2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Olabilir canım :)

hyr cok ekmek tüketen biri de degilim,hatta yemekte karbonhidrat yonunden zengin olan yemek varsa gozum hic aramaz ekmegi..
anlamadim ama dedigim gibi ogrenciligim gecen yil bitti,calismaya da gecen yil basladim ve ilk defa şu 3 4 ay duzenli yemek meyve sivi.vs tuketiyorum.bnce vucut afalladi
sonuc olarak 54ile hamile kaldim su an 59um iste :)
saglikli olsunlar da problem degil ne yapalim

Cnm bu aralar bende üzülüyorum bu kilo akımına acaba örnek menü olarak neler yendiğini paylaşırmsın bizlerle ?

Cnm bu aralar bende üzülüyorum bu kilo akımına acaba örnek menü olarak neler yendiğini paylaşırmsın bizlerle ?
Sabah biraz geç kalkıyorum ben home office çalıştığım için. Kalkınca avakado+domates salatası yapıyorum bol limonlu. Haşlanmış yumurta, peynir, süt, zeytin ve 2 dilim ekmek, biraz bal dökülmüş ceviz yiyorum. Sonra meyve yiyorum ara öğün. Akşam da bol salata, mümkünse ekmek yemiyorum. Sebze yemeği ve yoğurt, sade et veya fırında balık. Somon daha iyi diyorlar hamileler için. Akşam da tekrar meyve. Çay yerine de sıcak suya bir ince dilim limon koyup içiyorum. Öyle süper besleniyorum gibi bir iddiam yok ama rutinim böyle. Tatlı, çikolata hiç yemedim aylardır. Ama canım istemediği için. İstese az da olsa yerdim belki hamile olduğum için. Diyetisyenimin dediğine göre 3 hafta tatlı yemeyince vücut tatlı istemiyormuş. Aklınızda bulunsun. Bir de şunun bir avantajı olabilir. Ben elevit değil Vinelac diye bir vitamin kullandım doktorumun önerisiyle. Onda da probiyotik vardı. Belki ondan dolayı kabızlık çok yaşamadım ondan da kilo az almış olabilirim.

Canim merhaba
Sifa hastaneleri kapandi aklimda olsun. Izmirde ne tarafta oturuyosun?

Merhaba güzel anne adayları forumda dolaşan biri olarak bu sayfayı çok geç farkettim hemen aradaki açığı kapatmak istiyorum 27 yaşındayım ilk gebeliğim Allah nasip ederse oğlum olacak bi kamu kurumunda memurum henüz bebişimi hissedemedim ama hissetmek için can atıyorum şu dönem ağır bir grip geçiriyorum o yüzden kendinize ve bebişinize dikkat edin canlar diyorum ayrıca bebişimize bi isim bulamadık Bartu ve Yasin isimlerini beğeniyorum hayırlısı bakalım

İlaçların da etkisi olabilir. Ben de şimdi farklı farklı ilaçlara başladım rahatsızlığımdan ötürü. Bir de hareketsizdim iyice yatıyorum şimdi mecburen. Bakalım neler olacak, göreceğiz

Tabi canım zaten 10kg doğumdan sonra gidiyor diyorlar. Biz dikkat edelim de ona rağmen alırsak da yapacak bir şey yok, veririz evelallah :) Sağlıkla bir doğum gerçekleşsin de inşallah hepimiz için

maşallah ne güzel yiyebiliyorsun sağlıklı şeyler tüketmek istiyorum ben de iştahım geri gelse.

Kizlar ben gorumcem hamileyken ondan duymustum.hamileyken vucud neye ihtiyaci varsa en cok onu tuketirmis.gorumcemde normalde su icmeyen biriydi hamileliginde cok su tuketiyordu.
bende 3. Tup bebek denemesi oncesi diyetisyene giderek 18 kilo verdim. Tabiki nerdeyse sifir hamur isi tukettim sadece gunde 3-4dilim ekmegim vardi.
Hamile kalir kalmaz tabiki bu yeme duzenimi saldim ve mideme hamur isleri cok iyi geliyordu bulanti ve yanma oldugu zamanlarda.bende buna yorumluyorum vucudum hamur isine ac kalmis :)
Bende 5kilo aldim. Allah saglik versin, saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin kilo bu alinir verilir...

maşallah ne güzel yiyebiliyorsun sağlıklı şeyler tüketmek istiyorum ben de iştahım geri gelse.
Ben de çoğunlukla öğürerek yiyorum Geliyor gidiyor midem maşallah Frenlemeye çalışıyorum kendimi, bu haftalarda biraz azaldı. Ama senin ikizdi dimi, biraz daha sert geçirmiş olabilirsin bulantı sürecini :/

Kizlar su gibi akintiniz var mi sozinde su gibi sari akinti bugun biraz akintim oldu daha dun tahlil yaptrdim enfeksiyon yok sadece keton cikti idrarda bilginiz var mi

Ben bulantı olduğunda leblebi ve kraker yedim hep. Zaten bünyeye zararlı şeyler çok rahatsız ediyor. Vücut kabul etmiyor.

Bulantı için yatak başucumda çeşit çeşit leblebiler, krakerler. Bakkal gibi oldu komidinim Şu bulantılar geçse de rahatlasak

Bilmem bende uykusuzluk sinir yapıyor oğlum kolikti 20 saat ağlıyordu .inşaallah bu sefer akıllı uslu sağlıklı bebeğim olur .ama tatlı şikayet bunlarrabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynem aymem bende sınırlı oluyorum uykusuzken ve açken. mutlaka uyumam lazım asabi oluyorum inşallah anne sabrı olur bende.

Programın adı nedir cnm
Ben de hamile kaldığımdan beri ALLE HAMİLE diye bir program indirdim onu kullanıyorum. Çok güzel. Ama iphone versiyonu güzel, android uygulaması hiç güzel değil, sanki başka program gibi :/ iphone u olanlar bir baksın derim. Kilo takibi, hafta hafta bebeğin ve annenin değişimleri yazıyor uzman görüşünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…