- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.241
Geçer geçer. Olumlu düşünelim biz. Güzel şeyler olsun.evet canım ikiz olunca daha fazla belirti olur dedi doktor. dokuz ay bulantı bile olabilir dedihele bu son hafta kusmalar başladı sorma
harmony testin maliyeti ne kadar oldu size.birde kesinlik payi nedirCan'ım hiç korkma.ben nice hamilelikler gördüm riskli ve sonrasında sağlıklı bir bebeği olan.ben ikili üçlü hiçbir test yapmadım direkt harmony testine yönlendirdi doktorum ve çok şükür temiz çıktı sonuçlar.bem olsam o testlerden yapardım.kalan 5-6 ayını bu stresle geçirme ve net bir sonuçla bebeğini beklersin
2 li testimde dusuk risk cikmiatiBen 3 lu test yaptirmayi düşünmuyorum 2 li test iyi çıktı 3 e gerek yok dedi doktor senin 2 li test nasıl çıkmıştı ki
%99.9 sesi dr um.bahçecide yaptırdım ben 700 Euro istediler canım.imkanın varsa yaptır.bize de biraz fazla geldi ama kafam kulağım çok rahat artık maşallahharmony testin maliyeti ne kadar oldu size.birde kesinlik payi nedir
Benim sigortam sadece 2 ultrasonu karsiliyo diye her defasinda bakmak istemedi galiba gerizekali halbuki ben 60 frank fazladan ödüyorum su an ekstra ultrason icin sigortama eklettim bide ben komple sigortayi cebimden oduyorum faydalanamicaksam niye ödiyim ki! Ben deli oldum zaten gelmis ölcüyo diyo rahimin göbek deligine gelmis yav kardesim bebegi hissediyorum zaten ben soyleme bana bildigim seyi cok bilgisizler baska bisey demek istemiyorum sinirim bozuluyo iyice ama degistirdim canim doktoru zaten onceden randevumu almistim 20 araliga bunada dedik baskasina gectik gelmicez artik yoksa 4 hafta sonra gelin dedi yok dedim siz doguma girmiyosunuz kendiniz dediniz basta istiyosaniz baska doktor bulun bulduk bizde bide merak ediyo kim diye soruyo :) bozuldu iyi oldu ona suratsiz mdymenetsiz tipik pis isvicreliYa o nasıl Dr öyle ultrasona almıycaksa niye muayeneye gidiyoruz ki. Bebeğin gelişimi nasıl kilosu boyu heleki cinsiyeti belli olmuş artık. Ayy bide kadın Dr olacak hemcinsimiz olarak. Canım zaten değiştircem Dr u diyodun bence bi sn bile düşünme. Ben sinir oldum cidden bu ne saçmalık. Paraya gelince alıyorsunuz çatır çatır ben bebeğimi görmek istiyorum bi anne olarak en doğal hakkımız yani
devlet hastanesi mi?Acaip moralim bozukkk ruh hastasi kadin ya ultrasona koymucam bu kez sadece kalbini dinlicez dedi cok sasirdimbide kalkmis 4 hafta sonraki randevuda ogrenirsiniz diyo daha tam belli degil diyo! Onu ogrenmeye geldik bizde dedim uzgunmus allah allah dedik bidahaki randevu olamaz baska doktor bulduk biz. 20 aralikta oda cok üzgünüm catlicam
Icinden nasil geciyosa oyle yap canim bosver icinde kalmasin niye erken yapmadim deme, bende bi cinsiyet ogrenebilseydim yavastan almaya baslicaktim ama doktor sagolsun bu gun icin olmadi. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah pozitif olalim bizAy ben dayanamadim ana kucagi aldim dayanamam 7. aya kadar falan:) zaten cogu arkadas odasini bile erkenden almisti hatta besik bile bakicam ya banane banane:)
Anladim caniim. Haklisinda sinir olmakla ama olsun skma canini nasipte yokmus. Bebiste diyordur ne oluyor benm mutlu annecigimee su an yolladgin hormonlara burun kiviriyo bakk. Taptatli anneem sen gül diooor:)) allahtan oncesinde almışsın.Canim ya ben surekli oyle istedigim kadin doktoruna gidemem almiyolar hepsi ozel muayenehanede ki hastaneden bile randevu istesem gec verir ben zaten yeni doktordan randevu almistim 20 araliga daha onceden ama acaip moralim bozuldu
Yok canim ben isvicredeyim keske turkiyede olsam istedigi zaman gidebiliyo insan orda. Bizim burda hastaneye giden azdir benimki ozel muayenehane yeni doktorumda öyle hep ozel. Bi klinik var ozel bakalim yine randevu verirlerse tabi erken gitmek istiyorum bide sorun surekli bebegimi ultrasona sokmak istemedigimden kendimi 5 hafta tuttum kalkti dedi kalbini dinlicez gelde delirme. O klinigide dogum yapmak istedigim hastanede sorunca onermislerdi bi defalik gittik oyle bakalim yine alirlarmidevlet hastanesi mi?
