2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Iyi ettin canim yemekle ne guzel yarasin prensese yuruyusunude yap bizim bura cok soguk insan iki dk yurumeye buz tutuyo resmen ama bakicam bi sekilde oncede yuruyodum iyi geliyo bana kendimi rahat hissediyorum. Cok yorgunum yarin daha diger yarisida gelicek bide dusuncesizler bide heryerde cekirdek kabuklari. Esimin tarafi demiyolar hamile yorulmustur ozellikle sevmedigim kuzenlerinden biri adam evime ikinci defadir geliyo diyo sen yat istersen biz sabahciyiz falan misafirsen misafirligini bil! Benim alrabalarim bana yuk olmuyo en azindan iste farkli oluyo iki taraf ya neyse yarinida bi atlatayim insallh hayirlisiyla napalim esim icin ses cikarmiyorum

Aynen canm yuruyus iyi geliyor . sizin orada akrabalar fln varmss bildgn :) bn kimse yoktur diye dusunmustum. Bn ist daym ama hc kimse yok :) herkes bir olmuyor naparsn. Onlarn oyle duduncesz olmasina esin dahi uzuluyordr. Yarinida atlat ins. Kendini kotu hissettgndede misafr kabl etmezsn. Birde calisiyorsun ya kendini cok yorma ynefe sen oluruma brak annesii

Ay okurken sinirlendim yarin ay basim catliyo de uzan yat kabul etme gelenleri.burdada bi kadin var cok yakinim ddeil ama cok yapisik zirt pirt bana gelmek istiyo arasa acmiyorum artk acmak zorunda oldugum zamanda rahatsizim yatiyorum diyorum bizi cagiriyo bazen ona bile gitmiyrm eskisi gibi deilizki hem cabucak bedenimiz hem kafamiz agriyo anlayis gostersinler yani yada yarin gelirlerse esne dur uyukla

Hahaha :) teyzesi nenesi kuzenleri ne diyim ki, yakin zamanda bir iki arkadas var daha evlendigimden beri cagircam onlarda gelsin sonra bisey yapamam dedim esime bilsin diye oyle yorgunumki yarin daha kahvaltisi yemegi var bunun esimde yardim etti biraz hakkini yemiyim benim annemde yanimdaydi ona otur diyorum yapiyo digerlerine otur diyince oturuyolar neyse bidaha zor gelirler zaten bu defalik ses cikarmiyorum geldim odama daha oturuyolar ben gitsem birine ev sahibi yatinca oturmam sahsen

Var canim benim annemin butun kardesleri falan fransada sinirda bize yakin tek bi kardesi burda, esimin teyzesi kuzenleri koyluleri falan var oyle cok olmasada surekli gorusmesekte varlar yani anneannesi geldi 3 ayligina trden basimin ustunde yeri var yasli bi kadin sonucta ben kuzenine gicik oldum allahim ya yat diyolar geldim odama baktim bagiriyolar gittim onlarinda kapisini kapadim hala ses geliyo basa gelen cekilir diyelim pazar butun gun yatarim kalkmam yerimden valla :) bide dogru duzgun oturamadim bebisimi hissedemedim ona uzuluyorum.

Benimki de çıkmadı. Haftaya kaldı bizim sonuçlar çatlayacağım (
Aynen canım, ben de çok gerildim..14-18 gün arası dediler dün, çarşambaya kadar bekletecek bunlar beni sanırım ya sabır...beklemekten başka çare yok, inşallah güzel çıksın da sonuçlarımiz...

no_name_ canım nasılsın sonuc çıkmamış sanırım bugun, üzme kendini gec olsunda guc olmasın insallah güzel cıkacak canım cok yıpratma kendini meleginide üzme annesi
İyiyim caniiiimmmm çok saol, evet çıkmadı hâlâ sonuç..kısmet artık beklemekten başka care yok..beklemek ve belirsizlik can sıkıcı..neyse artık surda 3 gün kaldı, güzel çıksın da, bekleriz ne yapalım

Günaydııııııııııınnnnnnn.
Bugün yine öğlene kadar çalışanlardanım of kızlaaar
Bebeğimle uyumak istiyormm güzel güzel kahvaltımızı yapmak istiyorum ama hafta sonu bile çalışmaya meraklı olan insanlar müsade etmiyoooorr
12 Günüm kaldı randevuyada zaman da geçmiyor ne olck bu halim

14+3 cnm sen benden 2 gün önce görünüyorsun :)
Ben 14+6 oldum bugun canim ard arda dogurcaz kiz napican gidicenmi doktora az daha bekle en azindan 16. haftamiz olsn garanti olsun ben 16+3te gidicem gene yok kesin degil biraz daha bekleyin derse doktor efendi senin gozler kör olmus sende yarina goz icin randevu al dicem terkedicem orayi

Ah canım bikaç haftaya belli olur.bem öğrenemeseydim gider başka dr a baktırırdım açıkçası.
Muhtemelen kizdir canim senin ki
Bende aynı daha 3 hafta var. Eşimde bgn başka bi yerden randevu alalım oraya gidelim diyor hem cinsiyet için hem farklı bir doktor görsün sonuçları fln da.
arkadasimin cok uuzn sure kesinlesmemisti gostermedigi icin oyle olunca genelde kiz cikiyor hayirlisi cnm

Kızlar cinsiyet netleşti. Erkek
Canim senin mesela 9mayis cikiyor ya bebek tarihim benim burda forumda ve uygulamada 14mayis cikiyor ama aslinda epi sezeryan olucam
Ozel durumumdan dolayi ozaman bir hFta once aliyolarmis.burdaki tarihimi ona gore guncellemeli miyim? Ama belirtilerim 17.hafta askinda sadece bir hafta rtken cikicak bebek

Benimki yuzu koyun yatio actigi bisey yok :) ikidir kemik yapisina gore diyo doktor 11 haftalikti kiza benziyo dedi 14 haftalikkende erkege benziyo dedi
16.haftanin sonunda kesinlesiyormus diye duydum senin de az
Kalmis cnm
Bence iki hafta sonra gitsen kesinlesir bir de ruya gormustm ben kiz bebek seviyodum riyalarn hep tersi cikiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…