2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Vayy baya kalabaliksinizz:) iyi yani oldugu gibi akside oluyor desene neyse gulun yaninda diken diyelm hehe. Dinlen annesi yorma kendini ins.. Birde anneler diyelm eve biri geliyor sevmiyor ya bebis dogdugunda yine o kisi gelince eve huzursuzluk cikariyormus agliyormus falan bakalim senin minnak ne yapacak :)))

Canlar biz dr dan geldik şimdioglusun pipiyi gördük kesinleşti artıkRahmim iyice daralmış yatmaya igneye ilaca herseye devam...Haftaya 4 lu taramamiz var cmrt yine gidecegiz sizler de iyisinizdir ınş❤
Ay maşallah hayırlı olsun
Tarama için erken çağırmamış mı canım ya 20. Haftada bakılması en uygunu değilmi.. Bu arada 4lü tarama dediğin detaylı ultrason oluyo değil mi

kizlar ben artik kizimi bariz hissediyorum. pit pit diye. gobegimin cok cok altinda. hatta karnimi acip baktigimda goruyorum segirmeyi. ama bir iki defa. yogun degil :) oglumda 21. haftada hissetmistim ilk. gercekten ikinciler erken hissediliyormus :)

Hahah ciddenmi iyi o halde aglasin durmasin rahatsiz olsunlar bende o firsat odaya kacarim durmuyo diye ilgilenmemde iyi olur benim icin sahsen zaten istemiyorum. Esimin tarafi diye degil nedense ben tanidikca sogudum bi hareket gorsem hosuma gitmeyen bitmistir benim icin cok dusuncesiz bencil acgözlü insanlar ben kendi ailemi asla övmüyorum kimse kimseden ustun degil ama evimde buyudugum ortamda boyle bisey gormedim ben.

Benimkinin de cinsiyeti belli değil ya 15 haftalik oldu kiz mi yoksakipirdak doktara uygun pozisyonu vermiyor bir türlü:)

Canım kelebek uçuşu gibi bişey hissetmeye başladım bu ay ve bugün doktoruma dedim hatta oda bebegin o diyor yakında daha çok hissedersin dedi bana elime değiyor bişey rahmin içinde dönüyor diyor
Bu gece bende çikolata yemiştim soluma yatiyordum içimde takla attı sarstinredmen karnımı sonra titretti kaç kere iki uç saat boyunca böyle şeyler hissettim Allahım çok güzeldi ya:) ilk defa bu kadar net hissettim canım demek ki benim bebis gece uyanık ben de uyuduğum için denk gelmedik ya da artık iyice buyuduk hissettiriyor:)

Ayyy çok sevindim ya vallah bugün bende daha fazla hissetim sabah uyanınca titriyor gibi çırpınıyor gibi yakında tekmelerde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…