- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.181
Kizlar ben icimde ufak ufak kiprasmalar hissediyorum. ilk gebeligim bayagi zayifim. bulantilarla birlikte iyice zayifladim. 49-50 kiloyum. 160 boyum. sizce hissettigim bebegim midir? gobegimin altinda oynasiyor sanki. babamiz da hissetmek istiyor ama ben bile zor hissediyorum
hyr cok ekmek tüketen biri de degilim,hatta yemekte karbonhidrat yonunden zengin olan yemek varsa gozum hic aramaz ekmegi..5kg aldım diyorsun ya, ekmek mi çok yiyorsun ki? Ben de dikkat etmeye çalışıyorum 1kg aldım. 66ydım hamilelik öncesi, diyetisyenle 62ye düştüm, hamile kaldım. Şuan 63üm. Ama tıka basa yemiyorum. Dikkat ediyorum baya. Spor da sıfır. İlerleyen haftalarda ne olur bilemem tabi
Cnm bu aralar bende üzülüyorum bu kilo akımına acaba örnek menü olarak neler yendiğini paylaşırmsın bizlerle ?5kg aldım diyorsun ya, ekmek mi çok yiyorsun ki? Ben de dikkat etmeye çalışıyorum 1kg aldım. 66ydım hamilelik öncesi, diyetisyenle 62ye düştüm, hamile kaldım. Şuan 63üm. Ama tıka basa yemiyorum. Dikkat ediyorum baya. Spor da sıfır. İlerleyen haftalarda ne olur bilemem tabi
Sabah biraz geç kalkıyorum ben home office çalıştığım için. Kalkınca avakado+domates salatası yapıyorum bol limonlu. Haşlanmış yumurta, peynir, süt, zeytin ve 2 dilim ekmek, biraz bal dökülmüş ceviz yiyorum. Sonra meyve yiyorum ara öğün. Akşam da bol salata, mümkünse ekmek yemiyorum. Sebze yemeği ve yoğurt, sade et veya fırında balık. Somon daha iyi diyorlar hamileler için. Akşam da tekrar meyve. Çay yerine de sıcak suya bir ince dilim limon koyup içiyorum. Öyle süper besleniyorum gibi bir iddiam yok ama rutinim böyle. Tatlı, çikolata hiç yemedim aylardır. Ama canım istemediği için. İstese az da olsa yerdim belki hamile olduğum için. Diyetisyenimin dediğine göre 3 hafta tatlı yemeyince vücut tatlı istemiyormuş. Aklınızda bulunsun. Bir de şunun bir avantajı olabilir. Ben elevit değil Vinelac diye bir vitamin kullandım doktorumun önerisiyle. Onda da probiyotik vardı. Belki ondan dolayı kabızlık çok yaşamadım ondan da kilo az almış olabilirim.Cnm bu aralar bende üzülüyorum bu kilo akımına acaba örnek menü olarak neler yendiğini paylaşırmsın bizlerle ?
Canım benim gidecegimde ozel hastane, deniz hastanesi var tepecikte oradaki Dr. Cok ilgiliymis yarın sonuçları alıp oraya gidecegiz eşimle .fiyatlarıda uygun diğer ozel hastanelere gore, memnun kalırsam devam edecegim oraya ama icime sinmesse aklımda olsun sifa hastaneside sagol canım
Allah hepimizi iyi doktorlarla karsılastırsın insallah
Ya evet çok tatlı hareketler tarif edilemiyor ama insanı heycanlandırmasından anlaşılıyor bebiş olduğu :)
Daha çookk hissedecez minnakları inş :)
Bende şimdi tatlı yedim içerde kıpır kıpır :)
Canım biraz bünye meselesi sanırım :)
Ben ekmek hiç yemiyorum ama toplamda 5 kilo aldım :) gerçi son 1 ay da aniden oldu ne olduysa :) vitamin ve Demir hapından da kaynaklı olabilir :) :)
hyr cok ekmek tüketen biri de degilim,hatta yemekte karbonhidrat yonunden zengin olan yemek varsa gozum hic aramaz ekmegi..
