- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.281
Tıp konusunda bizim dr lar dünyayla yarışıyor.biSe bilime değer verilse neler neler yaparlar ana işte mevcut sistem gelişmemizi pek istemiyor yüzünü doğuya dönmüşBide bizim caniiim memleketimize geride kalms derler:))) bizimkiler bakmadan yaziyor baen hatta hahahha
Hahaha oy oy cinsiyet ne peki? Bak imkaniniz var surekli kisa zamanda doktora gitmeye burda kendi doktorun mecburiyetten en az 4 hafta sonraya randevu veriyo malesefbenim fındıkta 1 hafta ugrastırdı beni, 2 farklı dr'a gittim inadımdan, ne tatlılar yedim midem bulana bulana, ama bizdende inatcı o cıkmıstı :) Ertesi haftada alın bakın der gibi actı kendini gösterdi :) Inatlasmamak lazım kendileriyle heheh
Sağlık ocağı bana 25 kasima randevu vermisti ben yaptırdim 18. haftadan başlıyormuş. 2 .dozda 1 ay sonrası bakalım. peki yaptırmayı düşünüyor musunuzHenüz yaptırmadım 20.hFtafa falan sanırım
Canim orda imkan yokki burda imkan var adam yok farkda o ki turklerin cok zeki oldugunu adlari gibi biliyorlar hele bu isvicreliler cok aptal insanlar inan bizlerin bile okumasini istemiyorlar onlardan üstün olalim istemiyorlar zekamizla asla yarisamicaklarini cok iyi biliyorlarTıp konusunda bizim dr lar dünyayla yarışıyor.biSe bilime değer verilse neler neler yaparlar ana işte mevcut sistem gelişmemizi pek istemiyor yüzünü doğuya dönmüş
Cinsiyetimiz erkek bizim :) Böyle utanmaz acmıs kendini gecen hafta, güldüm durdum :) Tabii ben birinden cıktım öbürüne gittim Dr olarak, bide tuhafım ben, onu görmem lazım, Ultrasonun zaten bir zararı yokmus bebege, bence yurt dısı dr'ları cok soguk. O yüzden bizim gibi sıcak kanlı insanlar tam randıman alamıyor :)Hahaha oy oy cinsiyet ne peki? Bak imkaniniz var surekli kisa zamanda doktora gitmeye burda kendi doktorun mecburiyetten en az 4 hafta sonraya randevu veriyo malesefesim diyo tryemi yollasam seni kiye olmasin dedim sonra diyo almanyayami gitsek acaba
Elbette.hepatit aşısı da çok önemliymiş.2 sini de yaptıracam kısmetseSağlık ocağı bana 25 kasima randevu vermisti ben yaptırdim 18. haftadan başlıyormuş. 2 .dozda 1 ay sonrası bakalım. peki yaptırmayı düşünüyor musunuz
Hakkımızda hayırlısı saglikla alalım kucaklarimiza insaallahElbette.hepatit aşısı da çok önemliymiş.2 sini de yaptıracam kısmetse
İlginç.ki zaten Zaman'ında tüm Bilgin'ler doğrudan çıkmış.ibni sina Farabi biruni Ali kuşçu vs vs tüm alanlarda doğudakiler daha zeki.batı ise doğudan çaldığı teknoloji ve fikirleri kullandı çünkü bi birbirimizi yemekten gelişmeye fırsat bulamadık.buda batının üstümüzde oynadığı oyunlardan biri.yazık üzüldüm şimdi;(Canim orda imkan yokki burda imkan var adam yok farkda o ki turklerin cok zeki oldugunu adlari gibi biliyorlar hele bu isvicreliler cok aptal insanlar inan bizlerin bile okumasini istemiyorlar onlardan üstün olalim istemiyorlar zekamizla asla yarisamicaklarini cok iyi biliyorlar
