2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçmiş olsun canım, doktora gitmeni tavsiye ederim. İshalde olmuşsun su içmem lazım ama kusuyorsun bi git görün bence
Sagol canim serum taktirmak istemiyorum ama dediginiz gibi cok halsiz kaldim grip agrisi gibi bacaklarima vidu Allah kimseye yasatmasin sizce hamilelik kusmasi mi yoksabaska bisi mi ne dusunuosunz
Ama a

Canim yaa umarım bebistir ama sezeryanda bile 8 kat mi ne kestiklerini duymuştum, 8 katın altında,rahimdeki bebek bu haftalarda o şekilde ustten kafası, kolu hissedilir mi bilemedim ki.

Yatıyorum canım sürekli. Ben bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi bilmiyorum.doktorum çok hareketli olduğunu söylüyor zaten. Sen de var mı bir şeyler.

Aynı ben
Demekki normal tatlim akşam sismelerimiz..ben de niye böyle diyordum..hepimizde varmış baksana...

enfeksiyon falan kapmış olabilirsin, bazen salgın oluo. bence geçmezse acile git. ishal ve kusma seni çok halsiz ve susuz bırakır.
Tesekkurler cnm doktor odasinda uzand isyerindengecmesini bekliyorum kusmam olmasin diye dua ediyoeum cunku biranda geliyor ve kendimi tutamiyorum Enfeksyon zehirlme hersey olabilir hicbisi anlamadim
Ben bu isten

Hicbizaman boyle bisi gecirmedim bu yasima
Kadar ne yedigimden ne ictigimden.hamile kaldim dort ay rahattim bugun ilk defa kus kus olucem anlamiyorm

Canım hamilelikten bağımsız, bir enfeksiyon hastalık geçiriyor olabilirsin. Daha kötüleşmeden hemen doktora görün inşallah toparlarsın en kısa sürede.

merhaba kızlar ben şimdiden 1 buçuk kilo aldım sizler kaç kilo aldınız fazlamı sizce 1 buçuk kilo
Gayet iyi. Ben de 700 gramdayım hala :) ilk dönemde çok kilo almamamız iyi oldu çünkü sanırım artık hızla kilo alma dönemine giriyoruz ve dikkat etmemiz gerekli, ne kadar az kiloyla girersek o kadar iyi :)

Canim yaa umarım bebistir ama sezeryanda bile 8 kat mi ne kestiklerini duymuştum, 8 katın altında,rahimdeki bebek bu haftalarda o şekilde ustten kafası, kolu hissedilir mi bilemedim ki.
Vallah o 8 kat ince kat degilmi canım doktoruma sorcam yarın nedir diye ama eminim bebek ondan öncede hep elim karnimda hiç bişey gelmiyordu ama şimdi 2 gündür böyle böyle hisseden okumuştum burda baya erken haftalarda hisetden olmuştu

84 ile hamile kaldım ben de..boy da 1.7o zebellah gibi geziyorum 100 olur, 110 olur bosverrrrr, sağlıklı olsun da veririz hemen doğumdan sonra spor ve diyetle
Boydan kurtariyoruz
Çok teşekkür ederim aldım görüntüyü bu sefer :)
Rica ederim
Daha önce hissetmesem sorun yapmazdım ama hissediyordum 1 haftadır
Canim suanda zaten minik pitirtilardir daha fazlasi olmuyodur tahminimce.sen uyurken oluyodur ayaktayken oluyodur hissetmiyosundur rahat ol Allahin izni ile biseycik olmaz

Gayet iyi. Ben de 700 gramdayım hala :) ilk dönemde çok kilo almamamız iyi oldu çünkü sanırım artık hızla kilo alma dönemine giriyoruz ve dikkat etmemiz gerekli, ne kadar az kiloyla girersek o kadar iyi :)
Valla çok iyisiniz nasıl başardınız bunu :) ben fazlada yemiyorum ama 3 kiloya yakın aldım

Bilmiyorum ki canım, yarın sor bakalım ne diyecek ben de merak ettim

Boydan kurtariyoruz

Rica ederim

Canim suanda zaten minik pitirtilardir daha fazlasi olmuyodur tahminimce.sen uyurken oluyodur ayaktayken oluyodur hissetmiyosundur rahat ol Allahin izni ile biseycik olmaz
100 u geçersem hiçbir yerden kurtaramiyacagim canim ben

merhaba kızlar. ben bebeğimin hareketlerini (her ne kadar doktor imkansız dese de) 16.haftada hissetmeye baladım. şimdi de bi süre hissedemezsem hemen meyve(mandalina) yiyorum ve zıpzıp başlıyor içerde hatta dün gece karnımda oynamaya başladı açtım bi baktım karnım da oynuyor. yani 7 kat içerde olması benim bebek için fark yaratmadı maşallah çok cadı olacak gibi

Sagol canim serum taktirmak istemiyorum ama dediginiz gibi cok halsiz kaldim grip agrisi gibi bacaklarima vidu Allah kimseye yasatmasin sizce hamilelik kusmasi mi yoksabaska bisi mi ne dusunuosunz
Ama a
Canım sanki hamilelik kusması değil gibi. Dr a git bence kendini toparlaman için yardımcı olacaktır bir şekilde

ben daha 9 da hissetmeye başladım. başkası sölese inanmam imkansız derim ama insan kendini biliyor .hiç de söylenen gibi bağırsak hareketi filan değil

Bilmiyorum ki canım, yarın sor bakalım ne diyecek ben de merak ettim
Ultrason koyup baktığı bölgede hep sol tarafımda akşamları deneyin benim gibi hisseden olcak mı yarına da çok heyecanlıyım 100% cinsiyet öğreneceğim inşallah geçen erkek demişti ama bakalım hayırlısı olsun

ben daha 9 da hissetmeye başladım. başkası sölese inanmam imkansız derim ama insan kendini biliyor .hiç de söylenen gibi bağırsak hareketi filan değil
Kızlar sizde hisetmissiniz karnımdan bakınca belli değil ama elimi koyunca hafif sertlik geliyor kafası diye düşünüyorum bazende sırtını dayiyor gibi hisediyorum avuç içimde

Valla çok iyisiniz nasıl başardınız bunu :) ben fazlada yemiyorum ama 3 kiloya yakın aldım
Aslında başarmadım zorunda kaldım mide bulantıları ve kusma nedeniyle her istediğimi yiyemiyorum spora bile tekrar başlayamadım, aktif olarak fitness yapıyordum hamile kalmadan önce, ona devam edebilseydim en azından yürüyüş falan daha da iyi olurdu ama hem yorulmaktan korktum hem de çok üşengeç birine dönüştüm sanırım.. Biraz biraz et yemeye başladım son 1 haftadır ama bulantı ve kusmalar da devam ediyor..

ilk cinsiyet tahminimiz kız 13+2 de geldi bakalım bi değişme olucakmı.
gerçi hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farkı yok

kızlar park yatakta aldım uygun fiyat olanlardan farklı eve tasınınca oda yaparız diye düşünüyorum 300 lıraya yatağıyla birlikte aldım Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…