- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.261
Bende bilmiyorumki cinsiyeti :) 19 gun sonra kontrolum var doktor ozaman netlesir demisti ama gosterir insIcinden nasil geciyosa oyle yap canim bosver icinde kalmasin niye erken yapmadim deme, bende bi cinsiyet ogrenebilseydim yavastan almaya baslicaktim ama doktor sagolsun bu gun icin olmadi. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah pozitif olalim biz
Olsun canım sen kendini üzme, inşallah en kısa sürede görürsün, dualarımız seninle :)Cinsiyetinide gectim bebegimi özledim iyimi degilmi tipini görmek istiyodum bide isin kotusu o kdar cikolata falan yedim migdem bulana bulana. Boyuna kilosuna kesedeki suya bakmasi lazimdi onuda yapmadi acaip sinirimi bozdu simdi aklima geliyoda aslinda deseydim keske dinlemeye gerek yok kalbini zaten yasiyo oynuyo icimde iyi sukur rabbim korusun. Dua edelimde o klinikten bi randevu versinler bebegimi göreyim hic olmazsa
De madem canm her yerin sistemi farkli naparsin. Hc skma canini iyi yonunden bak bebis rahatsz olmayacak. Burdada insanin habire gidesi geliyor. Zor tutuyrm yazik cocuga diye. Bende ayda bir gidiyorum. Ogrensen cook iyi olacakti . ama bundada var bi hayir. Hem o zaman tam anlamıyla kesinlesecek artikAlmanadada 5. ayda sonra soyluyorlar sanirim cunku orda cok oluyomus bu olay bide zatenbenim bildigim isvicredeki yasal aldirma zamanini gecirdik zaten boyle olmasi sacma yada sigortalarin hani normalde anlasmasi var doktorlarla 2 ultrason icin gecen ikili test icin ilkindede kese buyuyomu yolundami diye bakti sanirim bidahakine yine bakcam diyoda detayli zamani geliyo bilsem derdim ben fazladan para ödüyorum ultrasonu sinirsiz yaptim diye ama bu yeni doktoru aricam sekretere dosya geldimi diye bahanesiyle dicem her defasinda ultrason istiyorum
Bebis su an bir atraksiyon yasiyor. Adrenalin tutkunu olmasin sonra hehe :) sen bu azimle yapicn bsylerr:)))))Annesi deli su an farkinda :) ay kadina hissediyom diyom erken diyo cildirmamak elde degil istersen dogurunca hissedim diyip morartmak vardi :) esime diyorum bosunami sigortami degistirdim ben zaten ciktim ondanda bi kavga etseydim keske cok koydubi klinik var aklima geldide randevu verirlerse bakalim
Ah görseydik keşke fotosu falan yok mu annesi merak ettim şimdi
Canim yuklemeye calisiyorum ama olmuyorAh görseydik keşke fotosu falan yok mu annesi merak ettim şimdi
Canim ben alman sayfalarinada baktim esim sagolsun hep diyo turkiye diyosun orasi baska burasi baska hani oda anlasin diye okuduk isvicre sayfasinda bile yaziyo 12. haftadan sonra belli oluyo ama biz onu net göremeyelibiliyoruz o zamanda söylemiyorlar benim bebegim 18 hafta 1 gunluk oldu saat itibariyla koca bebis yani teyzesi :)Ben
Bende bilmiyorumki cinsiyeti :) 19 gun sonra kontrolum var doktor ozaman netlesir demisti ama gosterir ins
Ben de hiç kilo almadım 3 ayda anormal bişey mi acaba şüphelenmeye başladım kontrolümde doktora soracağım 10 kilo iyiymiş peki bebeğin kilosu iyi miydiBir de toplamda iki kilo aldım. Doktor çok almışsın dedi vitamini gün aşırı iç dedi.sürekli yatmama rağmen hiç de fazla kilo almadım bence. 4 aylık oldu 2 kilo çok mu? İlk gebeliğimde de böyleydi toplam 10 kilo almıştım.
