2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Birileri çalışsın ki birileri de zengin olsun resmen sömürge ülkelerine döndük
Benimde randevum haftaya cumartesi resmen burnumda tütüyo arada bi kıpırtı hissetmesem kafayı yerdim herhalde

Birileri çalışsın ki birileri de zengin olsun resmen sömürge ülkelerine döndük
Benimde randevum haftaya cumartesi resmen burnumda tütüyo arada bi kıpırtı hissetmesem kafayı yerdim herhalde
ayy cnm ya bende de kıpırtı var tık tık tık atıyo birşeyler.Sağda solda.
Bu bikaç gündür içim boşalıyo gibi yani salıncaktan sallanır gibi yokuş aşağ arabadan hızla iner gibi 5-6 saniye sürüyor

Kızlar ben de sizin gibi 12-13.haftalarda öğrenemedim, 16ya kaldı yani haftaya cuma 16+3ken gidicez. Daha önce gitmek istemedim iyice büyüsün, netleşsin ve soru işareti kalmasın diye, artık öğrenememe şansımız yok çünkü net bir şekilde belli ama sorun bebek göstermezse... bu sefer de öğrenemezsem napıcam bilmiyorum, sabırsızlanıyorumm açıkçası. Bebek göstermezse çikolata yiyip yiyip her gün kapısında bitmeyi düşünüyorum doktorun :))

Belki de içerde anneeee burdayıımmm diye çığlık atıyorlardır sırt üstü yatmayı pek sevmiyorlar sanırım ne zaman yatsam yumruk gibi toplanıyo şişlik oluyo

Ben de haftaya cumaya gidicem inşallah sorucam bulantı yapmıyor çok şükür de aşırı bir baş ağrısı oluyor bulantı yapmasın diye gece yatarken alıyordum ama bu gece içmicem canım
ben 2gündür içmedim kendimi iyi hissedince içmeye çalısıyorum dengelemek için ama o ilaç bizi dinç tutması gerekmiomu nie ole yan etkileri oluyorki anlam veremiyorum içince iyce bi halsizlik gelio bna ..ben prevet kullanmıştım ilk oğlumda bole bili yaşamadıydım..içme cnm kötü yapıosa arada al en azından dr gidene kadar bi kaç gunde bır bnde ole yapıyorum hiç içmemektende korkuo ınsan

Ayni soku bizde yasadik canim.%80 kiz demisti ama erkekmis :)) bi afallamadim degil..Allahim saglikla dogmayi nasip etsin insallah cicilerini almaya basladim ufakdan
Salgın var sanırım
Boğazım dolu burnum tıkalı kemiklerim ağrıyor
Dikkat et canim dinlen bol bol uyu..gecmis olsun
Kızlar günaydın Dr dan çıktım maşallah kocaman olmuş veeee benimde oğlum oluyor,kızıma erkek kardeş geliyor  endless love
Gozun aydin canim

Belki de içerde anneeee burdayıımmm diye çığlık atıyorlardır sırt üstü yatmayı pek sevmiyorlar sanırım ne zaman yatsam yumruk gibi toplanıyo şişlik oluyo
Kesinlikle onu bende farkettim sola dönünce çok rahat ediyorum. ama sol tarafıma dönemiyorum tv ye arkamı dönmüş oluyorum ters oluyor . sağa dönünce çok minick bi acı oluyo toplanıyo sanki. sırt üstü yatınca belim ağrıyor benm.Biraz karışık 15 dk bir pozisyon değiştiriyorum hep sabit oturamıyorum artık.

Haha çok hoşsun yaa bilemedim ki. Bnm randevuya daha 3 hafta var çok uzak sana daha önce cinsiyet tahmininde bulundu mu

Muhtemelen kizdir canim senin ki

arkadasimin cok uuzn sure kesinlesmemisti gostermedigi icin oyle olunca genelde kiz cikiyor hayirlisi cnm
Evet göstermeyince kız diyorlar genelde. Bakalım hayırlısı netleştirip ona ciciler almak istiyorum ona cinsiyetiyle hitap etmek istiyorum ismiyle sevmek istiyorum :) istiyorum da istiyorum

Ben bazen ictikten yarim saat sonra kusuyorum. afedersiniz geģirdigimde onun tadi geliyor ya o tad beni öldürüyor. kusmamaya calisiyorum ama yok kusarken de tadi geliyor. cok igrenc cok tiksiniyorum o ilactan

Ben bazen ictikten yarim saat sonra kusuyorum. afedersiniz geģirdigimde onun tadi geliyor ya o tad beni öldürüyor. kusmamaya calisiyorum ama yok kusarken de tadi geliyor. cok igrenc cok tiksiniyorum o ilactan
Ben imom içiyorum hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Doktorunuza bir danışın ondan deneyin isterseniz.

Kızlar günaydın Dr dan çıktım maşallah kocaman olmuş veeee benimde oğlum oluyor,kızıma erkek kardeş geliyor  endless love
Gozunaydin canim allah saglikli hayirli evlat olmayi nasip etsin.ayniyiz benimde kizim vardi simdide oglum olacak allahin izniyle cok sukur allah iki duyguyuda tattiricak :)

Ayy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz ya sağ tarafta benimde bi sızı oluyo karnımda Of ne zaman uyansam sırt üstü yatmış oluyorum rahatsız oluyorum bende ama hep sola yatınca da artık sol tarafım tutulacak bide o bel ağrısı bende de çıktı şimdi hafifte olsa rahatsız ediyo ayyy anne olmak çok zormuş

Ayni soku bizde yasadik canim.%80 kiz demisti ama erkekmis :)) bi afallamadim degil..Allahim saglikla dogmayi nasip etsin insallah cicilerini almaya basladim ufakdan

Dikkat et canim dinlen bol bol uyu..gecmis olsun

Gozun aydin canim
Teşekkür ederim canım henüz dinlenecek vakit bulamadım,
Bugün bizim görüş günümüz :)

evet cnm zorlu ve keyifli güzel çok karışık Canm hep belirti bunlar seslerini duymuyoruz hissetmiyoruz ama demekki içerde keyifleri yerinde.tek bende olsa acaba derdim ama sende de böyle bir başkasında da vardır muhakkak endişeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…