamam.akşam eşime makarna yaptırdım. yoğurtla yedim artık.bazen de tost yiyebiliyorum.muzdan tiksindim.artık kraker leblebi de yiyemiyorum. inşallah hepimizin bir an önce geçer.hamileliğimizin tadını çıkarırız.ah sorma su bile içemiyorum demin kalktım nasıl susamışım bir bardak su içtim ve anında hepsini çıkardım inanamıyorum
amin canım anladım plesanta previa diye bir durum varmış allah korusun erken doğum normal doğumu imkansızlığı gibi bir sonucu var hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirip evlatlarımıza sağlıkla hayırla kavuşuruz inşaallah.. hamilelik zaten stresli bir de böyle şeyler olunca insan daha beter oluyor Rabbim kimseye dert vermesiin...Gecenlerde merakdan baska bi dr a gittim cinsiyet icin
Oda bana plesenta rahim agzina inmis dedi.bugun kendi dr gittigimdede anlattigim gibi rahim agzinda degl rahim agzina yakin ilerleyen haftalarda cikar yukari dedi.burda bu durumdan oturu sıkıntili arkadaslar var Allahim onlarida selamete cikarsin
Canım cok iyi anlıyorum seni bi süre sonra yediğin bişeyi de yiyemiyorsun ben de bütün gün eşimi bekliyorum . 17 ye girdim ben biraz hafifledi bulantılar ama tamamen gecmiyo cok imreniyorum bulantısız hamilelereaynen 8biri yapacak ki ben yiyeyim. maalesef yardımcı olacak kimse yok. eşimi bekliyorum akşama kadar.artık peynir falanda yiyemiyorum. sıvı şeyler daha kötü yapıyor. çorba falan içemiyorum. suyu zaten içince mahvoluyorum. aksine normalde günlerce su içmeyen ben şu an yanıyorum. nası susuyorum anlstamam.akşam eşime makarna yaptırdım. yoğurtla yedim artık.bazen de tost yiyebiliyorum.muzdan tiksindim.artık kraker leblebi de yiyemiyorum. inşallah hepimizin bir an önce geçer.hamileliğimizin tadını çıkarırız.
Canım 1-2 haftaya sürekli dönecek bıcır bıcır karnın kaynayacak gün içindeGünaydııınn anneleeeeeeeeeerrrrrrrİşe geldim ve hemen sayfamı açtım yazılarınızı okudum dün gece yaşadığımı anlatacağım sabah saatleri 3-4 civarıydı sanırım dün gece uyurkan soluma döndüm ve içimde bebeğim sanki takla attı inanırmısınız o derece hissetim uykulu gözümü bir açtım ki sormayın aman allahım dedim gerçekten sanki yerinde döndü sanki benimle birlikte. Suyun içinde takla attı o derece hissettim vallahi Ya daha çok erken belkide ama noluyoruz dedim bebeğimdi o...
Bu arada anneler aklıma fikir geldi isterseniz uygulayalım.
Profillerimizi kız erkek olarak belirleyelim, görelim diye yani kimin bebişi erkek kimin bebişi kız . mavi bebek pembe bebek koyalım profillere. Nasıl olur sizceeeee
Benim esim basindan beri diyo kizim olsun, kiz cocuklari babasina daha duskun oluyo diye :) bu gün tarihi gün benim icin resmen geldi catti sükürler olsun cikolata ve visnesuyu aldim yicem icicem doktoru beklerken :)Hahahahh ayyy beklesinlerr kuruttt caanm:))) benm kayinvalide de daha cinsiyet belli olmadan mavi yelek ördürmüşdedm belki siz memnun olmazsiniz ama ben kiz isiyordum coook mutlu oldum. Sonra diyor esimden icin erkek istiyordur o sanki benden daha iyi taniyor aa ben ona kizi oyle bi sevsrmistim ki sorunca kiz diyordu
Canim yuruyusu soran bendim çok saol tatlim, zaten kilo var, ilk 3 ay yata yata iyice sistim..sen de iyileş inşallah biran önce, yürürsün, daha vaktimiz çok tatlim.Siz de Allaha emanet olun..Selam kızlar. Sayfaya bi girip çıkınca alıntıladığım mesajlar gitmiş. Bi arkadaşım plasenta yırtılması yaşamış. Aman dikkat etRainbow06 sen miydin arkadaşım? Plasentan aşağı da mıydı. Bende hafta sonundaki kanamayı ondan yaşadım. Yatıyorum sürekli sen de dikkat et.
dery.a anacım hem doğum tarihimiz aynı hem sorunlarımız. Benim de plasentam aşağı da bi kısmıda yavrumun ayak ucundaymış. Bi güzel tekmelemiş haylaz. Hareket yasağım var dikkat et sende.
