2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Eşler yardimci oluyor ozaman tek basima donemiyodum ben esim elimden tutar cekerdi.bide kilom coktu benim belkide o yuzden o kadar zor oluyordu benim..
bende tombis bi hamis olcam kiloluyum zten

Gerçi gobekler yeni yeni çıkmaya başladı belki ondandir..alışırız gün geçtikçe...yarısı bitti sayılır, sağlıklı olsunlar da gerisi kolay
aynen öyle canim dogru diyon :) Allahim insallah hepimizin yüzünü güldürür

Benim basta yanlar cok hassasti agriyodu sonra uclari agrimaya basladi 2. ayin sonundada goguslerim kararmaya baslasmisti gittikce koyulasiyo

Ben bebek dogmadan herseyini almayi dusunuyorum sadece kiyafet cok almicam oda cabuk buyur diye yada kilosu ne kadar olur bilemiyoruz ondan ama onun disinda hersey tamam olucak bide bizim bebeklerimiz yaza dogru dogcak bebek arabasi sart bende bol bol yurumeyi dusunuyorum dogumdan sonra

Selam hanımlar iki gündür gözüm kararıyordu ve biraz fazla hareketle elim ayağım titriyordu fazla su içmedim son zamanlar ondan olabilir mi?

Kızlar benim minnaktan hala tık yok benim haftalarda olup bi kaç gün hareket hissetmeyen var mı cok mu evham yapıyorum

Evet canim bende yurumek istyrm yoksa nasil gidicek kilolar kiyafet bende cok almicam hem hediye geliyo hemde dedigin gbi cok cabuk buyuyolar

Decavit içip mide bulantısı artan oldumu bn ilacı içince içim kalkıoher içtikten sonra midem bulanıo,ztn sabah açken mide bulantılarım devam sabah sütle ceviz yedim yediğin gibi cıkardım sölemesi ayıptır..

Selam hanımlar iki gündür gözüm kararıyordu ve biraz fazla hareketle elim ayağım titriyordu fazla su içmedim son zamanlar ondan olabilir mi?
Tansiyon ölçümü yaptırıyor musun canım Tansiyonla alakalı olabilir bu durum
Bide sana tavsiyem su içmeye çok özen göster çünkü su çok önemliymiş vücudun suya çok ihtiyacı olduğunu söyledi doktorum hatta kabızlık çekmek istemiyorsan suyunu eksik etme dedi

Yok canim baktıracağım ama yakında randevum var. Kendimi son zamanlar fazla bıraktım suya yükleneceğim yine bol bol.

Decavit içenler genelde bu şikayeti yapıyor ben de tedaviye başladığımız andan itibaren içiyorum 29 temmuzdan beri yani ilaçtan dolayı şikayetim olmadı hiç
İlacı kahvaltıdan sonra bol su ile almaya dikkat et canım bide ilacı yatarken ağzında erimesine izin vermeden yut çünkü bence senin mideni kaldıran ilacın kötü tadı bol su ile direk tutsan olmaz bişey

Aynen canım ben de gündüz iciyordum mahvetti beni, artık akşamüstü 6 gibi iciyorum, 10 da da demir hapı..ikisi de mide bulantısı yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…