Allah bagislasin darisi bize insallah kacinci haftada belli oldu? Bende diyorum ultrasona soksaydi kendim bile anlardim yaCinsiyetimiz erkek bizim :) Böyle utanmaz acmıs kendini gecen hafta, güldüm durdum :) Tabii ben birinden cıktım öbürüne gittim Dr olarak, bide tuhafım ben, onu görmem lazım, Ultrasonun zaten bir zararı yokmus bebege, bence yurt dısı dr'ları cok soguk. O yüzden bizim gibi sıcak kanlı insanlar tam randıman alamıyor :)
Benim 16.haftada belli olmuştu siz nerde yasiyorsunuz?Allah bagislasin darisi bize insallah kacinci haftada belli oldu? Bende diyorum ultrasona soksaydi kendim bile anlardim yacidden soguklar ki ben kadin doktorlari sevmiyorum jinekolog olunca erkek doktorlar cok daha kibar daha anlayisli geliyo bana ama esim sagolsun illa kadin olcak diyo dogumada girecegi icin :) böyle ruhsuz gulmeye calisiyo sanki zorla is yaptiriyolar gibi davraniyo halbuki kac senelik doktor isinde basarili benim gogsumde iyi huylu tumor var kadin onada bakiyo eski doktorum ama gicik oldum bu kez iyice. Bak su an geri dogru oturuyorum tekmeliyo doktor daha imkansizmis gibi davraniyo bana ya
Elden birsey gelmiyor canim malesef biz kendimizi parcalasakta olan bu dusun ben buraya geldim 14 sene once bi kurs ogretmenim vardi almanca ogreten kadinla pc ye bakiyoruz bana burdami ogrendin diye soruyo yoo dedim bizim evimizde vardi turkiyedeykende zaten biliyodum. Ben 10 parmak yaziyorum doktora gidiyorum burda cogu tek parmak yaziyoİlginç.ki zaten Zaman'ında tüm Bilgin'ler doğrudan çıkmış.ibni sina Farabi biruni Ali kuşçu vs vs tüm alanlarda doğudakiler daha zeki.batı ise doğudan çaldığı teknoloji ve fikirleri kullandı çünkü bi birbirimizi yemekten gelişmeye fırsat bulamadık.buda batının üstümüzde oynadığı oyunlardan biri.yazık üzüldüm şimdi;(
Isvicre tam 18 haftaliktik daha tam belli olmaz diye salladi bide utanmazBenim 16.haftada belli olmuştu siz nerde yasiyorsunuz?
Heheh! Tekmeleri bende saglam yemege basladım son 2 gündür. 17.haftada öğrendik, gerci bize 13.haftada erkeğe benziyor diye bacak arası fotosu vermisti, ama tam belli değildi pipimiz o zaman :) Allah sanada saglıkla kucagina almak nasip etsin, öğrenince zaten geriye bakıp gülüyorsun. Ben kendimi afedersiniz kusturana kadar tatlı yedim, yinede bagdas kurmus oturuyordu beyfendi. Dr'un o anda baksa bile göstermeyebilir yani ona da hazırlıklı olman lazım :))Allah bagislasin darisi bize insallah kacinci haftada belli oldu? Bende diyorum ultrasona soksaydi kendim bile anlardim yacidden soguklar ki ben kadin doktorlari sevmiyorum jinekolog olunca erkek doktorlar cok daha kibar daha anlayisli geliyo bana ama esim sagolsun illa kadin olcak diyo dogumada girecegi icin :) böyle ruhsuz gulmeye calisiyo sanki zorla is yaptiriyolar gibi davraniyo halbuki kac senelik doktor isinde basarili benim gogsumde iyi huylu tumor var kadin onada bakiyo eski doktorum ama gicik oldum bu kez iyice. Bak su an geri dogru oturuyorum tekmeliyo doktor daha imkansizmis gibi davraniyo bana ya
