• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok halsiz oluyorum bi iş yapana kadar belim kırılacakmış gibi oluyo bu bebisler çok nazlı teyzesi
Cok nazlilar cok hele benimkini bi gorsen teyzesi 7/24 dusuk tehlikesinden yatiyorum cok daraldim ama anneligin bu daha ucu bakalim ilerde neler yasiycaz saglikla bi alalimda kucaklarimiza hayirlisiyla :) :)

Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah sat tarihim 31 temmuz ben bu ay hiç hamilelik beklemiyordum 1 senedir istiyorduk fakat olmuyordu vede vardiyalı çalıştığımız için düzenli ilişkiye giremiyorduk soğan kuru denedim ve denediğim ay hamile kaldım adet olmam gereken gün çok sancim vardı adet olucam diye dicroflam ağrı kesici içtim 5 gün sonra testte çift çizgi çıktı ben şok 6 gün geçince 3 eylül de hcg değerim 1180.0 çıktı ama çok korkuyorum korku mutluluğumun önüne geçti kasiklarim çok ağrıyor adet olucam sanki yarın doktora gidicem inşallah var mı benim gibi kasiklarim çok ağrıyan Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Bende incirküruu
Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah sat tarihim 31 temmuz ben bu ay hiç hamilelik beklemiyordum 1 senedir istiyorduk fakat olmuyordu vede vardiyalı çalıştığımız için düzenli ilişkiye giremiyorduk soğan kuru denedim ve denediğim ay hamile kaldım adet olmam gereken gün çok sancim vardı adet olucam diye dicroflam ağrı kesici içtim 5 gün sonra testte çift çizgi çıktı ben şok 6 gün geçince 3 eylül de hcg değerim 1180.0 çıktı ama çok korkuyorum korku mutluluğumun önüne geçti kasiklarim çok ağrıyor adet olucam sanki yarın doktora gidicem inşallah var mı benim gibi kasiklarim çok ağrıyan Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
il
Kizlar hamilelikte idrar kopururmus boyle olan varmi bende birsey yokta
İlk defa duyuyorum
Kizlar hamilelikte idrar kopururmus boyle olan varmi bende birsey yokta

Defa

çooooooookkkkkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmmm çok anlatamam son adet 5 agustos
geçiken adetin 4.günü kan verdim 761,61 çıktı bugün ise (3gün sonra) 4154 çıktı Allahım inşAllah sağlıklı gebeliktir.Kesmizide görürüz kalp atışınıda inşAllah:nazar: :anne::anne::anne::anne::anne::anne::anne::anne:
Canim gozun aydin saglikla kavusun insaAllah..
kızlar ben de ilk gebeliğimde koşa koşa doktora gitmiştim. :KK48::KK48: yok keseyi gördü görmedi yok kalp atışını gördü görmedi defalarca doktora gittim. boş yere stres yapıp yıprandım. şimdi kızım 28 aylık şükür.
şu an sanırım ikinciye hamileyim. bugün-yarın bat günüm dün kan verdim 264 çıktı. iki gün önce 104 çıkmıştı. yarın tekrar vereceğim. ikiye katlamışsa 8. haftada doktora gideceğim. bu sefer olabildiğince az kontrole gidip en az ultrason sayısıyla hamileliğimi tamamlayacağım.
çoğunuzun ilk bebeği olduğu için muhtemelen heyecanlısınızdır ama bekleyebiliyorsanız bekleyin derim ben. zaten bir olumsuzluk varsa bile 8-10. haftaya kadar bekletip kürtajı o zaman yapıyorlar. 8. haftaya kadar beklemenin zararı olmaz diye düşünüyorum. sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. hayırlı evlatlar olsunlar ve en önemlisi hayırlı-sabırlı-bağırmayan ve çocuğunun kişiliğine saygı duyan anneler olalım.
Bende ayni sekilde okullar acilsin oyle gidicem canm sat 10 agustostu.gel git yapmak zor birde stresi cabasi..

Kızlar ben bugün kalp atışlarıni da gördüm:KK200::KK200: Allahım inşallah sorunsuz atlatmamizi nasip eder. Benimle aynı zamanda olan arkadaşlara belki yardimci olurum diye yazmak istedim.
coook güzel :KK200::nazar: artık hamileliğin tadını çıkarmaya başlayabilirsin darısı başımıza inşallah hayırlısıyla ben de bi duysam :dua:

Kızlar ben bugün kalp atışlarıni da gördüm:KK200::KK200: Allahım inşallah sorunsuz atlatmamizi nasip eder. Benimle aynı zamanda olan arkadaşlara belki yardimci olurum diye yazmak istedim.
Ay canım biz beraberiz sanırım. Ben pazartesi gittiğimde bebeğimi gördüm ama kalp atışını duymadım doktor Bi kaç güne duyulur demişti inşallah bende duyabilirim

Back
X