2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bende gece yatakta dönerken karnıma aniden kramp giriyor yarın Dr ye gidecem soracam

KiZlAr isyerinde cok kotu oldum
Hamileligimden beri bir defa biel kusmam olmamisti.sabahtan beri iki defa agiz dolusu kusmam
Oldu su icsem onu cikariyorum ne olur bisi diyin tecrubeliler 17.haftadayim zehirlendim mi acaba? Yoksa aserme bulabti smdi mi basladi sizce? Doktorum gel serum takalim diyor napiyim sizce

2 hafta oldu kontrole gideli.Yarın randevum var zaten. 1 haftadır her gün hissedince cok moralim bozuk iki gündür normaldir belki ama aklımdan cıkmıyo hiç böyle olunca
Randevun da varmış içini ferah tut bence canım ya her dakika hissedemeyiz ki bak 20.haftada bile hissetmeye başlamayanlar var.
İnşallah yarın gidince Bebeğini görürsün sapasağlam bıcır bıcır

Tatlım evham yapma ben bazen bişeyler hissediyorum ama anlamlandırmıyorum bebektir diye hem 20. haftaya kadar hissetmemek normalmiş doktora göre sakin
Kızlar benim minnaktan hala tık yok benim haftalarda olup bi kaç gün hareket hissetmeyen var mı cok mu evham yapıyorum

Arkadaşlar muhakkak iyi bir tansiyon aleti edinin. Gebelikte tansiyon çok önemli. Bende de az önce çarpıntı ve baş dönmesi oldu. Bir baktım 10-5 tansiyonum. En azından sıkıntı tansiyonsa ona göre önlem alınabilir. Bence herkesin evinde bulunsun. Ben Omron koldan ölçülen aletten almıştım. Memnunum.

Kızlar benim minnaktan hala tık yok benim haftalarda olup bi kaç gün hareket hissetmeyen var mı cok mu evham yapıyorum
Acaba ilk hissettiğin bebek değil miydi ki? Daha erken sanki bebeği anlamak için. Belki de gazdı şimdi hareketsiz gibi düşünme. Ama kafana takıldıysa da doktora bir git de için rahatlasın. Ben de son kontrolde çok hareketli değildi diye kafama taktım. uyuyor muydu ki acaba minnağım :/

enfeksiyon falan kapmış olabilirsin, bazen salgın oluo. bence geçmezse acile git. ishal ve kusma seni çok halsiz ve susuz bırakır.

Selam canlar bişey farkettim kendimde 2 gündür aslında her akşam elim karnimda bebegimin olduğu tarafı hep elliyorum ve iki gündür oraya avcumun içinde sert bişey geliyor sanki ilk gün kafasiydi arada oynuyor sonra dün yine aynı şekilde sırtı ve poposuydu sanki ve yavaş yavaş oynuyordu çok güzel bir duygu böyle hisseden farkeden varmı benim gibi

Canim güvenilir mi onlar, ben geçen hafta acilde olcturdum 11-8 çıktı sonra çıkar cikmaZ yanındaki eczanede gordum bu aleti olcturdum 9-6.5 çıktı..birbirini tutmayinca almaktan vazgeçtim guvenemedim cihaza...

Canim sanada gecmis olsun aman dikkat et bana yat dinlen demedi sorun yok dedi insallah.hissetmeye basladinmi melegini :)
Yatıyorum canım sürekli. Ben bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi bilmiyorum.doktorum çok hareketli olduğunu söylüyor zaten. Sen de var mı bir şeyler.

Aynı ben

Canım ikinci olduğu için tecrubeliyim bebekti günde iki üç kere 1 sn kadar hareklerini hissediyordum.Yarını bekliyorum randevum vardı zaten.oglumda çok rahattım sanki bu ilk cocugum gibi fazlasıyla evhamlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…