2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de çok hevesliyim ama öğrenemedik henüz haftaya cuma günü kontrolümüz, zaman geçmek bilmiyor, çok özledim onu :) cinsiyetini de artık öğreneceğiz sanırım, 16+3 olacağız. :)

E
Evet canım akşama doğru o şişkinlik daha yoğun oluyo ama şimdiden ağrı yapması tuhaf bi danış derim doktoruna

Sabahlari uyaniyorum genelde solumda bazen tam ortada top gibi toplaniyor bi yere kuzum nasi seviyorum nasilll ..sanirim idrar torbasininda etkisi oluyor sıkısıyor yavrucak.bu arada benim gece wc nobetlerim cok azaldi sukur
Benimde çoğaldı sanki.demekki yukarı cikmis senin yavru.benimki de çıkar inşallah :)

aynen bende öyleyim sabah iniyor akşam şişiyor canm . normalmiş merak etme

Kızlar günaydın bi sorum olacaktı.bebek hareketlerini alt karın bölgesinde mi hissediyorsunuz?kasık bölgesinde mi?benim orda hareketlenme var acaba doğru mu algılıyorum?

Ay ben dayanamadim ana kucagi aldim dayanamam 7. aya kadar falan:) zaten cogu arkadas odasini bile erkenden almisti hatta besik bile bakicam ya banane banane:)

Bizde bu ay oda takımını alacağız erken biliyorum ama bellonadan beğendim ve şuan kdv indirimi varmış yıl atlamadan faydalanmak istiyorum. Parasını ödeyeceğiz mobilyaların sonra gelmesini isteyeceğiz. Yeni yılla birlikte yavaş yavaş odasını hazırlamaya başlayacağız eşimle. Her şeyi kendimiz yapmak istiyoruz. Boyasını - duvar kağıdını yapıştırmayı öyle hevesliyizki Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Alışverişe başlamamak için kendimi çok tutuyorum ama detaylıdan sonra yani cinsiyet kesinleşince kimse tutamaz benii

bu arada anakucağı nasıl bişey aldınız. Bebeğimize aldıklarımızın resmini ve özelliklerini paylaşsak burada birbirimize fikir vermiş oluruz.

Günaydın kızlar yarın kontrolümüz var bakalım inşallah cinsiyeti öğreniriz

İyi dayanmışssın cnm 19 hafta olmuş maşallah hiç mi bişi demediler bu zamana kadar?bn meraktan bıdahaki cumratesiye kadar zaman durdubana..

ay benden uzak dursun bu tipler :)
Hepsine cemkirmeyi dusunuyorum.bu benim bebegim kucagada alistiricam sizmi bakiyosunuz dicem
Benimde çoğaldı sanki.demekki yukarı cikmis senin yavru.benimki de çıkar inşallah :)
Son bir haftadir pek kalkmiyorum cok sukur wc ye aldiricaktim artik ikametimi
Ekran görüntüsünü aldım nasip olursa Doğumdan sonra paylaşıcam
Paylas paylas altinada zikkimm yazmayi unutma

bende öyleyim 3 gündür aksama dogru böyle bi agirlik cöküyo üstüme icim daraliyor. Yataga girincede rahat pozisyonu bulamiyom karnim sis aglayasim geliyor kendi kendime diyom daha dur bide karnin ya 9 ay gibi olunca napcan Allah nasip etsinde bunlarda gecer insallah

Hepsine cemkirmeyi dusunuyorum.bu benim bebegim kucagada alistiricam sizmi bakiyosunuz dicem

Son bir haftadir pek kalkmiyorum cok sukur wc ye aldiricaktim artik ikametimi

Paylas paylas altinada zikkimm yazmayi unutma

Özellikle zıkkım yazcam zaten bu haliyle çok sevdim

Eşler yardimci oluyor ozaman tek basima donemiyodum ben esim elimden tutar cekerdi.bide kilom coktu benim belkide o yuzden o kadar zor oluyordu benim..

Gerçi gobekler yeni yeni çıkmaya başladı belki ondandir..alışırız gün geçtikçe...yarısı bitti sayılır, sağlıklı olsunlar da gerisi kolay

Aynen ben de dün geve aynanın karşısında sabah böyle şiş değildi bu göbek diye aval aval baktım. Sanırım bebeklerimiz yukarıya çıkıyor. Çatlak kremlerini boca etme vaktimiz geldi sanırım

Aynen ben de dün geve aynanın karşısında sabah böyle şiş değildi bu göbek diye aval aval baktım. Sanırım bebeklerimiz yukarıya çıkıyor. Çatlak kremlerini boca etme vaktimiz geldi sanırım
Canım ben 3. Haftadan beri sabah uyanır uyanmaz j.baby yağı boca ediyorum her yerime gerçi yaş olmuş 38, bu saatten sonra catlasam ne oluyor, catlamasam ne olur

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım, hafif kanama sonrasında progestan'a başladım. Yalnız dün gece ilk kez hiçbir şey yokken 1 1 saat hüngür hüngür ağladım. Ayrıca bir anda bulantılar hortladı. Bu ilacı içip aynılarını yaşayan var mı? Yan etkilerine bakıp evhamlanmak da istemiyorum. Normal değil ama ruh halim aniden değişti.

Canım ben 3. Haftadan beri sabah uyanır uyanmaz j.baby yağı boca ediyorum her yerime gerçi yaş olmuş 38, bu saatten sonra catlasam ne oluyor, catlamasam ne olur
Olur mu yahu. Ben de 30 olmak üzereyim. Çatlamazsak iyi olur :) Gerçi genetik diyorlar genlerimizde varsa ne kadar boca etsek de olacak ama biz yine de sürelim yağlarımızı kremlerimizi :)

Hormon hapı sonuçta tatlim ben 12 hafta sonuna kadar içtim..yapabiliyor bu tarz yan etkiler, takılma çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…