- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
- #1.761
Sağol canım benim inş.bat 13 AğustosAdete 5 gun kala cok silik cizgiyle ogrendim bende canim ertesi gun kanda 14 cikmisti :)
Insallah sende aramiza katilirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim inş.bat 13 AğustosAdete 5 gun kala cok silik cizgiyle ogrendim bende canim ertesi gun kanda 14 cikmisti :)
Insallah sende aramiza katilirsin![]()
Anladım canım olabilir belki benim geç ovulasyon oldu onu biliyorum ama yine de şüphe duyuyorumŞüphe düşmesin canım o yüzden yazmadım tam tersi siz bana umut oldunuz. Benim geçen ay erken döllenme olmuştu. O yuzden 13 dusuktu benim icin. Sizin geç döllenme olabilir.
Bat ne zaman canım seninBen 6 gün önce öğrendim normlar ucuz gebelik testinden.
Çok da rahat değilim aslında cnm kese ve kalp atışı görmeden heveslenmek istemiyorum ama olumsuzda olmayalım değil miHayırlı olsun kızlar... benim sat da 9 agustostu. Dün kan verdim. 104 çıktı yarın yine vereceğim ikiye katlamis mi diye bakacağım. Günü gecmeden öğrenilen hamileliklerde kimyasal olma ihtimali var içim içimi yiyor. Geçen ay 13 çıkmıştı sonra gunum gecince dusuk yaptim.
Sizin rahatliginizi görünce bana da rahatlama geliyor valla. Bosa kuruntu yapiyorum galiba.. Hamilelik takvimi bile eklemissiniz. Sonuç iyi olur inşallah hepimiz için... biraz daha rahat olsam keşke ben de...
Adet gibi oluyor canım pek bi farkı yoktu benim bikaç gün daha uzun sürdü ama, birde gelen kanın kıvamı ve yoğunluğu farklıydı bende. Daha koyu ve parçalı gibi geldi. Vücut temizliyor sanırım kendini. Sonraki ay yine düzenli şekilde adetim gelmişti. İnşallah senin de öyle olur canım.Haklısın canım, sağlıksız demek ki vücut iptal ediyor. Bu da ayrı bir mucize, vücudun kendini koruması.. Elhamdulillah. Bakalım henuz bir kanama olmadı bekliyorum. Madem sen yaşadın sana sorayım, bu kanamayı adet olarak mı kabul edeceğim yoksa yeniden adet olur muyum? Sende nasıl oldu? Kimyasal gebelik yaşamış diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim..
Valla ben sordum bugün gitme dedi ama işte bende diyorum ki ha burda yatmışım ha orda sadece 4 gün. Aldım bileti valla allahım korusun diyorum sadece. Sende korma bende :)Ya doktor cok olumlu konustu bende yola cıkıcam bayramda ayrıca calısıcam normal hayatına devam edebilirsin bir sıkıntı yok dedi olabiliyo böle kanamalar dedi 12. Haftaya kadar
Canim iki kimyasal bir dis gebelik gecirdim.Allah beterinden saklasin bunu bi cok kadin farketmeyerekde olsa yasiyor.normal adet olucaksin tekrarlamiyacak belki bi tık daha yofun bjr adet goreceksin.Allahim hayirla saglikla insaAllah tekrar gebeligi ve kucagina almayi nasip eylesin.Haklısın canım, sağlıksız demek ki vücut iptal ediyor. Bu da ayrı bir mucize, vücudun kendini koruması.. Elhamdulillah. Bakalım henuz bir kanama olmadı bekliyorum. Madem sen yaşadın sana sorayım, bu kanamayı adet olarak mı kabul edeceğim yoksa yeniden adet olur muyum? Sende nasıl oldu? Kimyasal gebelik yaşamış diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim..
Adete ne kadar kala verdin canim.ben battan 4 gun once verdim 11.7 cikmisti bat gunu verdim 85 cikti.insallah boyle devam eder..yarin tekrar vereyim diyorum.bazen dusunuyorum herseyi bilmemek dahami iyiydi acaba diye.eskiler ne rahatmis yok yukseldimi yok dustumu iki gunde bir katliyomu vs vs hic bisey dusunmuyolarmis.Ay canım o tedirginlik bende de var yarın kan tahlili katlamis mi belli olur benim de çok düşük çıktı 14.16 dediğin gibi kimyasal şüphesi düştü içime aslında
Dün akşam verdim canım adet bugün veya yarın için bekliyodum inşallah katlar canım sabah doktordayim hayırlısıylaAdete ne kadar kala verdin canim.ben battan 4 gun once verdim 11.7 cikmisti bat gunu verdim 85 cikti.insallah boyle devam eder..yarin tekrar vereyim diyorum.bazen dusunuyorum herseyi bilmemek dahami iyiydi acaba diye.eskiler ne rahatmis yok yukseldimi yok dustumu iki gunde bir katliyomu vs vs hic bisey dusunmuyolarmis.
Canim iki kimyasal bir dis gebelik gecirdim.Allah beterinden saklasin bunu bi cok kadin farketmeyerekde olsa yasiyor.normal adet olucaksin tekrarlamiyacak belki bi tık daha yofun bjr adet goreceksin.Allahim hayirla saglikla insaAllah tekrar gebeligi ve kucagina almayi nasip eylesin.

Sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbim ben bugün ögrendim hamiş olduğumu perşembe doktora gidicem değerlerim yüksek 2820.29 tahminen5+1Merhaba arkadaşlar bugün 5+5 im mercimek tanemi gördüm çok şükürTüm hamilelik serüvenimizle birbirimize destek olalım ve saglıkla yavrularımıza kavuşalım İnşallah
![]()
Amin İnşallah canım gözün aydın çok iyi degerin Saglıkla al sende kucagına İnşallahSağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbim ben bugün ögrendim hamiş olduğumu perşembe doktora gidicem değerlerim yüksek 2820.29 tahminen5+1
İnşallah canim ben geçen ay 2 agustost kanamam basladi kimyasal düşük yaşadim adet olmadim bu ay buğün öğrendim ama sağlik ocagindaki ebe korkuttu cok yüksek normal deil diye dīş gebelik olabilir diyeAmin İnşallah canım gözün aydın çok iyi degerin Saglıkla al sende kucagına İnşallah
Geçmiş olsun canım Rabbim nasip ederse olur sen hemşireye bakma bişiyden anlamıyor çoğu kafasına göre konuşuyor belkide ikizz birde böyle düşün iyi düşün iyi olsun Rabbim büyük kuzumİnşallah canim ben geçen ay 2 agustost kanamam basladi kimyasal düşük yaşadim adet olmadim bu ay buğün öğrendim ama sağlik ocagindaki ebe korkuttu cok yüksek normal deil diye dīş gebelik olabilir diye
Valla rahatliyorum yorumlara bakinca siz kac yasindasinizGeçmiş olsun canım Rabbim nasip ederse olur sen hemşireye bakma bişiyden anlamıyor çoğu kafasına göre konuşuyor belkide ikizz birde böyle düşün iyi düşün iyi olsun Rabbim büyük kuzum
Rahatla rahatla kötü olcak die kesin bi kural yok Allah nasıl isterse öyle olur canım iyisini düşün iyi olsun stres etkiler hormonlarını sakın strese girme.. ben 24 sen :)Valla rahatliyorum yorumlara bakinca siz kac yasindasiniz
Ben 30 canim ilk gebelikmiRahatla rahatla kötü olcak die kesin bi kural yok Allah nasıl isterse öyle olur canım iyisini düşün iyi olsun stres etkiler hormonlarını sakın strese girme.. ben 24 sen :)