2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yok canim ben deilim :*

Hareketleri hissetmeye başlamakta ayrı bi sıkıntı kızlar 1 haftadır hergün hissediyordum bugün tık yok insan cok korkuyor

Aynem aymem bende sınırlı oluyorum uykusuzken ve açken. mutlaka uyumam lazım asabi oluyorum inşallah anne sabrı olur bende.
Aman bişey olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar. Kimler için uykusuz kalıyoruz bazen canımızı sıkıyorlar.gereksizler.uykusuz kalacaksak evlatlarımız için kalalım.bunlar tatlı yorgunluklar

Gaziemir tarafı canım ,yarın tepecikdeki deniz hastanesine gidecegim insallah memnun kalırım ordan

Canim eger memnun kalmazsan veya uzak dusurse orasi yesilyurt_uzundere yolu arasinda ozel ege yasam hastanesi var.bi arkadasim orda dogum yapti dogumuna 1 ay kala sifa hastanesi kapaninca cok tatli bi bayan doktoru var.bende bikere gttim randewuma daha cok vardi malum ewhamlardan dolayi cok tatli anlayisli guler yuzlu bi bayan muaeyen ucretide cok uygun 35 tl

Cok sagol canım benim aklımda olsun orasıda :) simdi gittigim Buca kadın dogumdu ama ilgisiz geldiler bana kalp atışını bile dinleyemedim daha dusun yani hic anlayış alaka yok insallah bundan sonra gittiklerim oyle olmaz artk

Dedim canim, bana pıhtılaşma testi yapılmadı , tedbir amacli kullanıyorum, 3 dusuk yaşadım, o sebeple kullanıyorum.bana da yıllık rapor çıkardı, istersen devam et bi zararı yok dedi.ama detaylı ultrasona bakalım, uygunsa birakabilirsin de dedi ama goze alamam bırakmayı sanırım..[/QUOTE]
Evet evet sen tedbir amaçlı kullanmaya devam et benim yengem 6 7 düşük yaptı test yapılıp sorun bulununcaya kadar. Allah korusun yavrularımızı

Hareketleri hissetmeye başlamakta ayrı bi sıkıntı kızlar 1 haftadır hergün hissediyordum bugün tık yok insan cok korkuyor
Ay evet bi de bu var geçen bende de oldu öyle gün boyu hissedemedim
Akşam da karnımı dürtükledim baktım oynadı
ay bu sefer de rahatsız mı ettim acaba uyuyormuydu diye vicdan yaptım
Eşim diyo ki normal değilsin sen bu dönemde

Gündüz bende oynadım biraz çikolata yedim tık yok hala

Acaip moralim bozukkk ruh hastasi kadin ya ultrasona koymucam bu kez sadece kalbini dinlicez dedi cok sasirdim bide kalkmis 4 hafta sonraki randevuda ogrenirsiniz diyo daha tam belli degil diyo! Onu ogrenmeye geldik bizde dedim uzgunmus allah allah dedik bidahaki randevu olamaz baska doktor bulduk biz. 20 aralikta oda cok üzgünüm catlicam

Seni çok iyi anlıyorum cnm, bize de aynısını yaptı geçen hafta Dr ultrasona almadı. Bir ay sonra gelin dedi hadi bizim neyse de sizin gayette belli olur yanii bunlar bir garip

Ay kiyamam yaa yurt disinda cok farkli isliyor demekki. Baska bir hastane vs olmuyor mu canm. Nasil bir isleyisleri varmis onlarin ya

Ya o nasıl Dr öyle ultrasona almıycaksa niye muayeneye gidiyoruz ki. Bebeğin gelişimi nasıl kilosu boyu heleki cinsiyeti belli olmuş artık. Ayy bide kadın Dr olacak hemcinsimiz olarak. Canım zaten değiştircem Dr u diyodun bence bi sn bile düşünme. Ben sinir oldum cidden bu ne saçmalık. Paraya gelince alıyorsunuz çatır çatır ben bebeğimi görmek istiyorum bi anne olarak en doğal hakkımız yani

:)) sen benden iki hafta öndesin hissedebilirsin normal seninki. benimki daha küçük ama doktorum hissedersin demişti ayırt edemiyorum şimdi de:)
Yokyaa malesef hissedemiyorum. Sadece bir kez acikmistm acikincada baya agresf oluyorum. O ara 3 tekme salladi.bi o kadarr:))))

:)) sen benden iki hafta öndesin hissedebilirsin normal seninki. benimki daha küçük ama doktorum hissedersin demişti ayırt edemiyorum şimdi de:)
Yokyaa malesef hissedemiyorum. Sadece bir kez acikmistm acikincada baya agresf oluyorum. O ara 3 tekme salladi.bi o kadarr:))))
canım ben sanırım artık hissetmeye başladım.tık tıklıyor benimki.yanılmıyorsam tabi:))senin de yakındır

Bence yurtdışı da bizim burdaki kadar duygusal yaklaşmıyorlar bizim doktorlar da hasta hassasiyetini bildiğinden detay veriyor.duygusal bir milletiz bebeğimizin her detayını bilmekstiyoruz ve haklıyız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…