- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
- Konu Sahibi endless love
- #3.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz kız olmasın canımAnnemde 2 altın aldığımı görmüş, ne anlama geliyor acaba![]()
Canısı hoşgeldin aramıza ben dedim sanaMerhaba kızlar.herkes sağ salim bebeklerini kucağına alır inşallah. İnşallah ben de mayıs anbesi olurum. Yaptığım idrar testinnde çıktı ama işte doktora gidince netleşecek.bu arada kabızlık folik asitten kaynaklanır.hatta koyu yeşil falan olur dışkı.sdikkat edin bol su için.zorlamayın basura çevirmesin.hamilelikte sık yaşanır çünkü.
Onu bunu bilmemde kızlar zor hamilelik genelde kız bebek oluyo hep. erkekbebek gebeligi daha rahat geciyo cevremde hep öyleydi bu tez dogrumu sizcedeAnnemde 2 altın aldığımı görmüş, ne anlama geliyor acaba![]()
Ust deger 19.9 benim 19.6 bu gittigim doktor kendi doktorum degildi, kendi doktorum tatilde oldugu icin sorup rahatsiz etmek istemedim benimde icime sinmedi birakmak sen doktoruna sorunca banada yazar misin canim?Benim ust siniri geçik cikti tam hatirlamiyorum ama en fazla 16 olmasi gerekiyorsa benim 19du. Dr. cok fazla degil cok iyi folik asite devam dedi haftaya yine konusucam bu konuyu
Beni de eklediniz mi listeye 31 yaşındayım.7 yaşında bir kızım var. Kocaeli deyim. Tahmini doğum tarihi 20 Mayıs ama kızım sezaryan olduğu için muhtemelen daha erken doğacak.Ancak normal doğumu denemek istiyorum Dr kabul ederse.
endless love beni de ekler misin? Yaşım 28,ilk çocuk.kilom 58.şehir Manisa.beklenen doğum tarihi 22.05.2017
cig turk kahvesiyle limon dene ama vucut atacaksa da simdi tikamak olmaz en iyisi muz veya haslanmis patates :))Ben tam tersi 2 gundur bugub 3 gun ishalim neyapacagim bilemedim hem migde bulaniyor sabahlari pek istahim olmuyor ama bastırmak için yiyorum mecbur
Çok Haklısın canım ilk hamileliktete beni sinir ettiler oğlum Gazlı olduAmaan boşver sen sinir olucagina onlar sinir olsun sessiz kalma hicbir zaman. Mutlu annelerin mutlu bebekleri olur sen takil kafana gore alemi takma
Sağol canım en iyisi muz bide patates deneyim bencig turk kahvesiyle limon dene ama vucut atacaksa da simdi tikamak olmaz en iyisi muz veya haslanmis patates :))
Tabi yazarim canim ben kadin dogumdan cikip dahiliyeye gidiyorum ve kadin dogumla her konustugumu dahiliye dr.uyla da konusuyorum o da folik asitimin yuksek degil cok iyi oldugunu ve devam etmem gerektigini soylemisti sali gunu yine olcturucem bi daha bakalim demisti dahiliyeci. Sen de dr.unun görüşünü yazarsin ben de tahlilime baktim simdi ust sinir 18 imis benim 19.72 cikmisUst deger 19.9 benim 19.6 bu gittigim doktor kendi doktorum degildi, kendi doktorum tatilde oldugu icin sorup rahatsiz etmek istemedim benimde icime sinmedi birakmak sen doktoruna sorunca banada yazar misin canim?
Yaa bak gecmisten ders al takma. Banane de gec herseye ezdirme kendini. Hem cocuklarina da ornek olucaksin sonucta sen sessiz kalirsan onlarda sessiz kalirÇok Haklısın canım ilk hamileliktete beni sinir ettiler oğlum Gazlı oldu
Keşke olsa çok isterimİkiz kız olmasın canım

Onu bunu bilmemde kızlar zor hamilelik genelde kız bebek oluyo hep. erkekbebek gebeligi daha rahat geciyo cevremde hep öyleydi bu tez dogrumu sizcede
Kız bende ezdirmem kendimi ama arkadan konuşuyorlar.bide stratejik savaşıyorlar.piskolojik Savaş'ı iyi biliyorlarYaa bak gecmisten ders al takma. Banane de gec herseye ezdirme kendini. Hem cocuklarina da ornek olucaksin sonucta sen sessiz kalirsan onlarda sessiz kalir
Çok teşekkürler..Ekledim canım :)
Ekledim canım
Ayyy benim şimdiden zor geçiyor bakalım ne olacak:)))Onu bunu bilmemde kızlar zor hamilelik genelde kız bebek oluyo hep. erkekbebek gebeligi daha rahat geciyo cevremde hep öyleydi bu tez dogrumu sizcede
Henüz gitmedim canım malum yarında okul acılıyo gidemem artık sonrasında gitcem sen gittinmi ben birazda kese gözüksün istiyorum 5haftabitsin diyede oyalanıyorumTarihlerimiz çok yakın olduğu için soruyorum. Doktor kontrolüne gidebildin mi?
İlkmi başka cocuk varmı canımAyyy benim şimdiden zor geçiyor bakalım ne olacak:)))