anlamadimama dedigim gibi ogrenciligim gecen yil bitti,calismaya da gecen yil basladim ve ilk defa şu 3 4 ay duzenli yemek meyve sivi.vs tuketiyorum.bnce vucut afalladi
sonuc olarak 54ile hamile kaldim su an 59um iste :)
saglikli olsunlar da problem degil ne yapalim
Az once aynısı banada geldiKızlar bi program indirmistim surekli boyle bildirimler geliyo cok hosuma gitti :) sizde indrin isterseniz ,gebelik takibi programın ismi
maşallah ne güzel yiyebiliyorsunSabah biraz geç kalkıyorum ben home office çalıştığım için. Kalkınca avakado+domates salatası yapıyorum bol limonlu. Haşlanmış yumurta, peynir, süt, zeytin ve 2 dilim ekmek, biraz bal dökülmüş ceviz yiyorum. Sonra meyve yiyorum ara öğün. Akşam da bol salata, mümkünse ekmek yemiyorum. Sebze yemeği ve yoğurt, sade et veya fırında balık. Somon daha iyi diyorlar hamileler için. Akşam da tekrar meyve. Çay yerine de sıcak suya bir ince dilim limon koyup içiyorum. Öyle süper besleniyorum gibi bir iddiam yok ama rutinim böyle. Tatlı, çikolata hiç yemedim aylardır. Ama canım istemediği için. İstese az da olsa yerdim belki hamile olduğum için. Diyetisyenimin dediğine göre 3 hafta tatlı yemeyince vücut tatlı istemiyormuş. Aklınızda bulunsun. Bir de şunun bir avantajı olabilir. Ben elevit değil Vinelac diye bir vitamin kullandım doktorumun önerisiyle. Onda da probiyotik vardı. Belki ondan dolayı kabızlık çok yaşamadım ondan da kilo az almış olabilirim.
Benfe anlamiyorumda odur diye kendime teselli veriyorum:)))Benimde hep sol tarafımda ağrı bugünde pıt pıt yaptı sol yanımda ama miniğimmiydi anlamadım tabi :)
Ben de çoğunlukla öğürerek yiyorummaşallah ne güzel yiyebiliyorsunsağlıklı şeyler tüketmek istiyorum ben de iştahım geri gelse.
Ben bulantı olduğunda leblebi ve kraker yedim hep. Zaten bünyeye zararlı şeyler çok rahatsız ediyor. Vücut kabul etmiyor.Kizlar ben gorumcem hamileyken ondan duymustum.hamileyken vucud neye ihtiyaci varsa en cok onu tuketirmis.gorumcemde normalde su icmeyen biriydi hamileliginde cok su tuketiyordu.
bende 3. Tup bebek denemesi oncesi diyetisyene giderek 18 kilo verdim. Tabiki nerdeyse sifir hamur isi tukettim sadece gunde 3-4dilim ekmegim vardi.
Hamile kalir kalmaz tabiki bu yeme duzenimi saldim ve mideme hamur isleri cok iyi geliyordu bulanti ve yanma oldugu zamanlarda.bende buna yorumluyorum vucudum hamur isine ac kalmis :)
Bende 5kilo aldim. Allah saglik versin, saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin kilo bu alinir verilir...
Programın adı nedir cnmKızlar bi program indirmistim surekli boyle bildirimler geliyo cok hosuma gitti :) sizde indrin isterseniz ,gebelik takibi programın ismi
Aynem aymem bende sınırlı oluyorum uykusuzken ve açken. mutlaka uyumam lazım asabi oluyorum inşallah anne sabrı olur bende.Bilmembende uykusuzluk sinir yapıyor oğlum kolikti 20 saat ağlıyordu .inşaallah bu sefer akıllı uslu sağlıklı bebeğim olur .ama tatlı şikayet bunlar rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben de hamile kaldığımdan beri ALLE HAMİLE diye bir program indirdim onu kullanıyorum. Çok güzel. Ama iphone versiyonu güzel, android uygulaması hiç güzel değil, sanki başka program gibi :/ iphone u olanlar bir baksın derim. Kilo takibi, hafta hafta bebeğin ve annenin değişimleri yazıyor uzman görüşünde.Programın adı nedir cnm
:)) sen benden iki hafta öndesin hissedebilirsin normal seninki. benimki daha küçük ama doktorum hissedersin demişti ayırt edemiyorum şimdi de:)Benfe anlamiyorumda odur diye kendime teselli veriyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?