- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #1.781
Evet ilk Allah ım çok bekletmedi çok şükür Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın İnşallahBen 30 canim ilk gebelikmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk Allah ım çok bekletmedi çok şükür Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın İnşallahBen 30 canim ilk gebelikmi
uyku tutmuyor vallahi :)İnsallah canim benim ikinci 11 yasinda oğlum var sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmmEvet ilk Allah ım çok bekletmedi çok şükür Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın İnşallah
İnsallah bebisin vardir canim haberlerini bekliyoruz yarinkızlar merhaba bende geldim :) ben erken öğrendim battan 6 gün önce değerim 12 çok heyecanlıyım.yarın dr gideceğim. aslında bu gün ASM ye kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış. bat aslında 10 11 eylül. lütfen bana dua edin yarın değerim güzel gelsin dr her şey yolunda desinuyku tutmuyor vallahi :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza gözün aydın bilirim o heyecanı 1 ay önce bende yaşadım Allah tan testlerimin sonuçlarını 1 saate aldım alsamda uyku tutmuyor sürekli bekleyişteyiz :) İnşallah herşey yolunda saglıkla kavuşursun yavrunakızlar merhaba bende geldim :) ben erken öğrendim battan 6 gün önce değerim 12 çok heyecanlıyım.yarın dr gideceğim. aslında bu gün ASM ye kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış. bat aslında 10 11 eylül. lütfen bana dua edin yarın değerim güzel gelsin dr her şey yolunda desinuyku tutmuyor vallahi :)
Birde bu hamilelik takvimi neden olusmuyo son adet giriyorum ama olmuyo seninki gibiİnsallah canim benim ikinci 11 yasinda oğlum var sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmm
Allah bagışlasınnn :)Amin İnşaallah tek duamız bu.geçen hafta kesem görüldü bebek görünmüyor demişti beklemekten bi hal oldum bugün gördüm mercimek büyüklüğünde dedi doktor içim titredi canımın içinde bi can var bana baglı Allah ımın mucizesi çok farklı bi duyguİnsallah canim benim ikinci 11 yasinda oğlum var sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmm
profile gir canım beklenen doğum tarihi kısmını doldur aşağı in kaydet deBirde bu hamilelik takvimi neden olusmuyo son adet giriyorum ama olmuyo seninki gibi
evet mucize .. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende. bu bekleyiş hiç bitmeyecek yükseldi mi kese göründümü kalp attı mı.. derken hamileliğin tadını kaçırmak da istemiyorum. neticede Allahın dediği olur. mucizeyi hissetmek gerekAllah bagışlasınnn :)Amin İnşaallah tek duamız bu.geçen hafta kesem görüldü bebek görünmüyor demişti beklemekten bi hal oldum bugün gördüm mercimek büyüklüğünde dedi doktor içim titredi canımın içinde bi can var bana baglı Allah ımın mucizesi çok farklı bi duygu
Tarihi yazdığın format kaydediliyormu peki canım ?Birde bu hamilelik takvimi neden olusmuyo son adet giriyorum ama olmuyo seninki gibi
Oldu heraldeprofile gir canım beklenen doğum tarihi kısmını doldur aşağı in kaydet de
olmadı sanki :) bidaha dene istersen :)O
Oldu heralde
evet mucize .. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende. bu bekleyiş hiç bitmeyecek yükseldi mi kese göründümü kalp attı mı.. derken hamileliğin tadını kaçırmak da istemiyorum. neticede Allahın dediği olur. mucizeyi hissetmek gerek
Ay yaptim yaptim olmadikiHayatim ellerimde canım sağ üstte adını tıkla. aşağı doğru in. sadece muhtemel doğum tarihi kısmını doldur. başka bişi doldurma. son adet terihi falan doldurma. en aşağıda kaydet butonuna tıkla oluyor.
Çildircam olmuyooAy yaptim yaptim olmadiki
OldumukiÇildircam olmuyoo
tebrik ederim olduOldumuki