2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah hepimizin bebegini saglikla kucagimza almayi nasip etsin.benim bebegim gene gostermedi cinsiyetini ve de 3 lu testim yuksek riskli cikti.amniyosentez onerdi doktor ama yaptirmayacagim.benim gibi olan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi

evet canım ikiz olunca daha fazla belirti olur dedi doktor. dokuz ay bulantı bile olabilir dedi hele bu son hafta kusmalar başladı sorma

Canim sanada gecmis olsun aman dikkat et bana yat dinlen demedi sorun yok dedi insallah.hissetmeye basladinmi melegini :)

Arkadaslar bisey sorcam,cok afedersiniz sümüksu tarzda bazen yesil bazen sari bazen kahverengi akintim oluyor,sizlerde de oldu mu hic ?
progesteron jel kullaniyodum bu hafta biraktik ondan midir anlamadim korkuyorum.
Cok nadir oluyor ama korkuyorum iste..

Canım cok iyi anlıyorum seni bi süre sonra yediğin bişeyi de yiyemiyorsun ben de bütün gün eşimi bekliyorum . 17 ye girdim ben biraz hafifledi bulantılar ama tamamen gecmiyo cok imreniyorum bulantısız hamilelere
İnşallah bir an önce geçer de bebeğime odaklanırım.geçen bir arkadaşta beni gördü.bende sana çok özeniyorum dedi.ben hiç bulantı yaşamadım hamile olduğunu anlamıyorsun miden bulanmayınca diyor:) dedim o kadar şanslosın kiiiiiii...

Allah hepimizin bebegini saglikla kucagimza almayi nasip etsin.benim bebegim gene gostermedi cinsiyetini ve de 3 lu testim yuksek riskli cikti.amniyosentez onerdi doktor ama yaptirmayacagim.benim gibi olan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi
Can'ım hiç korkma.ben nice hamilelikler gördüm riskli ve sonrasında sağlıklı bir bebeği olan.ben ikili üçlü hiçbir test yapmadım direkt harmony testine yönlendirdi doktorum ve çok şükür temiz çıktı sonuçlar.bem olsam o testlerden yapardım.kalan 5-6 ayını bu stresle geçirme ve net bir sonuçla bebeğini beklersin

Biliyorum canim arastirdim ah bu internet ahh..ama korktugum gibi olmayacak insallah iyi dusunelim iyi olsun.aminnnn guzel dualarina canim

Sanırım benim Dr anormaldi12+6 da cinsiyeti söyledi eminmisiniz dedim % 100 dedi. Şaşırdım bendebizim erkekmis ama hala inancım gelmiyor bide ikili teste olan fb_hcg değeri 50 altı erkekmis üstü kizmisumarım hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar bebislerimizi. Bide doğum için 18_22 Mayıs arası dedi bizim Dr

BalikesirdeKi arkadaşlar hopebaby efsunsuz detayli ultrason için nereye gitmeyi düşünüyorsunuz radyolog değilde perinatolog daha iyi detaylida balikesirden var mı bildiğiniz?

Cinsiyeti 12.haftada bile biliyor dr lar fakat emin olmak istiyorlar şaşırmadım.benim ilk hamileleiğimde dr 11+3 de cinsiyetini söylemişti ve doğruydu.şaşıröayın o yüzden.kucağına almak nasip olsun inşallah

Amin hepimizin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatları olur.

canım ben sanırım artık hissetmeye başladım.tık tıklıyor benimki.yanılmıyorsam tabi:))senin de yakındır
Aynen canim kendimi dinlesem daha sik hissederm onuda yapmiyorum. Ama basliyacak gibi hareketleri sinyal veriyor. Zaten 22 haftaya kadar yolu varmss

Ben 3 lu test yaptirmayi düşünmuyorum 2 li test iyi çıktı 3 e gerek yok dedi doktor senin 2 li test nasıl çıkmıştı ki

Ay kiyamam yaa yurt disinda cok farkli isliyor demekki. Baska bir hastane vs olmuyor mu canm. Nasil bir isleyisleri varmis onlarin ya
Canim ya ben surekli oyle istedigim kadin doktoruna gidemem almiyolar hepsi ozel muayenehanede ki hastaneden bile randevu istesem gec verir ben zaten yeni doktordan randevu almistim 20 araliga daha onceden ama acaip moralim bozuldu

Seni çok iyi anlıyorum cnm, bize de aynısını yaptı geçen hafta Dr ultrasona almadı. Bir ay sonra gelin dedi hadi bizim neyse de sizin gayette belli olur yanii bunlar bir garip
Garip degil bildigin gerizekali karnimi ölcüyo rahimin göbek deligine kadar gelmis diyo ben zaten hissediyorum bebegimi bide idda ediyo daha erken diye dedim yok ben hissediyorum hep sagda bazen ortada arada aksam bi kac saat sola geliyo. Cok afedersiniz muslumanim diye gecinip kiz cocugunu aldiran beyinsiz geri kafalilar yuzunden soylemek istemiyorlar acikcasi

Dün sabah bende de kahverengi akıntı olmuştu, doktor progestan kapsül verdi. Bence daha kullanman gerekiyor olabilir, muhakkak doktora görün yarın. Aksatma yani. Kahverengi çok riskli değil ama ilerlememesi için temkinli olmak lazım dedi doktor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…