- 24 Haziran 2016
- 124
- 85
- 48
- Konu Sahibi endless love
- #2.201
canım ilk öğrendiğimde 12 idi.peki ilk öğrendiğinde kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk öğrendiğimde 12 idi.peki ilk öğrendiğinde kaçtı
Doktora gittin mi canim? Benim bir dusugum var malesef doktorum progestan fitil verdi olasi risk icin birde degerim dusuk diye. Haftaya insallah keseyi gorurum bendecanım ilk öğrendiğimde 12 idi.

aslında en güzeli. fakat ben çok erken öğrendiğimden bat gününe kadar rahat edemeyeceğim. yani bir kere daha bakıp sonra bakmamaya calışacağım.Benim degerim ilk ogrendigimde 30du sonra hic bakmadim canim doktorum haftaya gel dedi iki gunde bir gidip iyice strese girmek istemiyorum. Hayirli olsun canim

Canım kalp atışını duyabildin miMerhaba arkadaşlar bugün 5+5 im mercimek tanemi gördüm çok şükürTüm hamilelik serüvenimizle birbirimize destek olalım ve saglıkla yavrularımıza kavuşalım İnşallah
![]()
sen ne zaman öğrenmiştin ki düşük dediDoktora gittin mi canim? Benim bir dusugum var malesef doktorum progestan fitil verdi olasi risk icin birde degerim dusuk diye. Haftaya insallah keseyi gorurum bende![]()
canım ya inşAllah sağlıklı gebelik geçiriyorumdurMasallh cnm depar atmissn:)) batlarmz yakin keseyi de gorursn cnm
canım hiç bilmiyorum inşAllah sağlıklaaa kavuşalım bebeklerimize :) valla bizde ikiz yok ama nasipMasallah canim ikizler mi gelecek acaba :) cok artmis degerin
dr gittim fakat o daha sana gebe diyemem dedi. benim ilk gebeliğim. 4 gün önce 12 idi şimdi 177 ve daha bat iki gün sonra. düşük değil bu değerler heralde. bilemedim şimdi bakDoktora gittin mi canim? Benim bir dusugum var malesef doktorum progestan fitil verdi olasi risk icin birde degerim dusuk diye. Haftaya insallah keseyi gorurum bende![]()
inşAllah canım inşALLAH :)Insallah artmistir canim, benim cuma gunu hgc 1860 cikti p.tesi karindan gorduk keseyi tatlim insallah sende goreceksin rabbimib izniyle :)
Benim 18.10 regl geciktikteb iki gün sonra kan verdim ama biraz önce parmaklarımın üzerine çıktım eşime satılırken bi sıcaklık indi baya ama kirmizi değil şu an uzandım. Moralim şu an sıfır.canım ilk öğrendiğimde 12 idi.
Yap gitsin cikmazsa sabah tekrar yaparsin testi ya da kandan baktiritsin ay nasil sabrediyorsun :)))) ben catlicam meraktan :))))Yaaaa çatlayacam idrar testi elimde duruyor yapsammi yoksa sabahı mı beklesemmm![]()
Ben gece 11 de yapmıştım yap yap :)sabah ilk idrarla yaptığında daha doğru sonuç alırsın.sabahi bekle canım
Canım bende de vardı, 6 gün kahverengi lekelenmem olmuştu. ilk gün doktora gittiğimde ilaç vermeyeceğini herşeyi vücuda bırakacağını söyledi zaten sağlıksız bir gebelikse vücut atar dedi o süreçte her gün kan tahlili verdim ve gayet güzel yükseldi değerlerim 6. Gün progestan verdi ve ertesi gün kanamam geçti şu an hala devam ediyorum ilaca, bugün başka bir doktora gittim keseyi gördük 6+5 olduk hayırlısıyla ama henüz bebişi göremedik 7. Haftada belli olur dedi ay ne heyecanlı bir bekleyişbugünkü doktorum da ilaca devam et dedi inşallah görebiliriz yavrucuğumuzu haftaya
![]()
Cizgi goruyor gibiyim zaten c bile cok silik cikmis test cok koyu gostermiyor heralde hayirli olsun :)
Var bence zaten adetine daha var o yüzden böyle silik çıkmış hayırlı olsun
Canimmmm hayirli olsunnn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh

yarin hemen kanda da baktirrr