2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım ben 3. Haftadan beri sabah uyanır uyanmaz j.baby yağı boca ediyorum her yerime gerçi yaş olmuş 38, bu saatten sonra catlasam ne oluyor, catlamasam ne olur

ya olur mu daha genceciksin tabiki çatlama. bebeğin büyüyünce vay be ne kadar genç güzel annesi var diyecekler daha (not yazan 36 yaşında, körler sağırlar birbirini ağırlar)

Resim yuklemeye calisiyrm ama hata veriyo biz simdilik oda yapmicaz canm bu evim kucuk cunku esim oyun parki alalim diyor hernekadar cok begenmesemde oyun parki gider galiba bize tayinciyiz cunku.ana kucaginida bu hem oto koltugu hem ana kucagi olanlardan aldim yarina gelir tahminimce gene denerim resmini yuklemeyi.

Hanimlar sizler bebek arabasini bebek dogmadan onceden almayi dusunuyomusunuz ben istiyodum ama bikac kisi acele etme istersen dediler esimde zaten heryere ben goturucem sizi yalniz birakmam seni bebegi dusurursun bide diyor.e ben hicmi yuruyuse cikmicam hep arabaylami dolanicaz.alirsakta dogduktan sonra lazik olursa aliriz diyor.sizler napicaksiniz

cnm bende progstan kullanıyorum önce 200 ml kullandm paket bıttı. snra 100 ml verdi. yarısı bitti sayılır bununda. ama bende duygusallık ve bulantı yapmadı.daha doğrusu bende bulantı bu zamana kadar hiç olmadı bir iki kez olmuştur. Duygusallık şu yönde var tv de biri ağladığında bebek görünce yada uzun zaman annem ablam vs. yanıma gelmesse alınganlık filan. ama normal seninkilderde cnm ilaçla alakalı değil bence hamişliğin verdiği şeyler

ya olur mu daha genceciksin tabiki çatlama. bebeğin büyüyünce vay be ne kadar genç güzel annesi var diyecekler daha (not yazan 36 yaşında, körler sağırlar birbirini ağırlar)
Hahahaaaa, biraz öyle olmuş canım...yine genç gorunuruz şekerim, çatlağı kim gorecek

Kızlarr günaydın göğüslerde değişme yasayan var mı bnm uçları karardı ve hassaiyet var büyüdüler bide her doktor randewusunu sabırsızlıkla bekliorm miniğim iyi mi diye merak ediorm sürekli doktor ultrasonda bakarken bnm sağ kasıgımdan bakıo bebişe ordan anlıorm sagda oldugnu

Ah keske burda adam dövmek kolay degil malesef ama bi bagirip kizsaydim icim rahatlardi da neyse :) bende basta rahatsiz ediyodum hissetmiyodum :)) yazik yaaa gece zaten uyanik oluyo onlar biz yatinca ilerde yatamicazda tadini cikaralim :)

Tabii haklilar insanla ugrasmak zorr da iste enerjini somuren doktor oldumuu ben ne taptm diyesm geliyor :)))))
Bazen gicik oluyorlar bende ufakken dis teli var acitiyodu surekli takamiyodum sigortanin dis hastanesiydi doktor bana kizdi ablamda uyanik bi numarasi oluyomus onlarin ver dedi bi kizdi doktora napcan dedi sikayet etcem diyince kibarlasmisto kadin korkudan

Can'ım siz nerelisiniz?genelde doğulular isviçrede yaşarlar.hemşehri miyiz acaba
Aslen malatyaliyiz canim ama ben izmirde dogup buyudum annemde marasli onlar cok burda aslinda tek dogudan degil turkiyenin bi cok yerinden insan var burda

Evet canim seninki belli olur artik doktor duygusuz davranmis hicbirimiz cinsiyet tercihi yapmiyoruz ama merak ediyoruz anlayisli olmasi gerekirdi yabancilar duygusuz oluyolar demekki
Canim cinsiyeti soylemesin madem duygusuz madem korkuyo yanlis soyler diye bari bebegimi görseydim insan nasil mutlu oluyo cok özledim

Evet benim hamileliğimin ilk belirtilerindendi göğüslerde şişme ve hassasiyet, hatta hamile kaldığımı ordan anladım diyebilirim :) dokunamıyordum bile acıyordu. Şimdi o hassasiyet biraz azaldı ve uçları biraz karardı :) normalmiş sanırım.

Ben de çok hevesliyim ama öğrenemedik henüz haftaya cuma günü kontrolümüz, zaman geçmek bilmiyor, çok özledim onu :) cinsiyetini de artık öğreneceğiz sanırım, 16+3 olacağız. :)
Ögrenirsiniz insallah tatlim adiyamanda gorumceme 13. haftada 2 doktorda yuzde 80 kiz dedi gercektende öyle degismedi. Benim korkum sonra bebis buyucek kordonu onune gelcek falan hoc goremezsek diye

Bnm hamilelğin basından beri var hassasiyet ama bembeyaz olan uçlar karardı bebek kolay emsin diyeymiş Rabbim herseyi mükemmel yaratmış

kızlar ben 50 kilo başladım, şimdi 56 kiloyum. çok da bişey yemiyorum ama, hamilelikten önce düzenli spor yapıyordum ve ciddi anlamda düzgün besleniyordum. bunları bırakınca, normal yesem bile kilo aldım. bi şekilde dur demek lazım.

Kızlar günaydın bi sorum olacaktı.bebek hareketlerini alt karın bölgesinde mi hissediyorsunuz?kasık bölgesinde mi?benim orda hareketlenme var acaba doğru mu algılıyorum?
Canim ben ozellikle aksam oluncabutun karnimda hissediyorum gezmedigi yer kalmiyo yavrumun :) kiz cocuk yilan gibi dolanir derler ama iste bilemiyorum sagda solda ortada genelde göbegimin altinda hissediyorum bazende gobek deligimin sagina soluna geliyo belli olmuyo heryere dokunuyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…