2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben
Bende bilmiyorumki cinsiyeti :) 19 gun sonra kontrolum var doktor ozaman netlesir demisti ama gosterir ins

Olsun canım sen kendini üzme, inşallah en kısa sürede görürsün, dualarımız seninle :)

De madem canm her yerin sistemi farkli naparsin. Hc skma canini iyi yonunden bak bebis rahatsz olmayacak. Burdada insanin habire gidesi geliyor. Zor tutuyrm yazik cocuga diye. Bende ayda bir gidiyorum. Ogrensen cook iyi olacakti . ama bundada var bi hayir. Hem o zaman tam anlamıyla kesinlesecek artik

Bebis su an bir atraksiyon yasiyor. Adrenalin tutkunu olmasin sonra hehe :) sen bu azimle yapicn bsylerr:)))))

Ben

Bende bilmiyorumki cinsiyeti :) 19 gun sonra kontrolum var doktor ozaman netlesir demisti ama gosterir ins
Canim ben alman sayfalarinada baktim esim sagolsun hep diyo turkiye diyosun orasi baska burasi baska hani oda anlasin diye okuduk isvicre sayfasinda bile yaziyo 12. haftadan sonra belli oluyo ama biz onu net göremeyelibiliyoruz o zamanda söylemiyorlar benim bebegim 18 hafta 1 gunluk oldu saat itibariyla koca bebis yani teyzesi :)

Ben de hiç kilo almadım 3 ayda anormal bişey mi acaba şüphelenmeye başladım kontrolümde doktora soracağım 10 kilo iyiymiş peki bebeğin kilosu iyi miydi

Olsun canım sen kendini üzme, inşallah en kısa sürede görürsün, dualarımız seninle :)
Aminn canim allah razi olsun rabbimin gucune gitmesin cinsiyeti gercekten önemli degil sonucta benim parcam kiz yada erkek farketmez ama heveslenmistim cok ögrenicem eger kizsa hemen ciciler almaya baslicam diye minik elbise etek falan özeniyorum icim gidiyo :) esim bile yazik cok hevesliydi görcez diye cocugu fir döndü yavrum icimde cikolata yuzunden :)

Bebis su an bir atraksiyon yasiyor. Adrenalin tutkunu olmasin sonra hehe :) sen bu azimle yapicn bsylerr:)))))
Hadi insallah hayirlisiyla allahim yüzüme gülsün en azindan kizim yada oglum diye seveyim karnimi :) hele kizim diyince hic tepki yok onada sasiriyorum ya

Cinsiyeti öğrenememek zor evet. Insanın psikolojisi bozuluyor, ben 1 hafta göstermedi diye her gece rüyamda gördüm cinsiyet sorularını. Umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz de, artık ismiyle seslenirsiniz :)

20 hafta 6 gunluk olucak bu doktorun ultrasonuna göre bakalim baska yerde ne cikcak simdi bide o var :) baslarim böyle dandik sisteme ben ya guya avrupanin ortasinda yasiyorum gözünü seveyim ulkeminya bunlar bizim turk doktorlara kurban olsunlar hep diyorum burdakiler cok bilincsiz gercekten ya bi sivilce ilaci alicaktim kac sene önce acti kitaba bakiyo oyle veriyo bana illa istedim tabi ama ilac cok agie dusun sen gerisini

Cinsiyeti öğrenememek zor evet. Insanın psikolojisi bozuluyor, ben 1 hafta göstermedi diye her gece rüyamda gördüm cinsiyet sorularını. Umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz de, artık ismiyle seslenirsiniz :)
Aminn canim insallah en kisa zamanda ögreniriz benim en buyuk korkum kizsa kesin döner minik poposunu göstermez diyodum anne baba cok inat olunca yavrum kime cekicek hevesimiz kursagimizda kaldi resmen esim kiziyoda zikkim olsun bu randevudan alacagi para ona sigortaya essek yukuyle para oduyoruz her ay yararlanamiyoruz

Hadi insallah hayirlisiyla allahim yüzüme gülsün en azindan kizim yada oglum diye seveyim karnimi :) hele kizim diyince hic tepki yok onada sasiriyorum ya
Kizim deyince naz mi yapiyoor aceep. Suzuluyor falann Anneme diyorum anne benm.kiz ful yatıyor hic hareket etmiyor. Hemen laf sokuuo annem simdi anladinmi beni nasilmis diyee hahhah. Benden hep şikayetçiydi de hareket konusunda

Bide bizim caniiim memleketimize geride kalms derler:))) bizimkiler bakmadan yaziyor baen hatta hahahha

benim fındıkta 1 hafta ugrastırdı beni, 2 farklı dr'a gittim inadımdan, ne tatlılar yedim midem bulana bulana, ama bizdende inatcı o cıkmıstı :) Ertesi haftada alın bakın der gibi actı kendini gösterdi :) Inatlasmamak lazım kendileriyle heheh

Bide bizim caniiim memleketimize geride kalms derler:))) bizimkiler bakmadan yaziyor baen hatta hahahha
öyle tabii, hatta bizimkiler Türkiyedeki her baska dr'dan daha iyi bildiğini iddaa edip, o ilac olmaz bunu al der :))) Secme sansımız var hahah

Kizim deyince naz mi yapiyoor aceep. Suzuluyor falann Anneme diyorum anne benm.kiz ful yatıyor hic hareket etmiyor. Hemen laf sokuuo annem simdi anladinmi beni nasilmis diyee hahhah. Benden hep şikayetçiydi de hareket konusunda
Hahah dun okumustum hep ayni yerinde durumussun falan yerimmm ben aslinda gazmi degilmi bilemem sanirim 15. haftadan sonra hissetmeye basladim ama gecen cumadan beri daha net niye bu kadar hareketli bilmiyorum aksam olunca durmuyo yerinde ben 2-3 kez bebisi sagda göbek deligi hizasinda hissettim dedim degildir 2 gundur bu gun doktor dedi göbel deligine gelmis rahim demekki oymus oysaki ben o kadar zayifta degilim kadin ondanmi sasirdi acaba dalgami geciyon siskomu diyon sen bana diye bi girissemiydim

Tirnaklarinin ucu olamazlar turkiyede imkan yok sadece ama cok iyi bilirler turklerin ne konularda iyi olduklarini sadece konusurlar ellerindeki imkanlardan dolayi ezmeye calisirlar ama yok yedirmezler bunlar doktormu ya benim kendimi bildim bileli bademcik sorunum vardi özellikle 10 yasima kadar her kis 40 tane penisilin igne vurulmak zorunda kalirdim uzaktan sorardi neyi var diye annem anlatirdi sonra bi cigerlerimi sirtimdan dinler yazardi ilaci igneyi burda ben yaza dogru 2 ay bademcik iltahabi yasadim 2 ayda beni zor iyilestirdiler bunlar asil cahil kitap doktoru inekler bunu ben önüme kim gelse diyorum doktorlariniz kötü bilincsiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…