2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya kızlar bn bnm gbi evhamlı olan var mı aranızda her dk ultrasona giresm var korkularmı atamıorm bi türlü

Ben eskisi gibiyim canim bisey isterse yiyorum istemezse yemiyorum sadece ilk baslarda canim biseyleri cok cekti o kadar

Fikrine saygi duyarim canm ama arastrmalisin inan. Is bizim sandigimiz kaddariyla kalmiyor malesef onlarin dubyalari derya deniz. Bulunduklari donem ile alakali 2 yasina kadar ayni yatak sonrasinda 4 yasinda odayi ayirmak. Isin mahremiyet boyutunu dusunuyorsundr yada baglanip kopamamasini. Bu sekilde buyutulen çocuklar. Tam aksi baglanma.korkusu yasaniyorlar. Mahremiystede gelince onlara gore yasayacagz hayati. Onlrn.olmadığı zamandaki gibi rahat olmayacagz tabi..
Hatta senn dedgine benzer bir soru yazms biri verdigi cevabi kopyaliyorum.Kızınızı 6 aylıkken ayırdığınızda o anne ile kuracağı duyarlılık ilişkisini kurmamış olur… Yani hisseden bir çocuk yerine duyuları sertleşmiş bir çocuk oluşur… Yurt dışında böylesi bir çocuk modeli çok da kötü sayılmadığı için onlar bunu uyguluyorlar… Duyuları hassas olmayan, yaşamdan acı çekmeyecek derecede duyuları sertleşmiş çocuk modeli istiyorlar onar… ama siz ise duyarlı ve hisseden bir çocuk sahibi olmak istersiniz sanırım ki, yarın siz yaşlandığınızda da sizin yanınızda “anneciğim” diyebilsin ve sizinle o sıcacık ilişki devam ediyor olsun… O yüzden çocuğunuzun ilk iki yılını sizin yatağınızda sizin teninizi koklayarak, sizin nefesinizi duyarak uykuya güven içinde dalması oldukça önemli…

Bu yataklar muhtemel 3 yasina kadar ancadr boyutlari vardr belki onun arastrcam ins

Bizimde evi gorsen o kadar kucukki bebege gore evin duzenini degistrecgz bildgn:)))

Canimm hayirli haberler alirsin insallaaahhh

Raporda yazan şey önemli olmaması lazım canım normalde 10 iğne 120 tl biz raporla ücretsiz alıyoruz sgk ödüyo yani. Eczacıyla bi görüş istersen

Raporda yazan şey önemli olmaması lazım canım normalde 10 iğne 120 tl biz raporla ücretsiz alıyoruz sgk ödüyo yani. Eczacıyla bi görüş istersen
görüştüm farklı farklı eczanelerden de sordum hepsinde ücret çıkıyor canım

Ben eskisi gibiyim canim bisey isterse yiyorum istemezse yemiyorum sadece ilk baslarda canim biseyleri cok cekti o kadar
Aynen yaa bende de o aserme durumu olmadi bence. En basitinden canm bitter cikolata istedgnde olmuyo bazen ama tuttrmuyorum kalk bul diye. Hatta kendi kendime diyorum.olmayacak seyler icin bile nasil kocalarini ugrastriyoms yazikk:)

Aynen yaa bende de o aserme durumu olmadi bence. En basitinden canm bitter cikolata istedgnde olmuyo bazen ama tuttrmuyorum kalk bul diye. Hatta kendi kendime diyorum.olmayacak seyler icin bile nasil kocalarini ugrastriyoms yazikk:)
Bendede oyle bisey olmadi illa simdi yicem diye bi kere koltukta uzaniyodum burnuma bisey koktu soylemiyimde aksamdi esim ertesi gun aldi canim istemedi orda curudu yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…