• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar eczaneden test aldım yarın sabah yapmak icin dun ki fotografı gösterdim eczacı kıza bende görüyorum hayalet çizgiyi dedi olmasa bomboş beyaz olur ora dedi.bende 3 saat sonra test çizgisi ve diğer çizgi kipkirmizi oldu dedim oda dediki olmasa saatler sonra dahi olsa ikinci çizgi çıkamazdı dedi.eger aramızda saatler sonra çizgisi daha koyulasan varsa söylemek isterim ve saglık ocagindaki hemşireyle görüştüm oda aynısını dedi.ayyy. Acaba simdi hamilemiyim :)yoksa üzülürüm
Kan mi verdn saglkocagnda

image.webp
5. Dakikada böyle foto.Kızlar kafayı yedim aksam ki testi tekrarladım :)buyrun aradan 9 saat gecti

Kızlar ya benim belim ağriyo normalmi
:KK70::KK70:Alemsin hepimiz pes pese dogurucagiz insallah ne guzel. Simdi kese gormek, kalp atisi duymak icin ugrasiyoruz sonra, cinsiyetleri paylasicagiz. Hadi dahada cogalalim insallah. Allah herkese saglikli hamilelikler nasip etsin insallah:dua:

insallah nasip eder hepimize bende gecenhafta ögrendim 5+5 im suan yarın doktora gıdıcem inşallah

Derya
Ankara
Calismiyorum
32
Sat:10 agustos
Cinsiyet -----
3. Bebek :)
Beklenen dogum tarihi 17 mayis
Bu kadar bilginin yeterli olacagini dusunuyorum

ANNE ADIŞEHİRMESLEKYAŞSON ADET TARİHİBEKLENEN DOĞUM TARİHİCİNSİYETKAÇINCI BEBEKBEBEK İSMİBAŞLANGIÇ KİLOSUŞİMDİKİ KİLOSUMUTLU SON

Kızlar tablomuzu bu şekilde yapacam bilgilerinizi buna göre gönderirmisiniz?
Eklememi istediğiniz veya gereksiz gördüğünüz madde varsa söyleyin lütfen :)
Hasret
Bodrum
Çalışmıyorum
21
28 temmuz
07/05/2017
Cinsiyet belli degil
İlk bebek

Back
X