2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Grip aşısı olduğunu bilmiyordum hamileler için, doktoruma sorayım haftaya. Sizin cinsiyet belli mi? :)

Grip aşısı olduğunu bilmiyordum hamileler için, doktoruma sorayım haftaya. Sizin cinsiyet belli mi? :)
benim oğluşum olacak hayırlısıyla çalıştığım kuruma da yazı geldi kurumda hamile bayanlar için grip aşısı olmak isteyen varsa sağlık ocaklarında olabilir diye. bu aşı daha yeni çıkmış nettende baktım hamilelerde eklenmiş ücretsiz olarak

Hoşgelsin minik prens :) süpermiş ben de olabilirim aşı bir zararı yoksa.

merhaba herkese benmde 17+4 oldu ve göbegim cıktı hareketlerinide hissetmeye basladım bazen gıdıklama gibi dokundugunuda hissediorum saglıkla gelsinler insallah

Ben kullanıyorum. hergün . can yakıyo ama bebeğimiz için herşeye değer
doğru sölüyorsun canım .bebeğimiz için değer.
kan hapı ve decavite başladım çok iğrenç yaa inan ki diyorum iğne bile bundan iyi :) bunu sölicem aklıma gelmezdi hiç.
sormak istediğim rapor çıkarınca iğne için ücret ödenmiyormuş .ama ben ödüyorum sizin tanı kısmında yazan nedir

günaydın güzel annişler bende kontrole gidicem şimdi 18 haftanın içindeyim ama ben pek hissetmiyorum bebişimi çok merak ediyorum dua edin benim için
Selam canım, ya ben de meraklaniyorum sürekli nie tam olarak hissetmeye baslamadim diye ama herkeste farklı olurmus. Ben 17+4 günlük oldum bügün ama bebisim 5 - 6 gün kadar ileride artık pat pat vursun istiyorum ya

aranızda akdeniz anemi taşıyıcısı olan var mı kızlar? demir ilacı ve kalsiyumu çok almak etkiler mi anemi durumunu?

Selam canım, ya ben de meraklaniyorum sürekli nie tam olarak hissetmeye baslamadim diye ama herkeste farklı olurmus. Ben 17+4 günlük oldum bügün ama bebisim 5 - 6 gün kadar ileride artık pat pat vursun istiyorum ya
aynen canım bende istiyorum pat pat vursun diye acaba erkek bebiş olduğu için mi böle diyorum inşallah tez zamanda duyarız merakla bekliyorum ben yaaaaaa

Evet pendikte. doktoru hatirlamiyorum cunku normalde oraya gitmiyorum. detayli ultrason icin gelisiguzel bir doktordan aldim. zaten genellikle doktorlar degil asistanlar bakiyor.
Evet biliyorum. ben de sadece detaylı için oradan randevu almayı düşündüğümden sormuştum. 1 ay önceden randevunu al demişti. neyse tşk.

Eşim ilgilendi raporla falan hiç bilmiyorum. zaten kan pıhtılaşması var mı yok mu da belli değil sadece bir düşük yaşamıştım uzun aradan sonra hamile kaldığım için doktorum kullan dedi kullanıyoruz bakalım ne olur :). onun dışında şu decaviti çok duydum kötü kokuyor falan diye ama bilmiyorum ben onu kullanmıyorum imom omega diye bi ilaç acaba doktorum sonra değiştircekmi onuda bilmiyorum. ama gayet kolay içiliyo inşallah böyle devam eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…