2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bi dovseydinde icinn sogusaydii butun sinirini atar deşarj olurdun hehee:))) onlar senden iyimi bilecek salla hissedersn annesin senn :)))) benm sol tarafmdan kipirdamiyo dahii. Dun gece saat 3 de vuruyorum sol tarafa rahatini bozsunda az cana gelsn hanfendi:)))) malum rahatsz olunca hareketleniyor. Esim uyansa dicek kafayi yedi

Tabii haklilar insanla ugrasmak zorr da iste enerjini somuren doktor oldumuu ben ne taptm diyesm geliyor :)))))

Tabii haklilar insanla ugrasmak zorr da iste enerjini somuren doktor oldumuu ben ne taptm diyesm geliyor :)))))

Can'ım siz nerelisiniz?genelde doğulular isviçrede yaşarlar.hemşehri miyiz acaba

kızlar sizde de oluyor mu acaba, sabahları çok rahat, çok hafif uyanıyorum, bulantı yok, göbek sis değil ( aman masallah) , tüm işlerimi yapıyorum, hatta 3 gundur koşu bandında çok yavaş olsa da 1 saat yuruyusumu yapiyorum, resmen zıp zıp zipliyorum o kadar hafifim, öğleden sonra yavaş yavaş bi ağırlık ve şişme başlıyor akşam sanki 9 aylık hamile gibiyim, karnım şişmiş, gerilmiş, hareket bile edemiyorum...gece yatakta dönerken bile karnımdan dolayı canim acıyor...bu normal mi, odem mi? Gaz mi oluyor anlayamadım vallahi

Sen yinede zıplama bence gun icin odemde gazda birikiyor.bende aksama sisiyorum..

Evet canim seninki belli olur artik doktor duygusuz davranmis hicbirimiz cinsiyet tercihi yapmiyoruz ama merak ediyoruz anlayisli olmasi gerekirdi yabancilar duygusuz oluyolar demekki

kokusu yok cnm,bnm idrarda enfeksiyon cikmisti ama ilk hamileligimi ogrendigimde,o zmn boyle bir sikayetim yoktu,bu akinti jeli biraktigim gibi basladi.
yogun degil ama korkuyorum iste.hafta sonu giderim dr a bakalim ne diyecek.
tesekkur ederim :)

ayni durumdayim bn de

Sabahlari uyaniyorum genelde solumda bazen tam ortada top gibi toplaniyor bi yere kuzum nasi seviyorum nasilll ..sanirim idrar torbasininda etkisi oluyor sıkısıyor yavrucak.bu arada benim gece wc nobetlerim cok azaldi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…