Bu arada yürüyüşle ilgili bi soru vardı. Kızlar bi risk yoksa günde yarım saat ağır adımlarla yürüyün. Hem kadın Doğum,hem endokrin doktorum şiddetle önermişti. Yalan oldu.
Ayrıca son sözüm vesvese yapan arkadaşlarıma(ben dahil) Allah korusun yavrulara bir şey olsa kendilerini o kadar belli ediyorlar ki. O yüzden rabbime emanet teskini gerek. Öpüyorum hepinizi.
Icin rahat olsun hep iyi dusun pozitif ol ki bebiste etkilenmesin bu durumundan.Evet gerçekten çok zor Bi süreçmiş. Sürekli dua ediyorum artık Allahım vesvese yapmıyım diye. Dediğiniz gibi inşallah Bi tekmelerini duysak rahatlarız belki niraz
Bi laf vardi okumustum netten, erkek olsaydi buyuk altin takardik diyen kayinpederine ikincisinide kiz dogurup soyunuzu kurutcam diyen geline hayranimBuna bayıldım :) ben de kız hissediyorum deli gibi ama kayınvalidem ve kayınpederim sizinki erkek olcak falan diyor çok kızıyorum içten içe :) belli olsa da cinsiyeti yüzlerine vursam diye bekliyorum :)) şaka bir yana sağlıklı olsun tabi ki ikisi de benim canım ama kız olursa tüm hayallerim gerçek olacak :)
Aynen oylee. Ben hic bir ki.cocuguda gormedimki babasina düşkün olmasinn. Onlarn arasndaki bag cok farkli olyuor :) ye icc ogrenmeden cikma ordan heheBenim esim basindan beri diyo kizim olsun, kiz cocuklari babasina daha duskun oluyo diye :) bu gün tarihi gün benim icin resmen geldi catti sükürler olsun cikolata ve visnesuyu aldim yicem icicem doktoru beklerken :)
Aynen benimde c.tesi gittigimde 2 hafta sonra gel detayli bakalim dediEn son cumartesi gttim doktora, cinsiyet konusu yilan hikayesine dönmüştü bizim birde tibbi bir ismi var bisey halkasi olusmustu bende kanama sonrasi onun kontrolu vardi.
bidahaki randewum 2 hafta sora 18. Haftada organ taramasi ozmn yapilacak nasipse
Ayy öyle mi o zaman benimki kız inş :)) sağda hiçbir şey yok benim, solda hep hissediyorum onu ve pıt pıt kıpırtılarını :)Kızlar bn erkek bebek sağda kız bebek solda olur diye duymustm bnmki sağda o taraf daha şiş ve sert cinsiyetimiz erkek sizde durumlar nee
Bebek mi gizemli doktor mu gizem yaratıyor bilmiyorum :) en son 12. Haftada gittik tahmin edebiliyor musunuz cinsiyeti diye sordum doktora %51 kız dedi :) daha çok erkendi sanırım gerçi 11-12. Haftada erkek olduğunu net görüp ona göre tahmin yapıyorlar sanırım ama ben de kıza yoruyorum o yüzden :))Ayy kiyamam :) insaallah gosterir canim yaa bizimki sirt ustu yatmisti bacaklar falan oynuyor bakar bakmaz soyledi. Seninki gizemli birazz desene :))))
Ben direk yüzüstü uyuyan bir insandım :)) artık tabi öyle yatmıyorum ama çok zorlanıyorum uyurken. Yan ve sola doğru yatmaya çalışıyorum. Son günlerde bacaklarımın arasına yastık koymayı denedim biraz daha rahatlattı gibi :) hamile yastığı kullanan var mı bu arada?günaydın güzel annişlergece yatarken hangi pozisyonda yatıyorsunuz ben hep sırtüstü yatmaya alışmısım ama bana yan yat diyolar ne yapmam lazım şaşırdım
nabersiniz kızlar nasıl gidiyor:)
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın :)evet canım çok şükür yolunda giremiyorum telefonumu değiştirdim yeni tlefon aldım nedense bu siteye girmiyor pc açmakta zor geliyo açıkcasıarada girip okuyorum ne var ne yok çıkıyorum hallettirirsem telefonu giricem inşaallah daha sık :)
Ben de az önce doktordan çıktım kanama alanım geçmiş yarın okula başlıyorum. Rüyamda öğrencileri görüyordum hep.cinsiyetimiz de erkekendless love
Zaten bir kızım vardı. Hayırlı evlat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?