Allah allah oyle diye aldiran mi varmis. Oyle bile olsa canm onlari ne ilgilendirir. Bu kadar hassaslarmiymis. SasrdmGarip degil bildigin gerizekali karnimi ölcüyo rahimin göbek deligine kadar gelmis diyo ben zaten hissediyorum bebegimi bide idda ediyo daha erken diye dedim yok ben hissediyorum hep sagda bazen ortada arada aksam bi kac saat sola geliyo. Cok afedersiniz muslumanim diye gecinip kiz cocugunu aldiran beyinsiz geri kafalilar yuzunden soylemek istemiyorlar acikcasi
Annesi deli su an farkinda :) ay kadina hissediyom diyom erken diyo cildirmamak elde degil istersen dogurunca hissedim diyip morartmak vardi :) esime diyorum bosunami sigortami degistirdim ben zaten ciktim ondanda bi kavga etseydim keske cok koyduAnladim caniim. Haklisinda sinir olmakla ama olsun skma canini nasipte yokmus. Bebiste diyordur ne oluyor benm mutlu annecigimee su an yolladgin hormonlara burun kiviriyo bakk. Taptatli anneem sen gül diooor:)) allahtan oncesinde almışsın.
Almanadada 5. ayda sonra soyluyorlar sanirim cunku orda cok oluyomus bu olay bide zatenbenim bildigim isvicredeki yasal aldirma zamanini gecirdik zaten boyle olmasi sacma yada sigortalarin hani normalde anlasmasi var doktorlarla 2 ultrason icin gecen ikili test icin ilkindede kese buyuyomu yolundami diye bakti sanirim bidahakine yine bakcam diyoda detayli zamani geliyo bilsem derdim ben fazladan para ödüyorum ultrasonu sinirsiz yaptim diye ama bu yeni doktoru aricam sekretere dosya geldimi diye bahanesiyle dicem her defasinda ultrason istiyorumAllah allah oyle diye aldiran mi varmis. Oyle bile olsa canm onlari ne ilgilendirir. Bu kadar hassaslarmiymis. Sasrdm
Canım iyi geceler. Senin test de çıkmadı mı hala? Merak ettim. Benimki hala çıkmadıCanim yuruyusu soran bendim çok saol tatlim, zaten kilo var, ilk 3 ay yata yata iyice sistim..sen de iyileş inşallah biran önce, yürürsün, daha vaktimiz çok tatlim.Siz de Allaha emanet olun..
Ah görseydik keşke fotosu falan yok mu annesi merak ettim şimdiAy ben dayanamadim ana kucagi aldim dayanamam 7. aya kadar falan:) zaten cogu arkadas odasini bile erkenden almisti hatta besik bile bakicam ya banane banane:)
3 lü testten anlamıyorum dalar benüm de ultrason ölçümleri ile son adet tarihi hesabı bir hafta farklı çıkıyor.belki de gelişimi önde benimkinin bilemiyorum3 lu testtende anliyormusunuz bilmiuorum ama sanki ultrason gebelik haftamla test sonucunda olan haftam arasinda 6,7 gun var gibi
Akıntın kokulu değilse korkma. Benim baştan beri oluyor. İdrarda enfeksiyon falanda çıkmadı. Doktor nedenini bulamadı. Bir problem olmadı şimdiye kadar. Sen yinede idrar testi yaptır. Bişey çıkmazsa endişelenme. Ben çok takıyordum artık alıştımArkadaslar bisey sorcam,cok afedersiniz sümüksu tarzda bazen yesil bazen sari bazen kahverengi akintim oluyor,sizlerde de oldu mu hic ?
progesteron jel kullaniyodum bu hafta biraktik ondan midir anlamadimkorkuyorum.
Cok nadir oluyor ama korkuyorum iste..
Evet canım sonradan okudum ve yurtdışında olduğunu anladım.. Orda işler baya geç oluyor sanırım, cinsiyet söyleme falan. İnşallah diğer klinikte öğrenirsiniz. Doktora gidip de ultrasonda görmemek ne demek, şaşırdım ben de...Yok canim ben isvicredeyim keske turkiyede olsam istedigi zaman gidebiliyo insan orda. Bizim burda hastaneye giden azdir benimki ozel muayenehane yeni doktorumda öyle hep ozel. Bi klinik var ozel bakalim yine randevu verirlerse tabi erken gitmek istiyorum bide sorun surekli bebegimi ultrasona sokmak istemedigimden kendimi 5 hafta tuttum kalkti dedi kalbini dinlicez gelde delirme. O klinigide dogum yapmak istedigim hastanede sorunca onermislerdi bi defalik gittik oyle bakalim yine alirlarmi
Cinsiyetinide gectim bebegimi özledim iyimi degilmi tipini görmek istiyodum bide isin kotusu o kdar cikolata falan yedim migdem bulana bulana. Boyuna kilosuna kesedeki suya bakmasi lazimdi onuda yapmadi acaip sinirimi bozdu simdi aklima geliyoda aslinda deseydim keske dinlemeye gerek yok kalbini zaten yasiyo oynuyo icimde iyi sukur rabbim korusun. Dua edelimde o klinikten bi randevu versinler bebegimi göreyim hic olmazsaEvet canım sonradan okudum ve yurtdışında olduğunu anladım.. Orda işler baya geç oluyor sanırım, cinsiyet söyleme falan. İnşallah diğer klinikte öğrenirsiniz. Doktora gidip de ultrasonda görmemek ne demek, şaşırdım ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?