Aminn canim allah razi olsun rabbimin gucune gitmesin cinsiyeti gercekten önemli degil sonucta benim parcam kiz yada erkek farketmez ama heveslenmistim cok ögrenicem eger kizsa hemen ciciler almaya baslicam diye minik elbise etek falan özeniyorum icim gidiyo :) esim bile yazik cok hevesliydi görcez diye cocugu fir döndü yavrum icimde cikolata yuzunden :)Olsun canım sen kendini üzme, inşallah en kısa sürede görürsün, dualarımız seninle :)
Hadi insallah hayirlisiyla allahim yüzüme gülsün en azindan kizim yada oglum diye seveyim karnimi :) hele kizim diyince hic tepki yok onada sasiriyorum yaBebis su an bir atraksiyon yasiyor. Adrenalin tutkunu olmasin sonra hehe :) sen bu azimle yapicn bsylerr:)))))
Cinsiyeti öğrenememek zor evet. Insanın psikolojisi bozuluyor, ben 1 hafta göstermedi diye her gece rüyamda gördüm cinsiyet sorularını. Umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz de, artık ismiyle seslenirsiniz :)Aminn canim allah razi olsun rabbimin gucune gitmesin cinsiyeti gercekten önemli degil sonucta benim parcam kiz yada erkek farketmez ama heveslenmistim cok ögrenicem eger kizsa hemen ciciler almaya baslicam diye minik elbise etek falan özeniyorum icim gidiyo :) esim bile yazik cok hevesliydi görcez diye cocugu fir döndü yavrum icimde cikolata yuzunden :)
20 hafta 6 gunluk olucak bu doktorun ultrasonuna göre bakalim baska yerde ne cikcak simdi bide o var :) baslarim böyle dandik sisteme ben ya guya avrupanin ortasinda yasiyorum gözünü seveyim ulkeminya bunlar bizim turk doktorlara kurban olsunlar hep diyorum burdakiler cok bilincsiz gercekten ya bi sivilce ilaci alicaktim kac sene önce acti kitaba bakiyo oyle veriyo bana illa istedim tabi ama ilac cok agie dusun sen gerisiniDe madem canm her yerin sistemi farkli naparsin. Hc skma canini iyi yonunden bak bebis rahatsz olmayacak. Burdada insanin habire gidesi geliyor. Zor tutuyrm yazik cocuga diye. Bende ayda bir gidiyorum. Ogrensen cook iyi olacakti . ama bundada var bi hayir. Hem o zaman tam anlamıyla kesinlesecek artik
Aminn canim insallah en kisa zamanda ögreniriz benim en buyuk korkum kizsa kesin döner minik poposunu göstermez diyodum anne baba cok inat olunca yavrum kime cekicekCinsiyeti öğrenememek zor evet. Insanın psikolojisi bozuluyor, ben 1 hafta göstermedi diye her gece rüyamda gördüm cinsiyet sorularını. Umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz de, artık ismiyle seslenirsiniz :)
Kizim deyince naz mi yapiyoor aceep. Suzuluyor falannHadi insallah hayirlisiyla allahim yüzüme gülsün en azindan kizim yada oglum diye seveyim karnimi :) hele kizim diyince hic tepki yok onada sasiriyorum ya
Bide bizim caniiim memleketimize geride kalms derler:))) bizimkiler bakmadan yaziyor baen hatta hahahha20 hafta 6 gunluk olucak bu doktorun ultrasonuna göre bakalim baska yerde ne cikcak simdi bide o var :) baslarim böyle dandik sisteme ben ya guya avrupanin ortasinda yasiyorum gözünü seveyim ulkeminya bunlar bizim turk doktorlara kurban olsunlar hep diyorum burdakiler cok bilincsiz gercekten ya bi sivilce ilaci alicaktim kac sene önce acti kitaba bakiyo oyle veriyo bana illa istedim tabi ama ilac cok agie dusun sen gerisini
benim fındıkta 1 hafta ugrastırdı beni, 2 farklı dr'a gittim inadımdan, ne tatlılar yedim midem bulana bulana, ama bizdende inatcı o cıkmıstı :) Ertesi haftada alın bakın der gibi actı kendini gösterdi :) Inatlasmamak lazım kendileriyle hehehAminn canim insallah en kisa zamanda ögreniriz benim en buyuk korkum kizsa kesin döner minik poposunu göstermez diyodum anne baba cok inat olunca yavrum kime cekicekhevesimiz kursagimizda kaldi resmen esim kiziyoda zikkim olsun bu randevudan alacagi para ona sigortaya essek yukuyle para oduyoruz her ay yararlanamiyoruz
öyle tabii, hatta bizimkiler Türkiyedeki her baska dr'dan daha iyi bildiğini iddaa edip, o ilac olmaz bunu al der :))) Secme sansımız var hahahBide bizim caniiim memleketimize geride kalms derler:))) bizimkiler bakmadan yaziyor baen hatta hahahha
Hahah dun okumustum hep ayni yerinde durumussun falan yerimmmKizim deyince naz mi yapiyoor aceep. Suzuluyor falannAnneme diyorum anne benm.kiz ful yatıyor hic hareket etmiyor. Hemen laf sokuuo annem simdi anladinmi beni nasilmis diyee hahhah. Benden hep şikayetçiydi de hareket konusunda
Henüz yaptırmadım 20.hFtafa falan sanırımKızlar 18 haftalik hamileyim.
Tetanos aşısı yaptıran var mı?
Tirnaklarinin ucu olamazlar turkiyede imkan yok sadece ama cok iyi bilirler turklerin ne konularda iyi olduklarini sadece konusurlar ellerindeki imkanlardan dolayi ezmeye calisirlar ama yok yedirmezler bunlar doktormu yaBide bizim caniiim memleketimize geride kalms derler:))) bizimkiler bakmadan yaziyor baen hatta hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?