Hayirlisi olsun artik ne diyelim bi heves gidince insan bekliyo en azindan bi cevap. Bende bu gun aynen cok cikolata yedim migdem bulandi ama ne yapalim kismet degilmis bidaha o doktora gitmicem insallah yeni gidecegim iyidir cunku doguma kadar onda kalmayi dusunuyorum istedigim hastanede dogum yaptiriyo zaten digerlerindede yer yoktu zorla buldum bunudaHeheh! Tekmeleri bende saglam yemege basladım son 2 gündür. 17.haftada öğrendik, gerci bize 13.haftada erkeğe benziyor diye bacak arası fotosu vermisti, ama tam belli değildi pipimiz o zaman :) Allah sanada saglıkla kucagina almak nasip etsin, öğrenince zaten geriye bakıp gülüyorsun. Ben kendimi afedersiniz kusturana kadar tatlı yedim, yinede bagdas kurmus oturuyordu beyfendi. Dr'un o anda baksa bile göstermeyebilir yani ona da hazırlıklı olman lazım :))
Bizim Türk Dr.lar pek meraklı cinsiyet isine ben Dr dan durumu iyi diye beklerken size prenses geliyor demişti bir anda sasirdim Allah size de nasip etsin en yakın zamandaIsvicre tam 18 haftaliktik daha tam belli olmaz diye salladi bide utanmaz
Aminnn canim cok sagol rabbim sana bagislasin prensesini. Turk doktorlarla pratik cok tecrubeliler adam gunde 50-60 bebek bakiyo belki burdaki tas catlasin 20 hasta almiyodur gunluk hamile olan bide korkuyorlar yanlis cinsiyet soylemeleri yasak tahminde bulunamiyorlar cunku dava acabilirsin tabi arada erkek denilip kiz cikanda oluyo insanlikhali :)Bizim Türk Dr.lar pek meraklı cinsiyet isine ben Dr dan durumu iyi diye beklerken size prenses geliyor demişti bir anda sasirdim Allah size de nasip etsin en yakın zamanda
Bn duymustum zaten Turkiyenin tipta cok iyi oldugunu.ya iste bazi doktorlar iyi olanlari ayri tutuyorum tabi insaniyetsizlikleryle doktorlara karsi on yargi olusturuyorlar o var. Ama geneli isini iyi yapiyor dogruuTirnaklarinin ucu olamazlar turkiyede imkan yok sadece ama cok iyi bilirler turklerin ne konularda iyi olduklarini sadece konusurlar ellerindeki imkanlardan dolayi ezmeye calisirlar ama yok yedirmezler bunlar doktormu yabenim kendimi bildim bileli bademcik sorunum vardi özellikle 10 yasima kadar her kis 40 tane penisilin igne vurulmak zorunda kalirdim uzaktan sorardi neyi var diye annem anlatirdi sonra bi cigerlerimi sirtimdan dinler yazardi ilaci igneyi burda ben yaza dogru 2 ay bademcik iltahabi yasadim 2 ayda beni zor iyilestirdiler bunlar asil cahil kitap doktoru inekler bunu ben önüme kim gelse diyorum doktorlariniz kötü bilincsiz diye
Dogru diyorsun canim elimizdekileri kaciriyoruz bile malum beyin gocuuTıp konusunda bizim dr lar dünyayla yarışıyor.biSe bilime değer verilse neler neler yaparlar ana işte mevcut sistem gelişmemizi pek istemiyor yüzünü doğuya dönmüş
Canim benim doktorlar cok iyide bazen onlarida anlamak lazim burda doktor kibar olmak zorunda orda bazen issiriyo ama burdaki rahat ordako gunde kac tur insanla ugrasmak zorunda o parayi kazanmak icin ne bileyim 100 hasta almak zorunda falan onlarda insanbi yerde yoruluyorlar ama islerinde cok basarili olduklarina eminimBn duymustum zaten Turkiyenin tipta cok iyi oldugunu.ya iste bazi doktorlar iyi olanlari ayri tutuyorum tabi insaniyetsizlikleryle doktorlara karsi on yargi olusturuyorlar o var. Ama geneli isini iyi yapiyor dogruu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?