- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.321
Ben de çok hevesliyim ama öğrenemedik henüzAminn canim allah razi olsun rabbimin gucune gitmesin cinsiyeti gercekten önemli degil sonucta benim parcam kiz yada erkek farketmez ama heveslenmistim cok ögrenicem eger kizsa hemen ciciler almaya baslicam diye minik elbise etek falan özeniyorum icim gidiyo :) esim bile yazik cok hevesliydi görcez diye cocugu fir döndü yavrum icimde cikolata yuzunden :)
Evet canım akşama doğru o şişkinlik daha yoğun oluyo ama şimdiden ağrı yapması tuhaf bi danış derim doktorunakızlar sizde de oluyor mu acaba, sabahları çok rahat, çok hafif uyanıyorum, bulantı yok, göbek sis değil ( aman masallah) , tüm işlerimi yapıyorum, hatta 3 gundur koşu bandında çok yavaş olsa da 1 saat yuruyusumu yapiyorum, resmen zıp zıp zipliyorum o kadar hafifim, öğleden sonra yavaş yavaş bi ağırlık ve şişme başlıyor akşam sanki 9 aylık hamile gibiyim, karnım şişmiş, gerilmiş, hareket bile edemiyorum...gece yatakta dönerken bile karnımdan dolayı canim acıyor...bu normal mi, odem mi? Gaz mi oluyor anlayamadım vallahi
Aman ne güzel maşallah istediğin bi cinsiyet var mı biraz geç kalmışsınız öğrenmeye sanki göstermiyo mu ponçikGünaydın kızlar yarın kontrolümüz var bakalım inşallah cinsiyeti öğreniriz
ay benden uzak dursun bu tipler :)
Benimde çoğaldı sanki.demekki yukarı cikmis senin yavru.benimki de çıkar inşallah :)Sabahlari uyaniyorum genelde solumda bazen tam ortada top gibi toplaniyor bi yere kuzum nasi seviyorum nasilll ..sanirim idrar torbasininda etkisi oluyor sıkısıyor yavrucak.bu arada benim gece wc nobetlerim cok azaldi sukur
aynen bende öyleyim sabah iniyor akşam şişiyor canm . normalmiş merak etmekızlar sizde de oluyor mu acaba, sabahları çok rahat, çok hafif uyanıyorum, bulantı yok, göbek sis değil ( aman masallah) , tüm işlerimi yapıyorum, hatta 3 gundur koşu bandında çok yavaş olsa da 1 saat yuruyusumu yapiyorum, resmen zıp zıp zipliyorum o kadar hafifim, öğleden sonra yavaş yavaş bi ağırlık ve şişme başlıyor akşam sanki 9 aylık hamile gibiyim, karnım şişmiş, gerilmiş, hareket bile edemiyorum...gece yatakta dönerken bile karnımdan dolayı canim acıyor...bu normal mi, odem mi? Gaz mi oluyor anlayamadım vallahi
Ay ben dayanamadim ana kucagi aldim dayanamam 7. aya kadar falan:) zaten cogu arkadas odasini bile erkenden almisti hatta besik bile bakicam ya banane banane:)
Günaydın kızlar yarın kontrolümüz var bakalım inşallah cinsiyeti öğreniriz
Hepsine cemkirmeyi dusunuyorum.bu benim bebegim kucagada alistiricam sizmi bakiyosunuz dicemay benden uzak dursun bu tipler :)
Son bir haftadir pek kalkmiyorum cok sukur wc ye aldiricaktim artik ikametimiBenimde çoğaldı sanki.demekki yukarı cikmis senin yavru.benimki de çıkar inşallah :)
Paylas paylas altinada zikkimm yazmayi unutmaEkran görüntüsünü aldım nasip olursa Doğumdan sonra paylaşıcam
bende öyleyim 3 gündür aksama dogru böyle bi agirlik cöküyo üstüme icim daraliyor. Yataga girincede rahat pozisyonu bulamiyom karnim sis aglayasim geliyorkızlar sizde de oluyor mu acaba, sabahları çok rahat, çok hafif uyanıyorum, bulantı yok, göbek sis değil ( aman masallah) , tüm işlerimi yapıyorum, hatta 3 gundur koşu bandında çok yavaş olsa da 1 saat yuruyusumu yapiyorum, resmen zıp zıp zipliyorum o kadar hafifim, öğleden sonra yavaş yavaş bi ağırlık ve şişme başlıyor akşam sanki 9 aylık hamile gibiyim, karnım şişmiş, gerilmiş, hareket bile edemiyorum...gece yatakta dönerken bile karnımdan dolayı canim acıyor...bu normal mi, odem mi? Gaz mi oluyor anlayamadım vallahi
Hepsine cemkirmeyi dusunuyorum.bu benim bebegim kucagada alistiricam sizmi bakiyosunuz dicem
Son bir haftadir pek kalkmiyorum cok sukur wc ye aldiricaktim artik ikametimi
Paylas paylas altinada zikkimm yazmayi unutma
Eşler yardimci oluyor ozaman tek basima donemiyodum ben esim elimden tutar cekerdi.bide kilom coktu benim belkide o yuzden o kadar zor oluyordu benim..bende öyleyim 3 gündür aksama dogru böyle bi agirlik cöküyo üstüme icim daraliyor. Yataga girincede rahat pozisyonu bulamiyom karnim sis aglayasim geliyorkendi kendime diyom daha dur bide karnin ya 9 ay gibi olunca napcan Allah nasip etsinde bunlarda gecer insallah
Gerçi gobekler yeni yeni çıkmaya başladı belki ondandir..alışırız gün geçtikçe...yarısı bitti sayılır, sağlıklı olsunlar da gerisi kolaybende öyleyim 3 gündür aksama dogru böyle bi agirlik cöküyo üstüme icim daraliyor. Yataga girincede rahat pozisyonu bulamiyom karnim sis aglayasim geliyorkendi kendime diyom daha dur bide karnin ya 9 ay gibi olunca napcan Allah nasip etsinde bunlarda gecer insallah
Aynen ben de dün geve aynanın karşısında sabah böyle şiş değildi bu göbek diye aval aval baktım. Sanırım bebeklerimiz yukarıya çıkıyor. Çatlak kremlerini boca etme vaktimiz geldi sanırımkızlar sizde de oluyor mu acaba, sabahları çok rahat, çok hafif uyanıyorum, bulantı yok, göbek sis değil ( aman masallah) , tüm işlerimi yapıyorum, hatta 3 gundur koşu bandında çok yavaş olsa da 1 saat yuruyusumu yapiyorum, resmen zıp zıp zipliyorum o kadar hafifim, öğleden sonra yavaş yavaş bi ağırlık ve şişme başlıyor akşam sanki 9 aylık hamile gibiyim, karnım şişmiş, gerilmiş, hareket bile edemiyorum...gece yatakta dönerken bile karnımdan dolayı canim acıyor...bu normal mi, odem mi? Gaz mi oluyor anlayamadım vallahi
Canım ben 3. Haftadan beri sabah uyanır uyanmaz j.baby yağı boca ediyorum her yerimeAynen ben de dün geve aynanın karşısında sabah böyle şiş değildi bu göbek diye aval aval baktım. Sanırım bebeklerimiz yukarıya çıkıyor. Çatlak kremlerini boca etme vaktimiz geldi sanırım
Olur mu yahu. Ben de 30 olmak üzereyim. Çatlamazsak iyi olur :) Gerçi genetik diyorlar genlerimizde varsa ne kadar boca etsek de olacak ama biz yine de sürelim yağlarımızı kremlerimizi :)Canım ben 3. Haftadan beri sabah uyanır uyanmaz j.baby yağı boca ediyorum her yerimegerçi yaş olmuş 38, bu saatten sonra catlasam ne oluyor, catlamasam ne olur
Hormon hapı sonuçta tatlim ben 12 hafta sonuna kadar içtim..yapabiliyor bu tarz yan etkiler, takılma çok...Arkadaşlar daha önce de yazmıştım, hafif kanama sonrasında progestan'a başladım. Yalnız dün gece ilk kez hiçbir şey yokken 1 1 saat hüngür hüngür ağladım. Ayrıca bir anda bulantılar hortladı. Bu ilacı içip aynılarını yaşayan var mı? Yan etkilerine bakıp evhamlanmak da istemiyorum. Normal değil ama ruh halim aniden değişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?